|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: jdmek20 haram beygir & new kangooR & mercedesEclasse
|
2010 model
1.5 DCI 105 hp 6 ileri Galeriden aldıgım gün yazılımını yapmıştım 26 / 01 / 2010 da trafige cıktıgım gün 35.600 km de şu anda daha yeni dynoya cıkma fırsatım oldu Servis her nekadar 15.000 de bir servise desede ben her 10.000 sonrası komple bakım yaptırıyorum her bakımda mazot filitresini de degiştirtiyorum sizlerede tavsiye ederim evet dizel servisi belki pahalı tutuyor ama kesinlikle 10.000 i gecirmemeli zaten araçlar ilk servisten cıktıktan sonra 10.000 lere gelirken daha fazla yakmaya başlıyor ve performans dan da düşüyor bilginize Ölçüm 5 nci viteste yapılmıştır
__________________________________ insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür |
|||
|
|
|
| Teşekkür Edenler | 307xsi, 34JAP10, berkred, bilalMW, BlackEmperor, BoraRS, Day Walker, dedebeto, DRaGGeR, EK648, Ertan-R, Frid, gsi_club, hüsor, ilkerotti, imhotep, JapanTuner, JDM VTİ, kerem_euk34, kurtbil, okanturan, Onno, onursumer, Renç, Runaway, SeRKaN, Sierra Rs, slowmotion, stlegal, turbo16, umut01, XoR, zekky, _FrKn_, __FrK__ |
|
|
#4 |
![]()
|
Kat iptali ve egzost ile bir 10 hp 30 tork civarı daha alınabilinir
ama ben öle birşey düşünmüyorum genelde müşterilerimize kullandırttıgımız için dumansız ve sessiz olması da önemli Teşekkürler __________________________________ insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür |
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
Otomobil: Lightside GP
|
65lik baz motor chiplense sonuc ne olur peki?
__________________________________ Experience is what you get when you don't get what you want.
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
|
65 lik olan turbo olmayanı onu chiplemenin cok getirisi olmaz
65 lik turbo olan 80 - 85 - 90 hp arası bişi oluyor 85 lik turbo dizel olan 5 ileri 110 hp lere yakın oluyor __________________________________ insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür |
|
|
|
|
|
#9 |
![]()
|
1.5dci motorun silindir kapagi fotosu var mi acaba, portlari merak ettim
__________________________________ Experience is what you get when you don't get what you want.
|
|
|
|
|
|
#11 |
![]()
Otomobil: INTEGRA
|
Maşallah...
|
|
|
|
|
|
#12 |
![]()
Otomobil: dci
|
maaşallah
![]() torkun bandını daha uzun tutmanın imkanı yok mu? orjinalde de bu kadar erken mi pik değerden aşağı iniyor? |
|
|
|
| Teşekkür Edenler |
|
|
#14 | |
![]()
|
eger biraz daha büyük bir turboya geçilirse Tork egrisini de sabit tutabiliriz Bu hali ile maalesef öle bir imkan yok standrat hali ile Dyno ya cıkmadıgım için egri ne durumda bilmiyorum ama tork ve beygir egrisi çok berbattır diye düşnüyorum
__________________________________ insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür |
|
|
|
|
|
|
#16 |
![]()
Otomobil: Impreza Station Wagon, 406 Hdi
|
Maşallah kanka elinize sağlık
__________________________________ Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
|
|
|
|
| Teşekkür Edenler |
|
|
#17 |
![]()
|
K9K diye aratabilirsin
Benim bildigim eski kapak ile aynı bir fark yok __________________________________ insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür |
|
|
|
|
|
#18 |
![]()
Otomobil: dci
|
galeriden aldığın gibi yazılım yaptıysan , yazılımın tüketime olan etkisini test etme şansın olmamıştır sanırım
şu anki haliyle tüketim ne durumda? 300 küsur tork motorun işini kolaylaştırmıştır epeyce... |
|
|
|
| Teşekkür Edenler |
|
|
#19 |
![]()
|
hazir konu chipten acilmisken;
ford'un 1.6 ecoboost icin calisma yapan var mi acaba, vw tsi'dan daha cok ilgimi cekiyor
|
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |