Koyabiliyorsun
1881-193∞ Mustafa Kemal Atatürk
'10 Opel Astra H Sedan / 111. Years Limited Edition / 1.3 CDTI - 90 HP - 6 Man.
yýllardýr kullandým gerçekten würth bu iþde pro
yiyemeyeceðin obamanýn altýna yatmayacaksýn
Enjektör temizleyici kullandým 1 depo uzun yolda þu anda ise totalden (doco istasnyon) alýyorum yakýtýmý birde geçen hafta 1-2-3-4-5-6 viteslerde devirli kullandým 15 dk aracýmý þu an çok rahatladý eskisinden daha atak ve seri, vites geçiþleri bile rahatladý (katký ile alakalý olduðunu düþünmüyorum ama olabilirde).
Kýsacasý riske girmeyin, kaliteli bi yerden güncel Würth ürünü alýn![]()
common rail için olan katký piyasadan kalkmýþ ve yerine 'DÝZEL PERFORMANS ÝYÝLEÞTÝRÝCÝ YENÝ NESÝL' adýnda ürün çýkmýþ. eskisini bulamayýnca bunu aldým yarýn depoyu doldurup kullanmaya baþlarým
Yeni ürün
DİZEL PERFORMANS İYİLEŞTİRİCİ YENİ NESİL - Würth Türkiye - Profesyonel Montaj
birde þu aþaðýdaki ürün var ama common rail için ibaresini göremedim
DIZEL ENJEKTÖR TEMIZLEYICI - Würth Türkiye - Profesyonel Montaj
arkadaslar elimde 5 adet dizel performans iyileþtirici var. sanýrým piyasada 35 tl.
tanesini 15 tl den veriyorum toplu satýyorum bilginiz olsun. dizel aracým için almýstým aracýmý sattým elimde kaldýlar.
iþiniz görülsün.
bir kutu würth'e 30 tl vereceðinize 50000 kmde bir 80 tl ye carbon clean yaptýrýn arkadaþlar.yok zararlýymýþ falan inanýn þehir efsanesi.aracý rahatlattý resmen her açýdan.
VW BORA 1.9TDI COMFORTLÝNE 2000
Istanbulun neresindesin wurth urununu sanirim 15 tl ye veriyosun tane olarak?
Carbon clean yaptir diyosunda hala hic yapilmamis araclar icin ne olucagi belirsiz
Aynen öyle çok km yapýlmýþ araçlarda düzenli carbon clean yapýlmadýysa gayet zararlý olduðunu biliyorum.
Ayrýca carbon clean yaptýrýp memnun kalmayan (Hemde detaylý bir çok test ve ölçüm sunarak) kullanýcalarda var.
Ben würth ürünlerini tek geçerim.
CARBON CLEAN için buyrun örnek forum istesi:
Carbon clean yaptrdým, öncesi ve sonrasý
dýzel arac hakkýnda býlgým olmadýðý ýçýn bý kaç akþam araþtýrma yaptým ve enjektorlerýn temýzlýðýnýn onemlý olduðunu okudum bu konuda da 1ncý sýrayý wurth aldýðý ýçýn;
hafta baþýnda wurthu aradým dýzel araç hakkýnda detaylý býlgý almak ýstedýðýmý soyledým..
araçlarýmýn marka modelýný sordu (C2 HDI 2006, CLIO DCI 2006) ve wurth urunlerýný hýç düþünmeden guvenle kullanabýleceðýmý soyledýler..
bnde sýtesýnde dýzel araç ýçýn bulduðum 4 urunu tek tek sordum ve býlgý aldým..
1ncý urun KISLIK MAZOT PERFORMANS IYILEÞTIRICI; bu urun genelde aðýr vasýtalarda yada soðuk olan ýllerde kullanýlan bý urunmuþ, hava sýfýrýn altýna duþtuðu zaman mazot donmasýn yada mazot etkýsýný kaybetmesýn dýe kullanýlýormuþ..
performans ýyýleþtýrýcýden zýyade mazotun performansýný yýtýrmemesýný saðlayan bý urun..
2ncý urun MOTOR YANMA ODASI TEMIZLEYICISI (DÝZEL); bu zatn wurth motor ýçý temýzleme cihazlarýyla yapýlýormuþ, onun ýçýn bunuda eledýk..
3ncu urun DÝZEL PERFORMANS ÝYÝLEÞTÝRÝCÝ YENÝ NESÝL; bu urunun amacý mazotun ýçýndeký su vb þeylerý yok etmekmiþ, mazotu tam anlamýyla yanma odasýna sokmakmýþ..
4ncu ve son urun DIZEL ENJEKTÖR TEMIZLEYICI; depodan yanma odasýna kadar butun yakýt sýstemýný ve enjektorlerý temýzleyýp koruyomuþ..
en çok kullanýlan ve onerýlen urun 4ncu urunmuþ, 3ncu urunude 5000km de býr depoya ekleyim mý dýe sordum, sureklý olarak enjektör temýzleyýcý kullanýrsanýz onu kullanmanýza gerek yk ayný gorevý goruo artý olarak enjektorlerýnýzýde temýzlýo cevabý aldým..
2 adet urun sýparýþý verdým, bugun yarýn gelýr buyuk ýhtýmal urunler, daha once stp marka ekledým ama bý fark gormedým, artýk 5býn km de býr wurth ekleyecem, fark olacaðýna ýnanýorm..
dedýðýnýz doðru araca sýfýrdan berý her 40býn de býr carbon clean yaptýrýrsanýz wurth katkýsý kullanmanýza gerek yk..
ama 90býn ve ustu kmler ýçýn carbon cleaný onermýorlar, aracým 105býn deyken servýste bakým yaptýrdým ve carbon clean ýstedým, servýs bý mesulýyet alamayacaðýný enjektorlerýn zarar görme ýhtýmalý olduðunu soyledý belký %10 dur blký %90 ama rýsk var dedý bnde yaptýrmadým, eský dýzel aracýmýza belýrlý sýklýkta yaptýrýoduk ve barýz fark oluodu..
dýzel aracý olan arkadaþlar belýrlý bakýmlarda carbon clean uygulamasý var bnce onu kesýnlýkle yaptýrýn, býzým 10býnde verdýðýmýz 80 lýra katký parasýný sýz 40býnde býr verýosunuz ve gerçekten motor ýçýný temýzletmýþ oluorsunuz..
dýzele bakarsanýz sýzý üzmez..
F&F CAR CLEAN - Detailing Center
Vtec II ES7 | Accord 2.4 EX. | C2 HDI | GPunto MJET 3K | Dizel Otomatik ERA...
carbon clean türkiye sitesinde 180.000 km ye kadar bu iþleme onay verilmiþ.örneðin 179000 km deki bir peugeot sahibine eðer aracýnýzda yað yakma yoksa yaptýrabilrisiniz denmiþ.bir diðer araç era taksi olarak kullaýnýlýyor 600 bin li km lerde yaptýrmak istiyor ama onay vermiyorlar.sitede var inceleyebilirsiniz.özetle 180-200 bine kadar bir sakýncasý yok bu iþlemin.ben yaptýrdým faydasýný gördüm.aracým 182000 de.keþke araç sýfýrdan beri bende olsaymýþ da her 50 binde bir yaptýrsaymýþým diyorum.benimkisi bilgi verme amaçlý.herkesin kendi kararýdýr saygý duyarým.
F&F CAR CLEAN - Detailing Center
Vtec II ES7 | Accord 2.4 EX. | C2 HDI | GPunto MJET 3K | Dizel Otomatik ERA...
link burada.ben onlarýn yalancýsýyým
CARBON CLEAN TÜRKÝYE
Bu würth'ü çakma olmadýðý,orjinal olduðuna emin olduðumuz satan bir yer var mý ? Gidip alalým enjektör temizleyicisini. Ýstanbuldaki bayisi vs ?
Maslak giriþte Würth'ün kendi, dükkaný var ordan al.
25'' Tesla Model Y Juniper Long Range
23" Fiat 500e LaPrima
23'' Tesla Model Y Performance / SOLD
Instagram Paylaþýmlarým: edriver_35
Würt ün kendi shoplarý var veya würth shop internetten alabilirsiniz.
Enjektörü temizleyicisi kullandým gerçekten faydasýný gördüm. 1.3 Dizel aracýmda.
ÞÝmdi koruyucu ve yanma odasýný temizleme özelliði olan ürününü kullanýcam 1 depo sonra
Þu an 1 kullanýcý var. (0 üye ve 1 konuk)