|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: Red x (Integra + Golf MK1)
|
selamlar.
mondeolarda kullanılan 2.0 tdci 130hp motorlar nasıl motorlardır? chiplenmeye uygun mudur? performansı nasıldır? en önemlisi dayanıklı mıdır? yardımlarınızı bekliyorum __________________________________ Screw you guys! I'm going home... 343. KSD 5'nci Jandarma Eğitim Alayı 2'nci Tabur Gölköy / KASTAMONU Acemilik Bitti Şırnak Asker Hastanesi... |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: Sundance Yellow Gti
|
mutluluğu uzaklarda arama
__________________________________ [FONT="Franklin Gothic Medium"] POWERED BY AYDOĞDU GARAGE [/FONT
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
Otomobil: Jetta TDİ
|
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: Sundance Yellow Gti
|
__________________________________ [FONT="Franklin Gothic Medium"] POWERED BY AYDOĞDU GARAGE [/FONT
|
|
|
|
|
|
#5 | |
![]()
Otomobil: yok
|
İyidir güzeldir sanırım MkIII mondeo bakıyorsunuz.Otomatikse jatco'dur.otomatikten uzak durun chipleyecekseniz.Sağlam şanzımandır.ama pek değişikliğe dayanıklı değildir.Aslında biraz kapalı kutu.Kötü kullanılmış (şirket arabası) mondeo jatcolar sorunsuzca gezerken temiz kullanılmış aile aracının serviste 2 hafta yattığını duymuştum..Kimisi var çok sağlam çok mutluyum diyor kimisi var arabyı satmama neden oldu diyor.
Düz vitezse pek sorun olmaz.Chiplenir. Kronik olaraktan; Devirdaim pompası ve kasnak kayış gergisidir.Bunların dışında bazen sunroof sorun oluyormuş.(eşit çekememe, yüksek hızda ses gibi) __________________________________
Son Düzenleyen ST-max; 30-03-2011 20:34. |
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
|
vag grubunun pd motorları kadar sağlam değildir heralde
__________________________________ Screw you guys! I'm going home... 343. KSD 5'nci Jandarma Eğitim Alayı 2'nci Tabur Gölköy / KASTAMONU Acemilik Bitti Şırnak Asker Hastanesi... |
|
|
|
|
|
#7 |
![]() |
200bin ustu olan ve hala kullanmaya devem eden 2 arkadasim var(insan gibi pek kullanmiyolar) gayet memnunlar saglam bir araba bende tavsiye ederim manuelini
|
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
Otomobil: loading..
|
güzel motorlar chip sonrası tork canavarı oluyor
__________________________________ piston garage |
|
|
|
|
|
#9 |
![]()
|
stock hali 350 nm tork.
Chip ile 500'e ulaşır Ne demişler tork yarış kazandırır beygir araba sattırır.. otomatik haliyle 130 hp-157 hp olan var. |
|
|
|
|
|
#10 |
![]()
Otomobil: Fusion
|
Düz vites alınır her türlü chiplenir, acayipte keyifli olur. Dikkat edilecek husus; Önceki sahabısı kimdir nedir? Daha önceki kullanılan Yakıt çok önemli, Enjektörleri kötü yakıttan daha 100bini bulmadan cortlayan çok 2.0TDCi mondeo gördüm.
__________________________________ Fusion35 ------> OnurD. |
|
|
|
|
|
#11 |
![]()
Otomobil: Laguna dTi
|
260.000i geçti,sahibi 0km a6 aldı iş arabası yaptı fordu.hala taş gibi.alınır chiplenir
otm almazdım.pd 130tdi a göre daha sağlam daha iyi diye bir kıyaslama yapamam.2side çok yeni motorlar değil.ama mondeo daha yüksek model bulunabilir aynı fiyata vw grubuna göre ve passattan daha zevkli bir otomobil bence wimmer-rica-superchips gibi tuning sitelerinde mondeo motorunun chip sonrası değerleri biraz daha yüksek çıkıyor __________________________________ otomobiline atla, basabildiğin kadar bas, buralardan uzaklaş biraz Son Düzenleyen initial-D; 30-03-2011 22:36. |
|
|
|
|
|
#12 |
![]()
|
bilgiler için teşekkürler. peki 22 24bin arası bi fiyata alınacak olan mondeo'dan verim beklenebilir mi
![]() yoksa ucuz etin yahnisi durumu burda da gerçekleşir mi? __________________________________ Screw you guys! I'm going home... 343. KSD 5'nci Jandarma Eğitim Alayı 2'nci Tabur Gölköy / KASTAMONU Acemilik Bitti Şırnak Asker Hastanesi... |
|
|
|
|
|
#13 |
![]() |
bu motor psa ortaklık ürünlerinden birimidir acaba?
__________________________________ Bedeli ödenmemiş tecrübe,tecrübe değildir. ![]() |
|
|
|
|
|
#14 |
![]()
Otomobil: Ford
|
Neye dayanarak böyle bir öngörüde bulundunuz merak ettim.
__________________________________ Hakikat aramakla bulunmaz ancak bulanlar hep arayanlardır. / Bayezid i Bistami --..-.----.-.. |
|
|
|
|
|
#15 |
![]()
Otomobil: Ford
|
Bu fordun PSA ya verdiği motor. 407 lerdeki motorla aynı. Bu sefer ibre ters yönde yani.
__________________________________ Hakikat aramakla bulunmaz ancak bulanlar hep arayanlardır. / Bayezid i Bistami --..-.----.-.. |
|
|
|
| Teşekkür Edenler |
|
|
#16 |
![]()
|
Abi 407ler 140hp değil mi? mkIV manda ile aynı sanıyordum ben onları..
|
|
|
|
|
|
#17 |
![]()
Otomobil: Corolla D4D
|
|
|
|
|
|
|
#18 |
![]()
Otomobil: Laguna dTi
|
2,2ler 155hp 400nm olmalı
![]() direk 500nm tork 200 hp sınırına dayandırılır chiple
__________________________________ otomobiline atla, basabildiğin kadar bas, buralardan uzaklaş biraz |
|
|
|
|
|
#19 |
![]()
Otomobil: Corolla D4D
|
|
|
|