Arkadaş TDCi 109 luk ünite için green kutu içi almayı düşünüyorum.
Başka marka tavsiye edecek veya da green filtre kullanan arkadaşlar var mı ?
Arkadaş TDCi 109 luk ünite için green kutu içi almayı düşünüyorum.
Başka marka tavsiye edecek veya da green filtre kullanan arkadaşlar var mı ?
ben albea 1.2(açık f)) ta kullandım ve arkadaşlarım megane 1.5 diselde (kapalı f.) ve bravo sport(açık f.) kullandı bence 10 numara tavsiye ederim kesinlikle
dizelde açık filtre sürekli uğultu yapıyormuş o yüzden kapalı kutu daha avantajlı diye biliyorum ben green kutu içi benzinli aracımda kullandım güzeldi...
yaklasık 3 yıldır green kutu ici kullanıyorum, tavsiye ederim... ibs den aldım...
fordfocus2st-diesel edition-
suzuki swift GL
KN,Green,KingDragon bu markaların kutu içi hava filtrelerine güvenebilirsin piyasanın en iyileridirler..Ben Passat TDI aracımda KN kutu içi Hava kullanmıştım fakat sakın direk hava filtresi kullanayım deme onuda denedim Hava Akış metresi 2 defa değişti direk hava filtresi kullanıdığımda ***** İstanbul'un havası
![]()
bu kafa markalardan en iyisi hangisi peki ; hepsini kullanan var mı ?
Burak ÇAPKAN
Volkswagen Ticari Araç Satış
Dizellerde çok ender açık hava filtresi kullanan görüyorum zaten.
Acaba focus tdci da akış metre sorunu yaşrmıyım açık filtrede ???
onu ışık abiyle (sahibi)konuşsan daha iyi olur zaten adam odtü makine mezunu vardır bir bildiği onun yanına gittiğinda araban için en iyi olanını söyler![]()
hımm
ben hala 12 liralık filtreyle geziyorum
güzel bir filtre lazım
vosvosçulara sormak lazım
Burak ÇAPKAN
Volkswagen Ticari Araç Satış
peki 1,6 turbo arabada (toyota aurıs) flıtre yaglanmıs heralde temızlık ıcın sokuldugunde yagın uzerıne koydular okadar yag var yanı cok yaglanmıs bu arabada ne gıbı zarar olur..? araba cok yakıyodu bundanmı acaba.?
green filtreleri bence 1 numara. akışmetre bozma olayıda benim bildiğim filtre temizlendikten sonra sürülen yağ fazla olursa akışmetrenin üzerine giderse o bozar. yoksa bişey olmaz. dizele kutu içi green iyi oluyo. tavsiye ederim.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)