kendin cok rahat takabilirsin.. kıza bir basınc kontrol hortumu tüm işini gorur..
Printable View
kendin cok rahat takabilirsin.. kıza bir basınc kontrol hortumu tüm işini gorur..
Zararı varmıdır peki?
evet güncel montaj için yer aranıyo
güncelllllll
ben önceki aracıma kendim taktım. zor bi montajı yok. büyükçekmeceye yakınsan bi gün gel beraber takalım. bi zorluğu yok. parada vermemiş olursun ustaya filan.
Fiesta 1.4 TDCi lerde ve diğer tüm TDCi focuslarda standart olarak var. Motorun hemen altında ufacık bir selenoid var, onunla basıncı kontrol ediyor. External bir controller değil ECU nun kendisi kontrol ediyor. O sayede overboost yapıp torku 240 tan 270 nm ye çıkartabiliyor.
koca sitede şu işi bilen allahın kulu yok mu
doğanım vardır ama dizel konusuna pek bakmıyorlardır asırı besleme kısmına acsan daha kolay cvp alırsın diye düşünüyorum
yaw kimsenin bilmesine gerek yok semte geldiğimde samet haber verir sana bakarız. zor bir işi yok. daha önce çok mıncıkladım ben. ustaya gidicen bu ne dicek. dizel dicek ıvır dicek zıvır dicek o an gözünde montajını canlandıramazsa bi ton p.k atıcak.
hallederiz bayılma boşuna. 100 lira istemeye kalkarlar böle bişeye. hatırlamıyormusun blow off montajına 800 1000 lira işçilik çekiyordu bu adamlar zamanında :) ben her aracıma kendim taktım, hatta beykentte ustalar bana telefon açıyorlardı gidip tarif ediyordum öyle takıyorlardı :) bi tonda rakam geçiriyorlardı millete. şimdi şimdi insanlar artık bişeyleri biliyorlar. tabi techturkey gibi sitelerin emeği çok fazladır insanların uyanmasında.
ki tamirci filan değilim ben.
Arkadaşım bence hiç taktırcak yer arama sadece dyno bul takıp üstünde ayar çek benim tavsiyem. Takması çok basit bişey yanlış bişi yapman çok zor.
kardeş böyle tavır sergilersen hiç hoş olmaz hatta ayıp olur. kimse kaale almaz seni ve cevabınıda alamazsın :icon13:
M.B.C turbosmart marka ve onun müdavinleri ayarındaysa lütfen takmayalım tam 7 tane bozdum :) kız gibi hemen bozuluyor en sonuncusu ise sıfır kutusundan çıkardık boost açtık yalama oldu kaldırdık attık en iyisi evc
arkadaşlar neden sadece boost açınca güç alamıyoruz?
ark bosa ugrasıo elıne bısılerı alamaya calıso bızde zamnında denedık onu 1,2,3 yapıoz hemen arzaya gecıo kıtlıo arac kendını en guzelı dyno ustune bınıcek guzel bı ayar cekılcek bosst falan hıkaye