bu power box hakkında bilgisi olan var mıdır ? bide power box cıkarmadan daha sonra chip tunning yapılırmı?yapılırsa ne gibi artısı veya eksisi olur?
aracım corsa 1.3 cdti
bu power box hakkında bilgisi olan var mıdır ? bide power box cıkarmadan daha sonra chip tunning yapılırmı?yapılırsa ne gibi artısı veya eksisi olur?
aracım corsa 1.3 cdti
İNSANLAR VERDİĞİNİZ DEĞER KADAR DEĞERLİDİR FAZLASI DEĞİL
valla abi 1.3 motorda bu box ı kullanıpta mazot pompası bozan işittim 1-2 kişi box alıcaksam tek bi marka alırım oda dimsport olur
evet abi hem box ı hem yazılımı beraber kullanabilrisin çok eğlenceli olur
pompa bozulmuyor içindeki lastik contalar var oradan kaçırıyor oda lastikleri değişerek yenileniyor, sonuçta pompaya daha fazla yük binmiş oluyor bendede powerbox var italyadan getirttim taktıktan sonra belli bi süre sonra pompa kaçırmaya başladı pompanın içindeki lastikler deişti sorunsuz bi şekilde biniyorum aracım 1.3 palio mjt serp dynoda 69 hp 172 nm tork cıktı stock şu an ki haliyle 84.6 hp 225 nm tork verdi bu söylediklerim aklında bi fikir oluşturur umarım ha bu arada unutmadan ben boxu milletin analog sattığı paraya ben dijital box aldım
valla salih abi box baya değiştiriyor gidişi ama benim gözümde tamamen arabayı kandırmaca yazılım gibi asla olmaz bence çünkü box sadece pompadan daha fazla mazot yollanmasını sağlıyor yazılım ise sadece mazot pompası değil diğer değerleride ona göre ayarladığı için risk daha az bana göre bu sayede pompaya daha az yük biniyor( bu tamamen benim kendi düşüncem yazılım işiyle veya bu tarz şelerle ugraşanlar daha sağlıklı bilgi verecektir) ancak ben olsam hem yazılım yapardım aracıma hemde dimsport un box ını alırdım istediğim zaman içerden bir tuşla açar box devreye sokar geri kalan zamanlarda yazılımla gezerdim...
pompanin üzerine takilan borularin oringlerinden kacirma oluyor oringlerde 1 lira 2side kacirsa 2 lira bişey değiştirmek ise 5 dk sürmez benim pompada kaciriyordu
ben bugün dayanamadım aldım gidişte hatrı sayılır bir iyileşme oldu ama benim amacım alt devirlerde gücü yakalayarak ekonomi bakalım ne olacak bilgilendirme yapacagım burdan![]()
rahmi senden aldıgım yol bilgisayarı için tekrar teşekkür ederim modülü takarken hata yaptık motor arıza yandı doğru taktık sönmedi sen demiştin arıza siler diye dur bi deneyeyim dedim hemen siliverdi...![]()
bende bi ara emanet bir box takmıştım corsa ya 120 km kadar daha çok yaktırdı alt devirlerde öle bi iyileşme olmadı bence onu yapacak olan yazılımdır ama 1700-1800 devirden sonra eskiye göre ivmelenme bariz anlaşılabiliyordu benimkinn ayarı kısıktı ve çin işi bişeydi hızlanması çok farketmişti direk top speed deneyim dedim zorlanmadan 195 i geçmiştim dijital kadranda ama benden sölemesi çok fazla takma o şeyi her ne olursa olsun
ne demek abicim her hangi bir sıkıntı yada birşey oldumu her zaman haber verebilirsin abi memnun kalmana sevindim abi
box yerine yazılımla güç almanız daha iyi olurpiyasadaki boxların neredeyse tamamı mazot ısı sensörünü yanıltarak zengin karışımla araç yürütüyor ..
RACE WERKS
problem yasamazsın büyük ihtimal
Gepardo Alman MAL Electronic malıdır.. Gepardo stickerı burda istanbulda yapıştırılıyor..
Emin ol Dimsport Rapid le hissettigin 2 katı olacaktır..
kutu bence sadece performans isteyenler, motor ve komponent sağlığına çok önem vermeyenler için uygun olabilir.
chipteki esneklik kutuda yok.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)