|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: ES7
|
Merhaba aradaşlar;
Bir arkadaşım ne yazık ki sıfır km Astra aldı. Ne yazık ki diyorum çünkü aracın aşırı ağır ve yavaş (95hp) olduğunu söylemiştim dinlemedi. Dizelden de hiç anlamayız, garantinin bozulmasını da göze alarak neler yapabiliriz. Tek chiple ne kadar güç alırız? Chipe ek olarak neler ile ne kadar güç alınabilir bu araçta? Ayrıca Ankara'da nerede yaptırabiliriz güvenli olarak yoksa M.Gazihan'la irtibata mı geçelim? Şimdiden sağolun Son Düzenleyen hakzer; 02-05-2011 14:15. |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: MK2b mJET
|
Arac dediginiz gibi biraz agır ama hızlanması gidişi olması gerektiği kadar.Teknik verilere baktım yani öyle cokta dert edilcek boyutta değil.Bence ilk defa dizel araca biniyo olmanızdan beklentileri karsılamamıştır diye düşünüyorum
![]() Chiple daha keyifli hale gelir ondan süpheniz olmasın.Tam emin olmamakla beraber 115-120hp arası güçler alınabilir.Cokta dert etmeyin gidişini.Yol tutuyorsa duruyorsa sorun yok ![]() Giden arabanmı var derdin var ![]()
__________________________________ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE !!!
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
|
Sende haklısın, diğer her özelliği iyi gibi ama alışınca insan azda olsa performans arıyor.
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: Renault Megane Coupe 1.5 dci
|
araç bncede cok ağır arkadaşın aracını kullanmıştım bnm 1.5 dci 105 hp megane a göre baya ağır. teknik verilere bakıncada araç 0-100 ü 15 sn de 0-130 27 sn civarı bişeydi yanlış hatırlamıyosam. ama onun dışında her yönden başarılı kaliteli bi araç.
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]() |
aracınıza chip yapılabiliyor fakat cok sınırlı yerler tarafından.. sadece cihaz sıkıntısı değil, dosyasal da ozel bilgi gerektiriyor..
|
|
|
|
|
|
#6 | |
![]()
Otomobil: MK2b mJET
|
![]() Ne yapmış bu opel ya.1318kg ağırlıga normal dedim 0-100 için ama bukadarda değil ![]() Gidin 1.6 dizel koyun bari insafsızlar
__________________________________ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE !!!
|
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
Otomobil: 09' Megane III
|
Tr special edition , şaka gibi bu opel ...
Kağnı spek dolandırtıyorlar insanları :S |
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
Otomobil: Renault Megane Coupe 1.5 dci
|
bu araca chip uygulansada pek işe yaramaz 15 deilde 13 snde alsın yine yavaş. bnce hiç oynamaya gerek yok böyle kabullenip kullanmak lazım bu aracı.
|
|
|
|
|
|
#9 | |
![]() |
Kağnı sipekiz ama yenisiyle 4,5 ortalama yakalayanlar var
![]() Aslında çok üzmüyor, hatta alışınca 200nm'nin keyfi hiçbir na benzinlide alınamıyor ![]() Chip olayı biraz sıkıntılı j'lerde önceden yapmış veya bu işin bilincinde olan birine yaptırmanız en sağlıklısı.. __________________________________ Astra CDTi ![]()
Son Düzenleyen plekumat; 03-05-2011 01:21. |
|
|
|
|
|
|
#10 |
![]()
|
Sağolun arkadaşlar birde m.gazihan la ya da vmax ile görüşelim bakalım olmazsa istanbul yolu gözüktü bize
|
|
|
|
|
|
#11 |
![]()
Otomobil: dci
|
arkadaşınız keşke sıfır km classic hb alsaymış 1,3cdti
|
|
|
|
|
|
#12 |
![]() |
garanti bakımından bildiğim kadarıyla bunlar da beyin sökülüp yapılabiliyor chip. garanti servisine götürdüğünüz zaman da beyni söktükleri anda anlayabiliyorlar ve anında garanti gidiyor. en azından corsalar da böyleydi. astralarda böyle olmayabilir ama ben öyle hatırlıyorum. insicnia larda da böyle olması lazım.
|
|
|
|
|
|
#13 |
![]()
Otomobil: Opel Insignia Turbo/Opel Astra Cdti
|
H kasa 1.3 dizel le yeni astraya sağlam bi sekilde dragda roll de gectiğimi biliyorum
|
|
|
|
|
|
#14 |
![]() |
astra veya corsa ağır araba oldukları için 1.3 leri o kadar güzel değil ya, en güzelleri 1.7ler. Chip yapınca da haliyle daha çok farkettiriyor.
|
|
|
|
|
|
#15 |
![]()
|
|
|
|
|
|
|
#16 |
![]() |
95 lik 1.3 lerin en mantıklı tune çözümü powerbox arkadaşlar..
henuz kolay bi chiptuning yontemi yok.. |
|
|
|
| Teşekkür Edenler |
|
|
#17 |
![]()
|
|
|
|
|
|
|
#18 |
![]()
|
peki powerbox la ne kadar güç alınır ve servise giderken rahatça sökme imkanımız olurmu?
Son Düzenleyen hakzer; 06-05-2011 08:50. |
|
|
|
|
|
#19 |
|
TechTurkey
|
alt devirleri bitik bu arabanın
__________________________________ utku selamoğlu |