hangi marka dizel daha cok km yapıyor ben 1,3 cdti corsa da petrol ofisi ve bp cok yapıyor sizin degerlendirmeleriniz nasıl![]()
hangi marka dizel daha cok km yapıyor ben 1,3 cdti corsa da petrol ofisi ve bp cok yapıyor sizin degerlendirmeleriniz nasıl![]()
İNSANLAR VERDİĞİNİZ DEĞER KADAR DEĞERLİDİR FAZLASI DEĞİL
valla bende corsa 1.3 cdti kullanıcısıyım geçen depomda shell aldım fulledim 700 km gittim bu depomu opetten doldurdum tam çeyrek depom kaldı 620 km yapmışım opet daha iyi gibi
yakıt/performans , yakıt/menzil , yakıt/kalite kriterleri ile sürekli konu açılıyor, o firma mı bu firma mı diye tartışılıyor, bence hiçbir konu belli bir sonuca varmayacak çünkü;
akaryakıt dağıtıcı firmaya gelmeden bu kriterleri değiştirecek daha önemli değişkenler var;
akaryakıt istasyonu, şehir, kullanım özellikleri, aracın motoru ve durumu vs vs vs ...
foruma üye olan herkes labaratuvar ortamında test yapabiliyor olsa eywallah dicem ....
30 deponun üzerinde yakıt aldığım aynı firmanın farklı bir istasyonundan 2 depo euro-diesel aldım enjektörlerim tıkandı ...
shell kullanıyorum, istasyondan istasyona ciddi derecede fark edebiliyor aslında denilen doğru markadan öte istasyon seçimi önem kazanıyor yakıt kalitesinde.
ama shell ile diğerleri arasında 20km fark ediyor negatif olarak menzilde, en azından shell'in mazotuyla araba daha iyi gidiyor![]()
shell çok çabuk bitiyor opet kullanıyorum gayet memnunum![]()
RACE WERKS
Ben corsada hepsini koyuyorum bi fark goremedim ama kirsal motorinle arabam daha cok km yapiyodu euro diesele gore
ben çok araştırdım, çok yakıt kullandım ve vardığım sonuç en iyisi opet. Performans/menzil/kalite aklınıza ne geliyorsa![]()
bu konu uzar gıder sonucada ulasmaz.neye gore ıyı menzıl cok olunca ıyı yakıtmı oluyor..bana sorarsanız menzıle gore kalıtelı denılmez.
opet en ıyısı bence.gecen arkadasa verdım arabayı shellden almıs alakasız bı km de alakasız sekılde ibre dustu
CESKiN REVENGE..
98vts
00gtı
00vts
99gtı
01gti
hem uygun hem bana göre güzel opet![]()
kesinlikle bayiye bağlı bencede.didimde Termo diye bi istasyon var (aynı kişinin birde opeti var) sahibi tanıdığımız diye oradan alıyorum gayet memnunum izmirde kipa bp aynı şekilde ondanda memnunum. izmirde 1 kere opetten denedim ciddi anlamda duman artmıştı
pendikte bi shell istasyonu var 2 kere mazot aldktan snra ışık yandı gerçi 10 lira aldm ama saçma bide aynı istasyon olnca kıllandım
20 liraya 100 km net yapıorum şehir içi shellden alıorum sürekli memnunum![]()
opet ve shell.![]()
ortak kanı opet in menzili yönünde ama bakalım![]()
İNSANLAR VERDİĞİNİZ DEĞER KADAR DEĞERLİDİR FAZLASI DEĞİL
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)