cagonk arkadaşımızın proceed lerdeki turbo eralardaki turboya göre daha büyük daha sağlam sözünden yola çıkarak bir sorum olacak...eraya pro ceed turbosu nasıl olur???
cagonk arkadaşımızın proceed lerdeki turbo eralardaki turboya göre daha büyük daha sağlam sözünden yola çıkarak bir sorum olacak...eraya pro ceed turbosu nasıl olur???
öyle ahım şahım bir büyüklük fark yok.uğraştığınıza değer bir güç alamazsınız.
büyük turbo düşünüyorsanız 2.0crdi sonatalardan falan cıkan gt1549v yi düşünebilirsiniz bence. sizdeki 1544v ye de benziyor ufak tadilatlarla takılır gibi..
kemal20 ellemişken turboyu ceed turbosuyla uğraşma uğraşma GT1549V ile gerçi burada benden daha iyi bilgili arkadaşlar var ama ben GT1749VK derim missler gibi gezersin
çok verimli istediklerini alacagın bir turbo 1.5crdi içinde büyük geleceğini düşünme derim.
dizelde turbo büyütürken benzinli araçlardan cok daha ince eleyip sık dokumak lazım. çünkü devir bandı cok dar. kişiden kişiye değişir ama bence dizel full boost unu 2500dd ye kadar görmeli en geç..
Yok Kemal GT1749v Vw Audi Seat 1.9 Pd 150 TdiARL kodlu motorun turbosu
Hyundai Gt1749s ve Gt1749Ls modellerini kullanmış bazı modellerinde
Fakat Sonata'da diğer arkadaş Gt1549v kullanıldığını belirtmiş benim bu araçta ne kullanıldığı hakkında bilgim yok.Eğer 150+ hp düşünmüyorsan Gt1549v de kullanılabilir sanırım.Arkadaş arac erken doldursun diye Gt1549v önerdi sana.
konusu degıl ama sorayım dedım dayımda jeep cherokee 2.8 crd var 200 hp 400 küsür torku var bu aracta yazılım yapılsa emın ellerde sıkıntı cıkarırmı turbosunda fln daha once yaptıran oldumu ve ne kadar guc elde edılır tahmını
Olum nissan arabamı arabanın hası kralı subaru yıllardır biz yürüyomusuz
erken doldursun,uzun ömürlü olsun açıkçası derdim bu...cagongun dediği gibi 2000-4500 arası kısa bi bant.stok turbosuyla da iyi performans alıyorum araçtan.tek kişi 3 de kafa atıyo kendi turbosuyla.biraz daha güç ve daha uzun ömürlü bi turbo diyorum ben.
Bana kendi turbosu deme biliyorum kendi turbosunu 3 kez yedi Era hatta Kütahya Hyundai serviste degişti 3 turboda 2si garanti 2si bizden...Kafa falan atmasını bilmem ama atik bi araç 3. viteste biçok turbolu dizel o dediğini yapar.
2000-4000 olmasın o bant...
turbo büyütmekle bitmiyor iş 1.5 de beyler..
yağı soğutun bi şekilde.. yağ ısındığı için kırılıyor turbo.. ne taksanız yine kıracak..
Ne kadar iyi olursan ol, Kabiliyetin Müşterinin Memnuniyeti ile Sınırlıdır..! M.Gazihan
Mehmet abi, biliyorum işin turbo büyütmekle bitmediğini ve de yağın soğutulması gerektiğini o yüzden turbo büyütmediğim halde yada başka bir upgrade yapmadığım halde Golf Mk1 GTİ lardaki yağ sogutucusundan buldum onu takacağım ne kadar verim alırım bilmem ama denemek için temin ettim.Görüntüsüde hoş![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)