|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: Yeni L200 & Yeni Doblo & Accord 2.4 Executive
|
Arkadaşlar e28 kada 524td, e30 kasa 324td, 123 kasa 300td tipindeki bir araç alıp yüklemek sizce mantıklımı?
Amaç ucuz maliyetle güzel bir basınçla yanlayan bir araca sahip olmak. Bu tip motorlar üzerine çalışan oldumu Türkiye de. Yada bilgi olarak altyapısı olan varmıdır? __________________________________ www.ilgincbirsey.com ![]() Herkes için ilginç birşeyler...PlastiDip ürünlerini ilgincbirsey.com sitesinden World Card ayrıcalığı ile 12 taksitte alabilirsiniz. |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: Polo 6R fan edition
|
güzel bişe ortaya cıkacagına inanıorum
![]() YouTube - ‪[www.DRIFT.me] : Diesel Mercedes W123 + SCANIA turbine in DRIFT‬‏ |
|
|
|
|
|
#3 |
![]() |
zaten bu videodan sonra açılan bir konu olduğu belli
__________________________________ Parça beklemek kaderim... |
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
|
Bu video oldukça eskide, geçen bikaç bmw gördüm 24td motorlu. Çok ciddi gidiyorlardı. Onun üzerine ne yapılabilir demek istedim.
__________________________________ www.ilgincbirsey.com ![]() Herkes için ilginç birşeyler...PlastiDip ürünlerini ilgincbirsey.com sitesinden World Card ayrıcalığı ile 12 taksitte alabilirsiniz. |
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
Otomobil: benzin israfı 560SEL , c4 hdi
|
bmw 2.4 td elektronik enjeksiyon mu bilmiyorum ama 300d değil ,,, mercedes blokları gayet sağlam bildiğim kadarıyla ,,, uygun bi turbo ve ms le gayet keyifli olabilir.
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
Otomobil: megane 1.6 16v
|
tarkan abi ne gerek var al vereyim sana 350se hem v8 hem ver yanı gitsin uğraşma hiç diğerlerinle
__________________________________ Bmw Nankördür Bakmazsan İnkar Eder.Mercedes Çilekeştir Bakmazsan İdare Eder,Bakarsan İhya Eder.. |
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
|
kaan senin bana garazin var galiba
![]() dizel diom olum seninki benzinci dostu __________________________________ www.ilgincbirsey.com ![]() Herkes için ilginç birşeyler...PlastiDip ürünlerini ilgincbirsey.com sitesinden World Card ayrıcalığı ile 12 taksitte alabilirsiniz. |
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
Otomobil: Bravo HGT
|
tako 1000d/d da 1 bar basan w123 mersoyu mu gordun yoksa
__________________________________ Kaan http://img830.imageshack.us/img830/2295/imzah.jpg www.retamuhendislik.com.tr |
|
|
|
|
|
#9 |
![]()
|
abi maksat yapılmayanaı yapmak
bu araçlar 5-9m bin tl aralığında, eğer ucuza bir sistem oluşabiliosa neden olmasın. __________________________________ www.ilgincbirsey.com ![]() Herkes için ilginç birşeyler...PlastiDip ürünlerini ilgincbirsey.com sitesinden World Card ayrıcalığı ile 12 taksitte alabilirsiniz. |
|
|
|
|
|
#10 |
![]() |
Valla ayni şeyi bende cok düşünüyorum şöyle bol dumanli bi makina yapmak cok mantikli geliyor banada
|
|
|
|
|
|
#11 |
|
Uzaklaştırılmış Kullanıcı
![]()
Otomobil: Turbo Besmele.
|
Bende w115 kasa dizellere ne yapılabilir gerçekten merak ediyorum.
|
|
|
|
|
|
#12 |
![]()
Otomobil: B18 swap Coupe Civic
|
edit: burdaki 300E benzinli ama 300 TD ile 10 saniyenin altina inenler var.. hem eski mercedesler parcasi pahali olan arabalar degiller tuttugunun elinde kalacagi arabalar hic degiller once bir on arastirma yapilmali almanya forumlari cok yararli olacaktir sanirsam ben bir kac tane bulmustum hatirlayabilirsem linklerini atarim.. adamlar akillara zarar isler yapiyorlar neden olmasin? Son Düzenleyen kickbuttowski; 03-06-2011 15:42. |
|
|
|
|
|
#13 |
![]()
Otomobil: --
|
Son Düzenleyen rodya; 03-06-2011 15:38. |
|
|
|
|
|
#14 |
![]()
Otomobil: megane 1.6 16v
|
benzinciyle tabi biraz akraba olduk orası gerçek
__________________________________ Bmw Nankördür Bakmazsan İnkar Eder.Mercedes Çilekeştir Bakmazsan İdare Eder,Bakarsan İhya Eder.. |
|
|
|
|
|
#15 | |
![]() |
__________________________________ EGETUNING PROJECT ECUFAST İZMİR chip tuning & remapping |
|
|
|
|
|
|
#16 |
![]()
Otomobil: loading..
|
uygun enjektörler, pompa rotoru ve doğru turboyla çılgın güçler çıkartılabilir
__________________________________ piston garage |
|
|
|
|
|
#17 |
![]() |
|
|
|
|
|
|
#18 |
![]()
Otomobil: opel corsa 1.3cdti-stock si
|
bknz pasa nın dizeli hulk iyi zorladı
__________________________________ İNSANLAR VERDİĞİNİZ DEĞER KADAR DEĞERLİDİR FAZLASI DEĞİL |
|
|
|
|
|
#19 |
![]()
Otomobil: sıkıntıya 5 kala..
|
tdiclubda 300td projesi var eklerim bi ara twin turbo yapmış eleman turbolardan biri 2359v digeri 3582r.. altlar üstler dolu.. 10.1 saniye koşuyo dragda
|
|
|
|
| Teşekkür Edenler |
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |