|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: hdi 68 hp
|
dizel araçda çip,filtre,egzost,turbo büyütme, üzerine arabayı dahada yürütmek için neler yapılabilir maliyeti uçurmadan ???
__________________________________ 206 1.4 hdi 68hp yavru mürekkep balığı ![]() powered by ecufast d.r. ecu powered by p.p.r. motorsport,,powered by imamoglu turbo powered by maxi powered by tdipower powered by ecutuned
|
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: x sechs
|
nos uygulaması
__________________________________ 15 AY KAPALI
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
Otomobil: HDI @330nm
|
intercooler ?
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
|
intercooler hiç yoktu arabada 1.6 hdi cooler taktım
araç 1.4 hdi peugeot __________________________________ 206 1.4 hdi 68hp yavru mürekkep balığı ![]() powered by ecufast d.r. ecu powered by p.p.r. motorsport,,powered by imamoglu turbo powered by maxi powered by tdipower powered by ecutuned
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
|
passata nozzle takan bir arkadaş var, enjektörlerin memesini değiştirmiş çokta güzel bir güç almış. Bende araştırıyorum bakalım ne çıkacka
![]() intercoolerdam sonra güç artışı ne durumda ? |
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
Otomobil: peugeot 207 1,4hdi
|
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
Otomobil: sıkıntıya 5 kala..
|
ibiza alınır
|
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
|
İntercoolerdan sonra uydu olcumunde 9 hp gibi bir artisim oldu bu islemlerin maliyeti baya oldu pm atarim aksam listeme bakip yaptigim harcamalari liste yapiyorumda
İbiza alinir evett ama ibizalarda pahali sanki yaaa ![]() Enjektor isi benimde kafami cokk kurcaliyor detayli bilginiz varmi ? __________________________________ 206 1.4 hdi 68hp yavru mürekkep balığı ![]() powered by ecufast d.r. ecu powered by p.p.r. motorsport,,powered by imamoglu turbo powered by maxi powered by tdipower powered by ecutuned
|
|
|
|
|
|
#9 | |
![]()
|
Bu hafta içi enjektörlerimi temizletecektim sırf bu yüzden biraz erteledim
|
|
|
|
|
|
|
#10 |
![]()
|
Ben 12000 km once temizlettim
aklimda bir soru var bu enjektor icin mesala benim 1.6 hdi yada 2.0 hdi enjektorunemi ihtiyacim olucak ? __________________________________ 206 1.4 hdi 68hp yavru mürekkep balığı ![]() powered by ecufast d.r. ecu powered by p.p.r. motorsport,,powered by imamoglu turbo powered by maxi powered by tdipower powered by ecutuned
|
|
|
|
|
|
#11 |
![]() |
Neden kimse dizel araçlara piston sekman krank motor yapmiyor ?
|
|
|
|
|
|
#12 |
![]()
|
Piston olayinda dizel araclarda verim almak icin maliyet cok yukseliyor cunki benzinli araclarda forget piston takilip sikistirma arttirilabiliyor fakat dizelde zaten sikistirma mantigi oldugu icin benzinli kadar verim almak pek mumkun olmuyor
__________________________________ 206 1.4 hdi 68hp yavru mürekkep balığı ![]() powered by ecufast d.r. ecu powered by p.p.r. motorsport,,powered by imamoglu turbo powered by maxi powered by tdipower powered by ecutuned
|
|
|
|
|
|
#13 |
![]() |
sıkıştırmayımı daha damı arttırıcaksın? Dizeller sıkıştırması zaten yüksektir.Daha fazla olması motorun ömrünü ciddi oranda düşürür diye düşünüyorum.
Galiba siz 1.4 hdi motorunuza port polish yaptırdınız P.P.R Motorsports'a faydası oldumu acaba? |
|
|
|
|
|
#14 |
![]()
|
Dizelde sıkıstırmayı arttirmak benzinlideki gibi degil
Port polish i emme manifolduna ve turboma yaptirdim kesinlikle faydasi oldu fakat polishli turbomu degistirdim yenisinde yok ama ilk firsatta yaptiracagim yenisinede __________________________________ 206 1.4 hdi 68hp yavru mürekkep balığı ![]() powered by ecufast d.r. ecu powered by p.p.r. motorsport,,powered by imamoglu turbo powered by maxi powered by tdipower powered by ecutuned
|
|
|
|
|
|
#15 | |
![]()
Otomobil: peugeot 207 1,4hdi
|
|
|
|
|
|
|
|
#16 |
![]()
|
ben intercooler ı orjinal peugeot 1.6 hdi ınkini kullandım montaj ve boru işi sıkıntılı ama genede oluyo ben bir kaç arkadaşımla beraber yaptım montajı zor ama karşılığını veriyo
|
|
|
|
|
|
#17 |
![]()
Otomobil: MutluJet
|
intercooler maliyeti felan ve artış hakkında bilgiyi mesajla atarmısınız
|
|
|
|
|
|
#18 |
![]()
|
pm atıldı fikir günceli
|
|
|
|
| Teşekkür Edenler |
|
|
#19 |
![]()
Otomobil: yokki
|
dizel araçda çip,filtre,egzost,turbo büyütme, + nos ve birazda hafiflettikten sonra eminim uzaya cıkarırsın mantıklı sekilde tabikide
__________________________________ Fakirken adamlık kolay ,zengin ol parayı bulda görelim bakalım ne kadar adamsın !!! |
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |
|