|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: palio 05 mjt
|
merhaba arkadaşlar palio 1.3 mjt aracım var aracımda kp 37 hibrid turbo, simota kutu içi filtre, 55 mm egzos sistemi downpipe, isotta combat son susturucu ve ecu remap var ama geçenlerde powerboxlu albea sahibi bir arkadaşımla denemelerim sonucu, aracımın aslında tam randımanlı yürümediğini farkettim kalkıyoruz 0-120 ye kadar 1-1.5 boy önde oluyorum sonra 4.cü vitese attığımda yanıma yanaşmaya başlıyor 160-170 e kadar yan yana yürüyoruz sonra zar zor geçiyorum denemelerimizde arkadaşım aracımın susturucusunun kızarıp 15-20 cm çapında alev attığını söyledi bayağı şaşırdım aracım en son dynoda 93 hp 215 nm tork veriyordu, bu speclerde bu şekilde yürümesi beni çok şaşırttı ve soğumaya başladım nerdeyse
|
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
|
3.cü vitesin sonuna kadar sorun yok 4 e atıyorum araç resmen kasmaya başlıyor aracım 84 binde, maf sensörü yeni debriyaj yeni çözemedim akıl erdiremedim
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
Otomobil: Multijet
|
Mazot pompana baktırdınmı ? Yakıt yetiştiremiyor olabilir.
__________________________________ FIAT BRAVO Multijet 170 + hp 400 + nm Built by MEGACHIPS |
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: honda vtec 2
|
ilginç egsoz nie kızarır bana cok ilginç geldi
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
Otomobil: Yeni L200 & Yeni Doblo & Accord 2.4 Executive
|
çok fakire kalıyor olabilirmisin? bu eksoz kızarmasına delalettir, ancak sen bide yazılımım var demişsin. Sanırım enjektör arzan mevcut yada yakıt pompan iyi çalışmıyor.
__________________________________ www.ilgincbirsey.com ![]() Herkes için ilginç birşeyler...PlastiDip ürünlerini ilgincbirsey.com sitesinden World Card ayrıcalığı ile 12 taksitte alabilirsiniz. |
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
|
mazot pompam daha önceden kaçırıyordu pompa tamir edildi bosch oringlerle yenilendi, sıkıntısız şöyle bi düşüncem var araç fakirden öte zengin çalışıyor olabilir 4.cü haritam yüklü çünki arabanın boyundan fazla duman atıyor aldığı havaya göre mazotu fazla veriyorda olabilir diye düşünüyorum, bazen cok ayarları acmak + yerine - olarakta gelmiş olabilir ki yazılımı yapan arkadaş aslında son ayarları yapmamak için ısrar etti dedi yani tavsiye etmiyorum bundan sonrası çok fazla olacak demişti
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
|
bide şöyle bir teorim var egzos sistemim çok geniş olduğu için aşırı boşaltıyorda olabilir bide kat iptali yapılırken kat o akdar uraşmamıza rağman ayrılmadı bizde kafa kısmından kesip başka bi katın alt kısmını kullanıp kısalttık o sıkıştırıyor olabilirmi acaba?
|
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
Otomobil: Fabia vRS
|
bu 0 dan kalkıp 4. vitese geldiğindemi yapıyor? yani belli bir süre yüklenip 4. vitese attığın zamana mı denk geliyor acaba? 3. de basmaya başlayıp 4. vitesdeki gidişne bak veya 4. viteste bas bu dediğin şekildemi olucak? belli bi yüklenmeden sonramı problem yapıyor yoksa 1.2.3. viteslerde iyi gidip 4. vitese attığında o hızda o vites yükündemi bir problemmi yapıyor acaba?
|
|
|
|
|
|
#9 |
![]()
|
aynen 0dan kalkıp 4 e geldiğimde yapıyor roll yapıyoru rolldede 4 te 5 te bayılıyor hatta en yiisi bi video paylaşayım 40-200 videosu 3 kişiydik araçta ama sesten ztn kendisini belli ediyor yığıldığı
|
|
|
|
|
|
#10 |
![]()
|
|
|
|
|
|
|
#11 |
![]()
|
Video ile benim stok palio hızlanma videosunu üst üste koydum. Benimki bi nebze daha hızlı tek fark benimki düzde 180-185i geçmio
__________________________________ www.ilgincbirsey.com ![]() Herkes için ilginç birşeyler...PlastiDip ürünlerini ilgincbirsey.com sitesinden World Card ayrıcalığı ile 12 taksitte alabilirsiniz. |
|
|
|
|
|
#12 |
![]()
Otomobil: megane 1.6 16v
|
Willkommen bei Facebook - anmelden, registrieren oder mehr erfahren bi ayarsızlık olduğu belli buda 1.3multijet baştan aşağı stock buda
__________________________________ Bmw Nankördür Bakmazsan İnkar Eder.Mercedes Çilekeştir Bakmazsan İdare Eder,Bakarsan İhya Eder.. |
|
|
|
|
|
#13 |
![]()
|
kaan , göstergen yanıltmasın seni, stock bi palioyu duman ederim videoda 75 er kilodan 3 kişi+ 30 kg bagajda set ve 195/50/15 lerle yürüyorum
|
|
|
|
|
|
#14 |
![]()
|
|
|
|
|
|
|
#15 | |
![]()
Otomobil: palio
|
|
|
|
|
|
|
|
#16 |
![]()
Otomobil: megane 1.6 16v
|
bizde videoda 3 kişiyiz 30cmlik basda var bagajda sadece jantlar 14 bizimde senin speclerine bakılırsa çok daha iyi olması gerekir bizimki baştan aşağı stock
__________________________________ Bmw Nankördür Bakmazsan İnkar Eder.Mercedes Çilekeştir Bakmazsan İdare Eder,Bakarsan İhya Eder.. |
|
|
|
|
|
#17 |
![]()
|
Benim spec falan yok. Araçta 80-90 kg iki kişi.
|
|
|
|
|
#18 |
![]()
|
|
|
|
|
|
|
#19 |
![]()
Otomobil: palio
|
onur kardeşimm
ben filtrene bi işlem yapmanı öneriyorum egzoz sistemin gayet güzel enjektorlerine bi baktır istersen benim turbom şuan orjinal be hibridden daha verimli 10 gun kullandım sendeki aynı turboyu biliyosun bana göre aracın şişiyoda olabilir tam bir yorumda yapamıyorum acıkcası herşeye olasıklar dahilinde bakıyoruz çünki benim aracta downpie +60lık boru+otto son susturucu filtre kiti yazılım mbc 22 psı basıyorum 4.5 lt intercoolerım var aracımda hiç tıkanma yok 125lik 1.4 tsı leonla 0-100 yaptık 70 kmden sonra beni yakaladı 100 de yarım boy ondeydi ben araçta iki kişydim oda tek kişiydi arkadaşımız . Son Düzenleyen DOGAN__; 12-07-2011 13:24. |
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |
|