|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: hdi 68 hp
|
1.4 hdi motorlu 206 aracım için baskı balata alternatifleriyle ilgili bilgisi olan varmı bronz balata ? sabit volan ?
yetersizleşmeye başladı baskı balatam acil çözüm bulmam lazım nerde ne yaptırabilirim sorun olurmu ? maliyet ne civarda olur ? :S acil yardıma ihtiyacım var yardımcı olabilicek daha önce yapmış olan varmı __________________________________ 206 1.4 hdi 68hp yavru mürekkep balığı ![]() powered by ecufast d.r. ecu powered by p.p.r. motorsport,,powered by imamoglu turbo powered by maxi powered by tdipower powered by ecutuned
|
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
|
balataa gücel yardım
__________________________________ 206 1.4 hdi 68hp yavru mürekkep balığı ![]() powered by ecufast d.r. ecu powered by p.p.r. motorsport,,powered by imamoglu turbo powered by maxi powered by tdipower powered by ecutuned
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
Otomobil: W220 + florasan + vti
|
araç stok değil mi ?
__________________________________ "HAYALLE YAŞAYANINDA YAŞAMAYANINDA ... " NAMIK KEMAL Atmoşferit fitenk ![]()
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
|
yok araç stock değil araçda garett gt 15 büyütülmüş turbo komple egzost egr iptali mehmet gazihan agresif yazılım var
__________________________________ 206 1.4 hdi 68hp yavru mürekkep balığı ![]() powered by ecufast d.r. ecu powered by p.p.r. motorsport,,powered by imamoglu turbo powered by maxi powered by tdipower powered by ecutuned
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
Otomobil: HDI @330nm
|
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
|
ankaradakiyle görüştüm sorunsuz yapılıyor diyo ama burda bostancıda yapan biriyledaha görüştüm bronz balata çakıyor kendisi ben dizel arabaya iki kere yaptım dağıtıyo dizel araba volandan dolayı dayanmıyo bence yapma dedi ama ankaradaki adamda sorun çıkmaz sadece sertleşme olur biraz dedi üzerindekini söküp gönderiyosun ankaraya yapıp iki gün sonra geri gönderiyo fiyatta 400 e yakın
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
Otomobil: W220 + florasan + vti
|
anladım Sulhilerin falan ankarada bu işi sorunsuz yaptırdıkları yer var bi pm at istersen
__________________________________ "HAYALLE YAŞAYANINDA YAŞAMAYANINDA ... " NAMIK KEMAL Atmoşferit fitenk ![]()
|
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
Otomobil: hmm...
|
ankaraya yollarsan yaptırabilceğimiz yerler var
__________________________________ Lanet Olasıca Sokak Yarışçıları...
|
|
|
|
|
|
#9 |
![]() |
pajero zamanında antepte çaktırmaya göndermiştim bi tanıdığım yardımcı olmustu kargosu felan 2 yıl önce 70 80 liraya hallolmustu
süperde olmuştu saatlerce çamur içinde zorladık saldığını hatırlamam
|
|
|
|
|
|
#10 |
![]()
Otomobil: fabia rs pd130+
|
consan'a yaptırmıştım.
maslak 2.kısım da |
|
|
|
|
|
#11 |
![]()
|
Arac benzinlimiydi dizelmiydi peki ?
|
|
|
|
|
|
#12 |
![]()
|
Dizel aracda bronz balata kullanan varmi peki hazir satilan bulamadim yurt disinda da yok bi tane c2 vardi onu bulmaya calisiyorum
|
|
|
|
|
|
#13 |
![]()
Otomobil: Focus
|
ddizel aaraca bronz olmaz şanzımanı kucaklarsın
|
|
|
|
|
|
#14 |
![]()
Otomobil: loading..
|
3 arkadaşım dizel 200hp civarı gazlıyorlar bronzla sıkıntı yok
birisi 1 sene olcak diğerlerini birkaç ay önce yaptırdık
__________________________________ piston garage |
|
|
|
|
|
#15 |
![]()
|
nerde yaptırdınız birde nekadara yaptırdınız araçlar neydi
bu kadar soyuyu peş peşe çok oldu ama ![]() benimkinede olurmu neden şanzuman insinki :S __________________________________ 206 1.4 hdi 68hp yavru mürekkep balığı ![]() powered by ecufast d.r. ecu powered by p.p.r. motorsport,,powered by imamoglu turbo powered by maxi powered by tdipower powered by ecutuned
|
|
|
|
|
|
#16 |
![]()
|
|
|
|
|
|
|
#17 |
![]()
|
300 tl yaptırdım + montaj. bronz yapmakta sıkıntı yok işini bilmeyen ustaya taktırırsan çok riskli ama suıfır volan la birlikte takarsan bişey diyemem
|
|
|
|
|
|
#18 | |
![]()
|
şanzumanı indirdiğiniz zaman şartlarınız neydi peki volanı kullanılmışmı takmıştınız birde nerde yaptırmıştınız aracınız standartmı ? __________________________________ 206 1.4 hdi 68hp yavru mürekkep balığı ![]() powered by ecufast d.r. ecu powered by p.p.r. motorsport,,powered by imamoglu turbo powered by maxi powered by tdipower powered by ecutuned
|
|
|
|
|
|
|
#19 |
![]() |
4 puck bronz balata kullanıyorum 1.7 dizel corsamda.. Nasıl zorladıgımı tahmin bile edemezsin.. Bi yer kırılacak olsa coktan kırılmıstı.. Kendi üretimimiz ve cok cok iyi soncu alıyoruz.. Aracına tak bi sıkıntı aysamazsın.. forumdan 1.6 dizel bravoya da uyguladık hiçbir sıkıntı yok
|
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |