|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: Cee'd
|
2011 model Kia Ceed aracim var. Dizel otomatik.
1,5 ay önce aracımda 50-60km hızla giderken nasil ki benzin biter yada düşük devirde yüksek viteste giderken stop edicekmis gibi sarsar ya o tarzda bi sallantı oldu. Servise gittim ve benimle aynı sorun hakkında sıkıntı yaşayan başka bir kullanıcı ile konuştum. Birbirimizi tanımıyoruz ama aynı marka ve aynı benzin istasyonundan yakıt alıyormuşuz. Ustalar yakıttan kaynaklandığını söyledi. Değerleri sıfırladık o günden beri başka yerden yakıt alıyorum 4 gün önce yine aynı marka ama Istanbul disindan bi yerden yakıt aldım ve yine yapmaya başladı. Bu sorun tam olarak yakıttan mı, yoksa şanzumandan mı kaynaklanır.Nasıl çözülür acaba. __________________________________ iyi Arabalar Sizi "A" Noktasindan "B" Noktasina Ulastirir.Harika Arabalar ise ,Onlar Sadece Basinizi Belaya Sokar. |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: proceed
|
sallantı 1700-2200dd aralarımı oluyor?
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
|
Evet hemen hemen ayni devir araliginda.
__________________________________ iyi Arabalar Sizi "A" Noktasindan "B" Noktasina Ulastirir.Harika Arabalar ise ,Onlar Sadece Basinizi Belaya Sokar. |
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: TDCİ
|
Bizde de Focus TDCİ var çalıştırırken, istop ederken sallantı yapıyor, 1500-2000 devir aralığında titreme yapıyor.
Bu dizel arabalar için normal bir şey bence. |
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
|
normal bir durum değil, olmaması gerek.
yakıtı güvendiğiniz yerden alın. serviste aracı makinaya bağlayıp arıza kodu olup olmadığını bir kontrol ettirin derim. |
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
Otomobil: 220-221
|
enjektörleri pompayı kontrol ettirin
eğer onlarda sıkıntı gözükmüyorsa kalitesiz yakıt yüzünden iticiler boşlamış olabilir __________________________________ Satılık Kılcal Çiziği Bile Olmayan Garantili Blackberry Bold 9900
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
|
Bence hic normal olan bisey degil araci kullanirken 60 km hız da titreme yapmasi bütün sürüşünü etkiliyor. Kia Ceed'te bazı araçlarda bu sıkıntılar mevcut sanırım.
__________________________________ iyi Arabalar Sizi "A" Noktasindan "B" Noktasina Ulastirir.Harika Arabalar ise ,Onlar Sadece Basinizi Belaya Sokar. |
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
|
Arabayı 8 km de aldık ve aldığımızdan beri bu var, bunun neresi normal değil?
|
|
|
|
|
|
#9 |
![]()
|
|
|
|
|
|
|
#10 |
![]()
|
sabit hızlarda gaza az basarken sanki arabanın arkasında biri çekip bırakıyormuş gibi olur. bazı ceedlerde bu sorun gündeme geldi ama büyük çoğunlukta yok. kendi kendine düzelme ihtimalide mevcut, örnekler var. yakıta dikkat.
|
|
|
|
|
|
#11 |
![]()
|
|
|
|
|
|
|
#12 |
![]()
|
Aynen oyle cagonk, servise gittigimde sıfırladılar degerleri 1,5 ay yapmadi simdi tekrar aynı sorun.
|
|
|
|
|
#13 |
![]() |
kia hakkında bi bilgim yok ama bizimde focus tdci kapatırken aşırı sallantı yapıyo..
|
|
|
|
|
|
#14 |
![]()
|
|
|
|
|
|
|
#15 |
![]()
|
o neki geçen 2 farklı arabasıyla deneme sürüşü yaptığım focus 1.6 180hp araç tam gazda avans vurur gibi kafa sallıyordu. satıcı bile bunlar niye böyle geldi bilmiyorum dedi. koşar adım uzaklaştım.
|
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |