Eski aracimin kat iptaldi muayeneden geçti herhangi bi sıkıntı olmadan ama gecen gün kati iptal ettirim eksozumu taktirayim dedim sonra muayeneden geçmez kat iptali oldugu için diye gelme bize dediler![]()
Doğrumudur
Eski aracimin kat iptaldi muayeneden geçti herhangi bi sıkıntı olmadan ama gecen gün kati iptal ettirim eksozumu taktirayim dedim sonra muayeneden geçmez kat iptali oldugu için diye gelme bize dediler![]()
Doğrumudur
resimdeki araçsa geçmez. katalitik mecburiyeti belli bir yaşın altındaki araçlar için mecburi değil sanırım 20 idi..
[I]CORVETTE C7 Z51 STINGRAYBMW X3 SDRIVE
şimdiii alıyosun eline katalizörünü, gidiyosun dereboyuna, alpay abiye diyosun ki abi bunu bana tak, oda sana bi güzel takıyo dönüp geliyosun
diğer puntodaki benim orta susturucu gibi olduben dağıldı diye düz boru yaptım sende kırıldı diye çıkardın
![]()
kat'in altini cok az kesip içini boşaltip tekrar kaynatiyorlar eski aracimda böyleydi ve geçmişti muayeneden
Yaş haddi var eğer araç eski bir araçsa standartında olmadığı için bir sorun teşkil etmiyor. Ama yeni modelse ve resimdeki ise malesef bakıyorlar.
S13 ü sokarken muayneye , araba çıkmak üzereyken görevli gelip , katalizörün nerde dedi . araçta katalizör fabrika çıkışı yok dediğimde , oksijen sensörü (wideband'ın sensöründen bahsediyor) var , katalizör nasıl olmaz demişti. 93 model araçta bile böyle sıkıntı çıkartıyorlarsa modelli araçlarda geçmeyecektir diye düşünüyorum
yıl ile alakası yok arac üreticisi aracın üstüne koyduysa o arac kat ile muayneye gelmek zorunda ayrıca 1 ocak 2010 tarihinden itibaren tr ye katsız arac girişi yasaklandı o yuzden 2000 model ustu tum araclarda sart şahinler samaralar bile 2000 olanları katlı bu yuzden
www.vava.cars
Lapiztes mk7R
yani kat orda olsa ama içi boş olsa emısyonda normal cıksa gecmezmi
''Türkiye; Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e..." DANIEL DUMOULIN
www.vava.cars
Lapiztes mk7R
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)