|
|
#1 | |||
![]() |
merhaba arkadaşlar,
2010 model 1.3 multijet doblo aracım var. aracımın alt devirleri çok ölü bunu nasıl canlandıracaz sorunmu var anlamadım? çok dik yokuşlarda arabayı zor kaldırıyorum ne yapabilirim ? |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]() |
alındıgından berımı boyle 1.3 ten pekte bısı beklememk lazım o agırlıktakı araba için.ancak chip ugulaması yapılırsa adam olur sanırım
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
Otomobil: ROL Vtec... & Tüplü AccorD & Aile spec CRV
|
burak abicim şöför koltuğundan biraz ağırlık atmak gerekiyo
anlaşıldı sanırım
__________________________________ Arif Gökdemir(R-Turbo) |
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: ' 93 Doğan SL
|
alt devirlerden kastınız 2000 devire kadarsa ona yapılacak birşey olduğunu sanmıyorum .
|
|
|
|
|
|
#5 | |
![]()
Otomobil: b5
|
aracın karakteri o sanırım,önceden bu kadar değilse carbon clean bi nebze iyileştirebilir
|
|
|
|
#6 |
![]()
Otomobil: im şu anda yok.
|
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]() |
Chip hariç yapılacak bişey yok dobloların 1.3 mj motorlardaki karakter böyle. Doblo da ağırlıkda dez avantaj...
__________________________________ PISTON GARAGE Benim naçiz vücudum elbet bir gün toprak olacaktır, ancak Türkiye Cumhuriyeti ilelebet payidar kalacaktır M.Kemal ATATÜRK
|
|
|
|
|
|
#8 |
![]() |
chip uygulaması düşünüyorum
aldıgımdan beri böle ya benzinli arabalara alıştık ondan böle gelio bilemedim ![]() tşkler herkese (kerem hariç )
|
|
|
|
|
|
#9 |
![]() |
chip in maliyeti nedir peki üç aşagı beş yukarı ?
|
|
|
|
|
|
#10 |
![]()
Otomobil: Corolla D4D
|
500 tl civarı
|
|
|
|
|
|
#11 |
![]()
Otomobil: "FF" TTTUURBO "VTİ"
|
aynı sorunu bende yasadım shıp te koydum 2000 devır ustu baya farkettı ancak oraya kadar yıne ıstedıgımı alamadım...ama yınede tatmın ettı ..denemende fayda var..
__________________________________ [COLOR="Blue"]
"GnL ga(R)age" :COLOR]Mekanık Ga(R)aGe (izmit) "FF TURBO VTI" "RR Type R" _ "UB VTS"_05333036666_ |
|
|
|
|
|
#12 |
![]()
Otomobil: skoda favorit
|
Fiat 'ın 1.3 multijet modellerinin hepsinde emiyn olun o problem baki. 2000 devire kadar bi sönüklük hakim arabada . ani asılmalarda fln zatn araçta hiçbir tepki yok . bunun nedenide dizel olmasından dolayı sizin o aralıga yapacak bişeyiniz yok. düşük motor hacmi oldugu içinde dediginiz gibi yokuşlarda problem yaratabilir yük uygulandıgında araca. ama arabanın devirlerine tam olarak alıştıktan sonra daha zevkli gelmeye başlar kullanmak emiyn olun !
|
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |