20 binde yağ değişince çıkana baktın mı ne halde diye
Printable View
chip tamam da box + chipin ne getirisi var acaba ??
Kutu içi filtre
box veya güzel bi yazılım
sonra kadar 60mm düz boru
sonda freeflow susturucu
egr iptali
bu işlemler ile 30-35+ Hp 60-80+nm de tork alabilirsiniz.
ya neye heveslendiysem bi sorun çıktı, yazılım yapılabilmesi için beynin sokulmesi lazım dediler canım sıkıldı :(
aracın ilk bakımı 10000 km de dir geçirmenizi tavsiye etmem.
araca bildiğim kadarıyla sıkıntısız chip yapılabiliyor.
bu iş için sitemizdeki üyelerden erh (erhan) ile görüşebilirsiniz. biz daha önce bu konuyla ilgili konuşmuştuk. sorunsuz halledilebileceğini söylemişti.
benim ismin Onur.
Mehmet Gazihan'a chip yaptırabilirsiniz.
Biz yaptırdığımızda beyin sökülmeden obd üzerinden attı .
Çok memnunuz :)
Mehmet Gazihan'a aşağıdaki adres ve telefondan ulaşabilirsiniz..:D:D
Adres: Yenişehir Mah. Barajyolu Cad. Mevlana Sok. No:26/1 Ataşehir /İSTANBUL
Tel: 0216 455 35 10
teşekkür ederim herpinize desteğinizden ötürü izmirde yapabilecek yer bulamadım saolsun bikaç eski arkadaşım ilgilendi ama beyni sökmeden yapabilecek birini bulamadım... :(
1.3 ile ugraşılmaz ee tabi ecotech değilse geçen gün babam linea kiralamıştı ayagı yoruldu adamın gaza basmaktan :D
Hasan cım 2011 model doblo ların beyinleri farklı, antituning li, bu yüzden beyinin sökülmesi ve içinde ki devrede farklı pin yerleri üzerinden veri transferi yapılması gerekiyor, OBD den olmuyor. Yani bu işi bi yer obd den yapıyor diğeri söküyor vs değil. Yeni model araçların çoğunda beyin sökülerek yapılıyor artık eski tiplerin de çoğu OBD aracın model yılına bağlı yani ;)
yazılım dışında da ne yapsan senin tatmin edicek şeyler değil onu da söyliyim :)
25 binde degistirsende hicbirsey olmaz ama kitapciginda 10 yaziyor gpnin 10de degisirim bence sende oyle yap yeni yag her zaman icin iyidir ozellikle dizel makine+sIkIstirarak kullaniyoruz+turbo
Onlar 20binde degissin biz 10 binde =)
fiat ın argesiyle ilgisi yokki iş tamamen yağda ama ben 10 binde çıkan yağı gördükten sonra 20 binde değiştirmeye cesaret edemem ayrıca ciddi eksilmeler olur birde şu var hiçbirimiz taksici değiliz belki geç yağ değişiminin zararını kısa vadede görmeyebiliriz ama aşınan segmanlar nedeniyle daha performanssız arabalara biniyor olabiliriz
1,3 mjet motorlar için 10k kmde bir yağ deşimi öneriyor servis aracım henüz 10k km olmamasına rağmen 250 km kala servise götüreceğim yarın bakımları yapılacak 20k km de bir yağ deşimi 1,6 mjet motorlu fiatlar için öneriyorlar yanlış anlaşılma olmasın 1,3-10k km, 1,6 mjet-20k km :)