aracta elektronık bır sorun oldugu kesın bence beynın okunması lazım arac safe mada alıp yakıt kesıyo olabılır stop ettıgıne gore
aracta elektronık bır sorun oldugu kesın bence beynın okunması lazım arac safe mada alıp yakıt kesıyo olabılır stop ettıgıne gore
canım sıkıldı indim aşağıya 3 kere çalıştırdım 3ünde de arıza ışığı ile çalıştı.
4.denemeyi farı kapatıp yaptım arıza ışığı söndü ve düzgün çalıştı.
giden arabanın stop etmesi çok can sıkıcı bir durum... yarın yetkili & yetkisiz gezicem
Abi fiat arabasini ben 200k ya kadar kullandim hiç bi sıkıntısı yok araba hala hergün 100 kmden fazla yol yapiyo sürekli yolda öyle bi sıkıntısı yok maşallah sahibide kac sefer aradi allah razi olsun diye.
Senin sorununu güzel bi fiat servisinde en iyi ustalarinin bakmasi
şimdi hocam aslında sorunun cevabını sen vermişsin yolda stop ediyo 10 dk bekledikten sonra depotan ses geliyo işte cvpta burda gizli şamandıran büyük olasılıkla az yakıt veya sulu yakıttan dolayı fazla ısınıp arıza yapmış ve arara tekrarlıyo sıfır bi şamandırayla olayın hal olur ancak genede bi bilgisayara baglatmanda fayda var arıza kodlarını sildirmen faydalı olabilir saygılar
teşekkürler şimdi bıraktım arabayı cihaza bağlanacak;
bir sene önce yetkili serviste şamandıra değişmişti, umarım arıza aynı yerdendir, gider sokarım gözlerine.
not: bu şamandıra değişimini yaptırdığım servisi daha sonra başka beceriksizliklerinden dolayı bırakmıştım.
araba cihaza bağlanmış arıza kaydı çıkmamış
benim söylediklerimden hareketle yakıt sistemine girişmişler, yüksek basınç pompası, yakıt pompası gibi biliumum parçaların içine banknotlar sıkışmış, yarın öğlene kadar banknotlar çıkarılıp parçalar revize edilecekmiş ....
nete girmeyeli konu iice açılmış.
günay down pipe satayım sana kardeşim yılbaşında geliyorum.1.6 dizeller için şuan büyük turbo yazılım ve hazır down pipe var istersen elimde 1.6 dizeller oldukça güzel bi motor
1.3 cdti astra içinde sadece büyük turbo yazılım yeterli belki cooler büyütmek işe yarar ama büyük enjektöre gerek yok 130 hp civarına kadar diye düşünüyorum onunda turbo + yazılım maliyeti 900 tl civarı
www.egeturbo.com
Turbo asker
oo nerde 1.3 sahipleri yokmu paylaşımlar
www.egeturbo.com
Turbo asker
arda numaranı aldım yakuza dan ama telefonun kapalı. bende multijet bravo var napcaz bir açıklık getirelim şu konuya![]()
www.egeturbo.com
Turbo asker
müdürüm karşıya araba bıraksam ortada kalıyorum neyse burdan ayarlattım işleri yetkili servise götürdüm cihaza bağlanınca kayıt çıkmadı sonra yakıt sistemini açıp sorunlu görünce revize etmişler... yüksek basınç pompa revizyon crc sensor clean carbon clean bide common rail hattından depoya temizlik falan filan bi 15bg arttı araba arıza da çıkarmıyor
biraz girdi ama enjektör setini para vermeden değiştirmiş oldum iyi oldu bi daha da yetkiliden başka bi yere sokmam bu memlekette
sorunun çözülmesine sevindim, bzn böyle sorunlara karşı cözüm bulunamaması soğutuyor adamı
yiyemeyeceğin obamanın altına yatmayacaksın
konu geride kalmış yokmu yeni bilgiler
www.egeturbo.com
Turbo asker
filtremi söktüm temizledim içinden sinek böcek yanık kağıt parçaları toz iplik çıktı![]()
yiyemeyeceğin obamanın altına yatmayacaksın
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)