abi gel izmire izmire günayıda çağırırz o gün onuda turbolarız hem ben sana izmirde bol bol deneyecek adam bulurum
yokmu hala 1.9 2.4 jtd ci
Printable View
sen resmen günayı şimdi iteledin abi :):)
adam konuyu görse kahrından ölür günayyy gel bitirelim işi takalım artık bak artık dile düştün seni en kötü stage 3 kurtarır bu saatten sonra
stage 3 turbo
stage 1 cooler
hadi yazılım benden hediye olsun down pipe ve enjektör ister araba
arda stagelerini neye göre belirliyorsun biraz daha teknik yazsan atıyorum 42 mm den 48 mm e çıkarıyoruz gibi
görkem abi bunlar benim kendi hazırladığım turbolara göre stageler .
Herkes turbo ölçüleri için mail atıyor arıyor.Turboculara gidildiğinde hemen clio kanadı falan takanlar olmuş ama ben yaklaşık 4 yıl önce takıodum clioları artık daha büyük kanatları takıyorum.
stage 6 ve stage 6 hybrid turbolarım var bunlar tek tek ölçüler farklı .
Ama sadece turbolarda ortak nokta olarak şunu söylüyebilirim 360 derece thrust bearing kullanıyorum.Buda benim için + 1 avantaj.
İstenilen kullanıma göre stage turbo veriyorum .
herkes şuan kp39 için ideal olarak satıyorum çünkü malumunuz ülkedeki mazot kötü.
Turboda dediğim gibi bir sürü farklı seçenek var.
Egzozlarınızı kesinlikle katı kesip takmayın down pipe ı en baştan yapın egzoz borusunda 51 mm yi aşmayın.Stage li olarak satın alınan turbolarda o turbolara göre yazılım kullanın.Kutu iiçi filtre kullanımına özen gösterin.Manifold yaptıran arkadaşlar olmuş gerek yok manifold gayet ideal zamanında bizde yaptık taktık stage 6 hybridde birtek iş görüyor.
Enjektörler konusunda 90lığın enjektörlerini falan takanlar oldu 1.3 enjektörlerinden uzak durun aradığınız kan gene fiat grubunda çıkacak sadece araştırmak yeterli.
Dereceli egzantirik kaderini değiştiriyor arabanın kesinlikle tavsiye ederim.
ailecek falan biniliyorsa 1.4 bar gayet sağlıklı. üstünü aramayın eğer turbonuzda yan sanayi ürünler varsa ve klasikleşmiş kp serisi tamir takımı varsa yetersiz yağlama oluyor turboya güle güle diyorsunuz.Çook fazla büyük bi coolera ihtiyaç yok max 4. 4.5 litre . 120 130 hp ye kadar binin üstüne çıkmak isteyenler kapağı söküp işlemlere başlayın piston v.s değişimi isteyenler aradığınız kan gene fiat gurubunda .
Çok püf noktalar var sadece araştırmak lazım zamanında gerçekten çok araştırdım ve hala araştırıyorum 1.3ler güzel ekonomi sınıfı için ve bütçeler için ideal bi araç
aynen ben mesela bi çok parçayı deneme yanılma yoluyla gördüm 55 mm aşırı boşaltıyor turbo çok ufak çünki, downpipe dediği gibi farklı işlemle yaptık randıman almak yerine eksiye gittik sonra tekrardan yapıp 51 mm olarak sona kadar gittik araç alt devirlerde çok az kayıpla üst devirleri rahatlattık filtre konusunda hemfikir değilim bir tek ben direk mafın ağzından karbon kutulu filtre girdim panjur iç plastiğindende 2.5 cm yukarı 5 cm de yana doğru çıkıntısını kesip L silikon dirsekle panjurun arkasından hava emişini sağlıyorum şu anki şartlarda olabilecek max verim bu şekilde kutu içinde hava çok dolaşarak filtreleme oluyor, tabiki ben bi arda kadar sanayi içinde değilim kişisel girişim sonucu herşey ve ben burda imkansızlıklar içinde yapmaya çalışıyorum çünki en iyi bilen gene kendiniz oluyor çevrenizdeki insanlar bilgisiz bu konuda, o yüzden gene ar-ge yapmam gerekiyor istediğim şeyi çizimlerle göstermem gerekiyor, 69 hp 172 nm idi aracım su an 97 hp 215 nm bu değerler bile bana yetersiz boost controllerım geldi ardadan aldığım stage 2 turbom var basıncı açıcaz o zmn görücez turbo konusunda bişey aldıkmı almadıkmı, enjektör püskürtmesinin şu an yeterli geldiğini düşünüyorum çünki aracım yeterince zengin aracın boyundan fazla dumanım var, tabi bi dezavantajım daha olustu bu sekilde oda artık araç yakıt seçer hale geldi, bi gün 6 boy attığım araç kötü mazotla 2 boy hatta yanıma kadar gelebiliyor buda bnm aracın bir zaafı :D
onurr neden benden görüp taklit ettiğin filtre sistemini burda birtek ben yaptım diye yazıyosun
tr nin en dolu paliosu bendedir
http://img542.imageshack.us/img542/2835/16042011.jpg
ardam neyse o benim yaptığımı çalıp övünülmesi hiç hoşuma gitmedi yani
1.3 te spec listesi en geniş olan benim denemek isteyenleride bekliyorum bu arada
öyle deme ama abi bizde 1.3 multijere portp olish yaptık egzantirik taktık gerçi biz her türlü b...u yedik gp1.3 ün motorunu elimize bile aldık pompacı yüzünden hemde 7 000 kmdeki :(