o senin güzelliğin abi sağolasın :D :icon_tup:
Printable View
kutu içinde çok az bi ses farkı olur , yalıtım yaparak sıcak geçirmicek bi şekilde kabin yaparsanız istediğiniz gibi olur , filtre olarak da simota alın derim hem aksesuacılarda satılanlardan kaliteli hemde aynı para ve güzel görüntülüleri var simotanın sitesine girerseniz SIMOTA Racing Sports hem incelemiş olursunuz hemde kitlere bakarsınız inceleyin derim , diğer kaliteli markaların replikaları piyasada var hks vs vs , dikkatli alın
evet o konuyu duydum çıkma orj hks takacağım durum onu gösteriyor baktım çok hoşuma gitti ilerleyen zamanlarda sıfırını takarım..
biraz hobi gibi bir durum olduğu için kutuyu söküp yerine güzel bi yalıtım yapalım bakalım..hem güzel ses çıksın :)
yardım için teşekkürler..
Eline sağlık İşçilik gayet güzel Ztn yaptığın arabalardan belli :)
allahım ya ne ara bu kadar resim çektin
foto şipşak çağrı....
Güzel ve Kaliteli bir olmuş Emeğinize Sağlık...
çok resim vardı :) bak buda senin :D
http://c1202.hizliresim.com/u/b/2l56c.jpg
saygılar abi , çok resim çektim sonra hepsini kaybettim :D :D :D anladın sen
çağrı sana diyecek sözüm yok oğlum...;)
Çağrı bana da bi intake kutusu yapalım,kartonumu mukavvamı hazırlim de şablon alıp yapalım :)
ne diyim ya maşşalah eliden geliyo. bende isterim :D
Eline sağlık abi, bilmediğimden soruyorum neden filtreyi oda şeklinde kaplıyorsunuz, açık olsa daha fazla hava almaz mı?
teşekkurler , ne kadar soğuk hava olursa yakıt karışımı daha şiddetli yanar , yani sıcakdan ne kadar koruyup direk soğuk hava emdirirsek daha çok verim alınır o yüzden bu şekilde yapılıyo. motorun sıcaklıgını almakdansa oda şeklinde soğuk hava vermek daha mantıklıdır , bu şekilde de gerekli havayı fazlasıyla alır hiç bişey olmaz
Prof iş çıkarmışsın tebrikler...