Harun ellerinize sağlık kardeşim çok orj ve güzel olmuş.
Printable View
Harun ellerinize sağlık kardeşim çok orj ve güzel olmuş.
çok orjinal valla süper yani
Yemin ediyorum haklısın... Yalan yok dogru söylüyorsun =) haftanın her günü çalışıyorum...ayda 1 gün kaçıyorum ondada kızı görüyorum :) sen söyle ne yapıyım ama kaçabildigim ilk fırsaatta geçicegim o taraflara :icon_tup: Hee bu arada herkez duysun görsün sana olan hasretimi aşkımı :hahaha: zaten sana hala ayarım gittin ufumu ellere verdin :hahaha:
Elinize sağlık cok değişik ve orjinal bi çalışma olmuş:)
Süper ötesi olmuş :) herkes benim de aklımda bu var yazmıs ama yapan yapmış bile güle güle kullan abicim :)
ellerinize, emeklerinize sağlık süper bir uygulama...
kardeşim bugün meşhur joy un önünden geçtim EE nin maşalahı var zaten aracı görmesem joy olduğunuda anlamazdım bi arkadaşın nişanı vardı o taraflarda yaldır yaldır salonu arıyodum acelem olmasa giricektim çayınızı içmeye;) neyse yerini öğrendik en azından yolumuz düşerse tanışmak nasip olur umarım.
:) begendiginize sevindim teşekkür ederim
Her zaman söylerim :D icraadı görelim :hahaha: Bayadır gelmiyorsun ayıp ayıp :)
Teşekkür ederim :) begendigine sevindim...
ama kızdım sana bi daha ugramadan geçersen harbi ayıp edersin :) bu seferlik affedildin :hahaha:
Teşekkür ederim :) begendigine sevindim...
ama kızdım sana bi daha ugramadan geçersen harbi ayıp edersin :) bu seferlik affedildin :hahaha:[/QUOTE]
yanımda valide olmasa yine giricektimde hem acelem vardı hemde anne filan yanımdaydı...
inş. kendi aracımızla gelmek nasip olurda bi pasta cila çektiririz ;)
maşallah harun tebrik ediyorum çok güzel olmuş :)
yanımda valide olmasa yine giricektimde hem acelem vardı hemde anne filan yanımdaydı...
inş. kendi aracımızla gelmek nasip olurda bi pasta cila çektiririz ;)[/QUOTE]
tamamdır :) inş.
Teşekkür ederim begendigine sevindim .. =) görüşemiyoruz geçmiyormusunuz bu taraflara
tebrikler mükemmel bir çalışma.. :icon_tup: