Aynı kafada insanlara rastlamak güzel.. :)
Printable View
Aynı kafada insanlara rastlamak güzel.. :)
Bu parca nasıl montaj edılır? ve Stock frenleremede nasıl bır fark elde ederız?
Bu braket denilen aparak aracın orjinal taşıyıcısı üzerindeki kaliper bağlantı noktası deliklerine takılır. Braket üstündeki diğer iki deliğede aracın orjinal kaliperi yada uydurulmak istenen başka arabadan çıkan kaliper takılır. Orjinal kaliper ile daha büyük disk takmak için kaliper böylece taşıyıcıdan uzaklaşır. Takılmak istenen diskin ofsetine vs.vs. göre iyi hesap yapıp kaliperin disk tam ortadan yakalanması sağlanır. Standart bir parça değildir.
Schumi, açıklama için teşekkür ederim. Benden önce davranmışsın.
Elinize sağlık Hakan Bey merakla izliyoruz icraatlarınızı:D
Oooo, kimler gelmiiiiiiiş.
Sayın kullanıcı, kim olduğunuz hakkında en ufak bir fikrim yok, lütfen önce kendinizi tanıtınız.
hahah tanıttım tabiki abi,lakin uyumsuzelement olarak bir türlü kabul ettiremedim kendimi 17 nin çanakkale plakası olduğunu bir türlü ikna edemedim kayıt sırasında,sonunda bot olmak şüpesiyle reddedildi bende MPS olarak kayıt oldum ancak bugun onaylandı 3 gün boyunca taşlama başında durmak buraya üye olmak kadar yormadı beni yahu:D:D
araç üstünde foto su yokmu nasıl oldu merak ediyorum
@Godless Commie yaşım daha sizin yarınız ve şimdiden idolumsunuz.bende aracımı geliştirmek,restore, modifiye etmek istiyorum ve hazır parçalar değilde kendi el emeğimle; bana özel bir Mk2 Golf yapmak istiyorum. Bütün konularınızı severek, öğrenerek takip ediyorum.
saygılar...
Teşekkür ve tebrikler böyle projeler yol gösterici oluyor insanlarımız hem üretici oluyor hemde yerine göre paralar
Cepte kaliyor
Bu yöntemle birbirine yakın olan araç modellerinin fren kitleri uygulanabilirmi ?
Araç üzerindeki fotolarını ben de merak ediyorum.