Harika.......
Printable View
Harika.......
İstanbul Park pisti binek araç pist rekorunu kırdım :) 2:04 listeye eklensin lütfen. Şaka bir yana attığım ilk turlar. Ne ayar var ne başka birşey. 8. virajı berbat ötesi dönüyorum yaw :) He birde yine ses yok. Acele ile çekiyorum. Sesi çekip videoya yapıştırmaya üşeniyorum
Sim : NetKar Pro
Pist : İstanbul Park
Araç : Lamborghini Gallardo LP550-2
5204 cc V10 RWD
543 bhp @ 8000 rpm
540 Nm @ 6500 rpm
http://www.nettekeyif.net/data/media...no-balboni.jpg
TTM NKP İstanbul Park Pist Günleri Etkinliği - YouTube
T500rs'i Türkiye'de bulabileceğim bir yer var mı? G25 turn-to-turn çok yavaş kalıyor, t500rs'e geçmek istiyorum ben de.
PM attım. Aşağıdaki konuda detayları görebilirsiniz.
http://www.techturkey.com/forum/sohb...gisi-olan.html
Anlaşıldı netkarı yenıden kurup bu yamaları tedarık edıcez. Fizik motoru cok ıyı olan bır sım. ama pist ve aracları pek hosuma gıtmemıstı. Ama bu yamalarla cok ıyı olmus.
Bide sessiz hiç keyifli olmuyor :D
tebrikler.
Hüsnü maşallah süpersin, izlerken bile çok keyif aldım :D
Umarım Asetto Corsa'ya koyarlar Istanbul Park'ı. :)
Pist çok profesyonel mi yapılmış dersen idare eder diyebilirim. İnşallah gerçeğine çıkarsak daha iyi karşılaştırma yaparız. Ses konusunda haklısın . Bundan sonra sessiz video yok :)
Eyvallah abi :icon_tup:
Biz genelde iracing de yarıştığımız için aslında kafamda şöyle birşey vardı. İracing ekibi genelde pistleri kendi tarıyor. Fakat İnterlagos pistini başka bir firmaya tarattırmıştı. Vural Ak a bir mail atsak Türkiye de bu hizmeti veren birileri varsa pisti tarattırıp iracing e gönderelim. Hem pistin bilinilirliği artmış olur. Forumlardaki pist istekleri bölümünde devamlı istanbul park taleplerimizi belirtiyoruz. Hatta yurt dışındaki kullanıcılar da pistimizin dahil edilmesini istiyorlar. Fakat adamların buraya gelip pisti taraması lazım. Tabi birde lisans durumu var. Vural Ak duysun sesimiz. Hem kendi pist dışında bunu kullanabilir. Eğitimler , simülatörler çok faydalı olur bence :)
Pist : Virginia İnternational Raceway
Araç : Corvette C6R GT1
Sim : iRacing
Ses : Var :)
TTM iRacing C6R GT1 Virginia Practice - YouTube
eldivenler falan iyiymiş ya ne kadar tuttu hepsi ?
Şahin derken 5 lirayada şahin var 10 lirayada şahin var abi hangi şahin :D
Şaka maka bende G25 Veya G27'yle bir set kurmak istiyorum ama bir yandanda kasımda ehliyet sınavı var aralıkta ehliyeti alıyorum hiç gerek yokmu acaba ? Ama zevk meselesi ya pc başındada G25 & G27'yle oynamak insana farklı bir haz veriyor açıkcası..
abi konuyu bildigin yaladım yuttum yani cok iyidi ya :D
ama ben senin kulanma taktigini cözdüm schumacher styla :D geç fren içerden dalıs temiz bi cıkıs :D
bende cok istiyordum böyle bi sistem hatta cocukken bi tr tuningde görmüstüm o zamandan beri aklımda var
http://r1310.hizliresim.com/1g/9/tducq.jpg
ehliyet işi var o geçsin bende yapacam insallah abartmadan tabi :D
bide bu ödül 10,000 alırmırız bunu :D ben aracları yavaslatırım sende birinci olursun sonra yarı yarıya :D
hep türkiye pist sampiyonasına katılmak orda yarısmak isterdim sonra ilk f1 türk pilotu olmak ama cocukluk hayalı olark kaldı bnde burda yaprım :D
eline koluna emegine harcadıgın saatlere saglık cok güzel olmuş abi devamı gelir heralde :D basarılar :D
ooo atari mi oynuyosunuz :D
çok güzel yahu ben de istiyorum! güle güle kullanın. kazasız belasız diyelim :D
Gerçek hayatta hızlı bir aracın olabilir ama bu olayın da zevki başka işte .
Farklı pistleri öğrenmek ve başka insanlarla yarış yapmak güzel bir deneyim oluyor. Emin olun 1 saatlik bir yarış başlamadan önce eliniz ayağınız titriyor. Havaya giriyorsunuz
Yorumların için teşekkürler. Bu 10.000 TL lik ödül muhabbetini anlamadım açıkçası. Turnuva falan mı var. ? Kim veriyormuş bu ödülü yaw :)
Mantık aynı sayılır :) Teşekkürler :icon_tup:
husnu zevk sendeymıs asıl super bayıldım vallahı :)