Kış geldi, Maxi Hakan da, ben de motorlara saldırdık...
Şaka bir yana, ben bu Merlin'i aldığımdan beri gücünü yükseltme planları yapıyordum.
Merlin, fiyatına göre oldukça iyi bir scooter. Hızlanması, yol tutuşu, frenleri, dengesi çok tatminkar. Ancak, üst hızı yetersiz. Çevre yolunda sürekli tam gaz gitmek zorunda kalıyorum, o da bana son derece emniyetsiz geliyor.
Neyse.. Yazdıklarımı okuyanlar elleri kaşınan, rahat durmayan biri olduğumun çoktan farkındadır herhalde.
Ha, bir de, bu GY6 uzun kasa modellerine parformans parçası bulmak hiç kolay değil.
İnat ettim, internetin en dibine kadar aradım, sonunda Michigan'da bir adam buldum.
Adamda her türlü parça var. Ama anlaşamadık, hatta sanal kavga ettik. O da bana "ben sana bi halt satmam, ne halin varsa gör" dedi.
Sizden iyi olmasınlar, ABD'de farklı forumlarda da yazıyorum. Oradan bir arkadaşa rica ettim, yaptığım listeyi sipariş geçti, koca kutunun üzerine adımı yazıp bana pasladı.
Yaklaşık 3 haftalık bir maceradan sonra PTT kargo kapıyı çalıp kutuyu bana teslim etti.
Buyrun:
Motoru 149ccden 180cc'ye yükseltmek için gereken büyük silindir, uyumlu pistonu ve segman kiti, daha iyi nefes alması için büyük sübaplı, "geliştirilmiş" kapak, daha cevval bir egzantrik, 30mm performans karbüratörü ve manifoldu, performans egzozu, performans ateşleme birimi ve devir limiti olmayan, yüksek avanslı CDI ünitesi, artı gerekli conta ve kıvır zıvır.
Kutuyu açınca, motoru da açmak şart oldu....
Derhal saldırdım. Önce çay koydum, arkasından metrik lokma takımı çıktı ortaya.
İkinci çay bittiğinde manzara şu şekilde idi:
Ardından, motoru dağıtmaya başladım...
![]()