polo gti a yapsakmı dedim bian evde boş yatan bi ipad mini var ama maliyet fazla geldi bana rns510 alinir ya :(
Printable View
polo gti a yapsakmı dedim bian evde boş yatan bi ipad mini var ama maliyet fazla geldi bana rns510 alinir ya :(
Ben de Normalde RNS510 Var. Tek Eksiğim Şu Anda Geri Görüş Kamerasını Kullanamıyorum Ama Onuda Bi Süre Sonra Halledicem. Dokunmatik Hassasiyeti, Kişiye Özel Özelleştirilebilmesi Bakımından iPad Cazip Geliyor Bana. Zaten Aracımı Satarken veya Sıkıldığımda Sistemi Komple Söker Orjinal Sisteme Dönerim.
halilim konu anlatımı ve resimler mükemmel olmuş.ellerinize sağlık.maşşalah yaaaaaa:))
Bu CAN bitek vag grubu için mi yoksa her marka için varmı?
Çok güzel ve estetik bir çalışma olmuş, tebrik ederim. Benim de bu şekilde bir düşüncem vardı fakat piyasadaki pandizotçulara bu durumu anlatana kadar ustayı ikna edene kadar vazgeçmiştim. Ki büyük ihtimal bu kadar güzel olmayacaktı. Sanırım sistemin tek dezavantajı 300-400 liralık double için cam çerveçe konsol yıkıp döken hırsızların karşısına güzelim iPad'i koymak. Nazar değmesin. Güle güle kullanın.
Çok güzel elinize sağlık. Bazı resimler bende açılmıyor ama genel bir sorun mudur benden kaynaklı mı acaba.
Maşallah çok çok çok güzel olmuş
Güle güle kullanın :)
Elinize sağlık çok harika çalışma olmuş. Teybin yeride çok iyi :)
Teşekkür Ederim Beyler :)
Hay maşallah , ne yaptınız abi siz ya :)
başarılı bir çalışma olmuş, elinize sağlık.
[QUOTE=MMMacit;7593105]Proje Adı : iPad Car
Proje Yapımcısı : MMMacit | Hamdika ( Forum Dışı )
Yapılan Araç Marka / model / yıl : VW Golf R | 2010
Projenin Konumu: İç Aksam
Kullanılan Malzemeler:
- iPad Mini Retina
- Swi-Can
- Swi-Rc
- Sony NXT 4000
hamdika artık forum içi :)
Elinize sağlık;çok başarılı bir çalışma.
Ellerinize sağlık ... :)
Baya güzel olmuş emeğinize sağlık araç veri bilgileri programi nedir.
helal olsn sıze masallah guzel ıs cıkarmıssınız
elinize sağlık, mükemmel bir çalışma olmuş