Herkese bir pert diecast projemden daha selamlar
Uzun bir süre model almamıştım ve yeni bir proje arayışına girmiştim, Maisto s2000 leri yaptıktan sonra aklımda hep AutoArt yapma isteğim vardı ve pert araç ararken bu karşıma çıktı ilk seferde alamadım ben yazana kadar satılmıştı ama alan kişi arkadaşım olduğundan direk bana yolladı sağolsun
Pert hali ile tek resmi bu maalesef, aracın alt tablası iç kısmı (ön göğüs ) yok, kaput japon izi, kapı ve kaput menteşeleri yok
ilk fırsatımda arka stop lambası olmadığı için ducktail tarzı ismini hatırlayamadığım bu spoileri yaparak projeme başladım
sonrasında tamponlara girişecek vaktim olmadığından ap1 tampon eki yaptım,
bu işlemler bittikten sonra hayalim olan rio yellow rengi için aracı boyadım, şu ana kadar yaptığım en iyi boya işlemi idi ama siyah detayları yaparken maskeleme bandının azizliğine uğradım ve boya çöp oldufazla vaktim olmadığından kaplamaya karar verdim,
kaplamacı tanışıma uğradığımda bu folyo yeni gelmişti ve ışıkta çok güzel renk değişimi oluyordu hemen bir miktar alarak rengi değiştim![]()
araçta alt tabla olmadığından dolayı elimde bulunan fotoblog ve karton dan alt tabla yaptım,
ilk eksiğim bir arkadaşım tarafından hediye edildi, koltuk
proje track spec olunca roll bar sız olmaz, tamiya kitimden arda kalan plastikler ile o işi de hallettim,
Sezon finali olarak Advan jantları taktım araca, boyutu ttack için büyük olsada v3 lerden kurtulmak istedim, jant önerisi alınır
Voltex tampon düşünüyorum ön tampon olarak mugen için aldım ama fazla ısınamıyorum kararsızım,
Yorumlarınız için şimdiden teşekkürler![]()