P.m ok........
Printable View
corsa b gsi için bilgi alabilirmiyim maliyet ve güç tork ve öneriler pm atarsanız sevinirim
astra h 1.3 turbo sorunumdan dolayı gelemedim, sorun çözüldü.
Fakat yakıt arttı, bu konuda tasarruf kesin sağlıyor mu?
corsa 1.3 dizel için bir chip uygulaması varmı acaba.:soru:
Merhabalar.2 adet araç için bilgi isteyecektim sizden.
1-Hyundai Accent Admire 1.6 16V Benzinli 105hp + Headers + Kat İptal Chip ile ne olur ve fiyat nedir?
2-Ford Fiesta 1.4 TDCi 2010 model Stock Chip ile ne olur ve fiyat nedir? İkisini de chiplesek fiyat ne olur?Edirne'den getiricem arabaları çünkü duruma göre.Teşekkürler.
s.a bende 2011 model 1.6 tdi leon a chıp tunıng yapmak ıstıyorum ama cogu yerde aracın yenı kasa oldugu ıcın yazılımı cıkamdı dıyorlar sızde yaptırabılırmıyız chıp tunıng eger yazılım geldıyse veya yapabılıyosanuz detayları konusalım saygılar ..
2011 bmw 520d ıcın hp tork fıyat pm alabılırmıyım
Merhaba,
2000 mod. 1.6 focus ghia ... aracımda chip tuning uygulaması yapmak istesem aracımdaki Hp nm deperlerini ve maliyetini öğrenebilirmiyim acaba !
Kolay gelsin , D16A9 Pr4 beyin var elimde soket açılmış. Hava filtresi ve 51" düz boru haricinde stock motor. Tahmini değer artışı ve fiyat alabilir miyim ?
slm 2008 civic sedan 1.6 125 hp chip uygulaması mümkünkğ fiyat ve veriler nedir tşkrler
Selam
2011 Fiat doblo 1.3 90hp versiyonu için güç ne alırız dumansız + dumanlı olursa güç artışımız ne olur fiyat konusundada bilgi verirseniz teşekkürler.
207rc için değerler ve fiyat nedir tşk..