115 hp 141 hp 245 NM 296 NM. Duman çok fazla olmaz. %5 ila %8 oranında artar. Fiyat p.m lendi.
Printable View
207 gt için bir fiyat alayım bende birde değerler ne olur
yeni kasa 5.20 d yapıyorumusunuz
duman durumu nasıl
oluyorsa fiyat alabilirmiyim
Hocam Saxo Vts Ortalama Kaç hp Fiyat Pm alaiblirmiyim.
Opel Corsa 1.3 CDTİ 75 Hp Ne kadar performans alabiliriz? Ve fiyat nedir ?
merhaba araştırmalarım sonucunda 94 model civic si me chip yaptırmayı düşünüyorum ama size aklımda netlik kazanmayan bi takım sorularım olacak aracımda;
-4-2-1 headers /jsv cold air intake kit tampon kitine bağlı/51mm komple catback/otto son susturucu specler bunlar iş sebebiyle belli bi süre dbakırda bulunacağım için aracı götürme şansım yok beyni söküp yollamayı düşünüyorum buna göre ;
1)chip öncesi aracın kompressor değerleri ölçülmeli mi
2)araç üzerinde yapılan chiple sadece beyne yapılan chip arasında ne gibi bir fark var bu şekildede bi güç elde eder miyim aracın gelmesi şart mı?
3)bildiğim kadarıyla civic si ler 7800 çeviriyor chiple bunu 8000 e çekme şansım var mı artısı eksisi ne olur o devire kadar güç alabilir miyim
BU KONUDA BİLGİSİ OLAN ARKADAŞLARIM YARDIMCI OLABİLİRSE ÇOK SEVİNİRİM ÇÜNKÜ BU AY CHİP YAPTIRMAYI CİDDİ MANADA DÜŞÜNÜYORUM
HERKESE İYİ GÜNLER . . .
bilgiler için teşekkürler
iyi günler d16y4 motor kodlu 1.6ies aem ems byin bağlanıp üzerine yazılım yazılabilirmi ?
Merhabalar.2005 model Hyundai Accent Admire 1.6 16V.Hp-Tork-Fiyat nedir?Yeriniz nerde?
Merhaba,
2011 model ama eski kasa 1.6 TDI DSG Jetta değerleri ne olur?
Tork artışından dolayı DSG sorun yaratır mı?
Araba DSG olmasaydı daha yüksek değerlere ulaşılabilir miydi?
Fiyatı ne olur?
Tşk.