|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: BUGARU+TOYEVO9
|
|
|||
|
|
|
|
|
#2 |
|
TechTurkey
Otomobil: Lightside GP
|
sınıf 2 bi garip olmus 1.8 ve 4bin CCye kadar bütün 2cekerler orda,
ayrica 2litre turbolar falanda ayni yerde.. __________________________________ Experience is what you get when you don't get what you want.
Son Düzenleyen tool; 22-01-2008 23:36. |
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
Otomobil: BUGARU+TOYEVO9
|
ifade boşa değildi.sınıf 1 ve 2 birleşecekti raporum o yöndeydi.sonradan işi bilen kişiler (!) tarafından değiştirilmiş..2 çeker 2000 atmosferikle 2000 turbo aynı sınıfda çok mantıklı (!) bişiy olmuş.......
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Uzaklaştırılmış Kullanıcı
Otomobil: Peugeot
|
ne kadar katılım olucak çok merak ediyorum ben yokum artık bu durumda
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
Otomobil: AE86-Sakoturbo-Civic EF
|
atmosferik k20 b20 ler turbos2k ve turbo saxoalr aynı sınıf bu nası bi iş????
__________________________________ Tr FWD drag record -- 11.4sec ![]() |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Uzaklaştırılmış Kullanıcı
Otomobil: Peugeot
|
ayıp ya uykum kaçtı aq bütün sene para biriktirdim ulusala girecem eglenicem ne güsel yeni şeyler öğrenicem dedim kusura bakmayın arkadaşlar bu kadar olmaz ya ayıp ya ayıp.
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]() |
kendileride bilmiyo ne yaptıklarını iş bilmez adamların işgüzarlığından başka bişey değil bu :@
__________________________________ 鉄の男 (ironman) ![]() [SIGPIC][/SIGPIC] 私は車を買いたいとミラーで迷子に |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Misafir
|
çok saçma ya böyle olmaması lazım 4300 cc üzeri kaçtane araç girecekki ????
|
|
|
|
#9 |
|
Misafir
|
Yıllardır benim istediğim şeyler:
1750-2050cc Atmosferik ( 1.8 litre ve 2 litre atmosferik katılım çok olur ) 2050-3050 Atmosferik ( Yüksek hacim atmosferikler katılır BMW, K24 swaplı hondalar gibi ) 1600-2050cc Aşırı Besleme ( Gene baya katılım olur, Evolar Impolar BMWler turbo Hondalar. Eminimki herkes zevkle seyreder ) 2050+ Aşırı Besleme ( Ben en hızlısı olmak istiyorum, daha yüksek beygir gücüne ulaşmak için her yol mübahtır diyenlerde bu kategoriye girer ) Amerikan araçlar 2 atmosferik, 2 aşırı besleme kategorisi ve amerikanlar. Baya bir insanı kapsamazmı? 50cc olayı rektefiye payı olur. Çarpanlarla falan uğraşmaya hiç gerek yok isteyen istediğini taksın. Çift turbo, tek turbo, nos, şu oldumu bunla çarpacan, ikisi oldumu bunla çarpacan hikayesine hiç gerek yok. Ağırlık sınırlaması 900kg atmosferik kategoriler için, 1000kg aşırı besleme, amerikan kategorisi için ne olur bilemem. Ben arka koltuklu yarış arabasına mantığına bütünü ile karşıyım. Yarış arabası dediğin cadde arabasına benzememeli. 12 saniye altında zaman yapan arabalar için kafes zorunlu olsun. İlk 12 saniye zamanı yaptığında uyarılır, bir sonraki yarışta kontrol edilir. Atmosferik kategorisinde aşırı besleme yapan sezondan men edilir, lisansı alınır caydırıcı olur. 9-10 insan 3-4 saat toplantı yapsa şu işi çözerler yeterki istesinler. Daha ocak ayındayız, eminimki bişeyler değiştirilebilir. |
|
|
|
#10 |
![]()
Otomobil: jdmek20 haram beygir & new kangooR & mercedesEclasse & mercedesCclasse & turbo civic
|
ben hala daha okumadım okuyamadım daha dogrusu bugun rahat rahat okucam da
herkes sinirlendigine göre ters bişler var demektir ama oteki konuda bile kararlı olamadık isyan edenler bir dilekçe hazırlamya bile yardımcı olmadı bu konu da da böle burdan sallıcaksınız icraata gelince geri yapıcaksınız ondan korkuyorum __________________________________ insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür |
|
|
|
|
|
#11 |
![]()
Otomobil: S
|
bu sınıflandırma yüksek hacimli araçlar için bayram niteliginde
|
|
|
|
|
|
#12 |
![]()
Otomobil: AE86-Sakoturbo-Civic EF
|
__________________________________ Tr FWD drag record -- 11.4sec ![]() |
|
|
|
|
|
#13 |
|
Otomobil: s2000-lada 2106
|
Iimiş Bence Gayet Güzel Olmuş...
|
|
|
|
|
|
#14 |
![]()
Otomobil: jdmek20 haram beygir & new kangooR & mercedesEclasse & mercedesCclasse & turbo civic
|
bencede gayet guzel olmush nabalım k27 dusunuodum artık dusunmuorum yapıorum
__________________________________ insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür |
|
|
|
|
|
#15 |
|
TechTurkey
|
ben hertürlü en üstteyim euheuheuhuheu
K30 k30 kankaaaaaa
__________________________________ www.drecu.com www.EcuFast.com Ne Büyüktür Emeğe Saygı Duyan İnsan...!!! |
|
|
|
|
|
#16 |
![]()
Otomobil: .:. VTI .:.
|
Sen ve Drag güldüm birden OZ
|
|
|
|
|
|
#17 |
![]()
Otomobil: Msupra
|
arkadaşlar bana göre bu iş bitti. yarış falan yok isteyen yarışsın yarışan arkadaşları gider destekleriz .NE ZAMAN 400 METRE OLURSA HER ZAMAN YANINIZDAYIM. BİDE BU ANLAMSIZ KURALLARDAN SIKILDIM HİKAYE KUPALARDAN BENDEN 350 MİLYON KATILIM PARASI AL .5000 MİLYONLUK KUPA VER BANA GÖRE EN GÜZEL İŞ AKHİSAR MAHALLİ
KURALLARI KENDİMİZ BELİRLİYELİM 6 TANE YARIŞ YAPALIM __________________________________ 06 pt 323 06 pt 330 06 pt 335 06 vj 335 http://img171.imageshack.us/img171/2792/dsc02860lo7.gif |
|
|
|
|
|
#18 |
![]() |
Pist koşulları oluşana kadar katılmama kararı alan arkadaşlar bir liste yapılsa..
ismail + ben + birçok arkadaşımız daha var.. ulusala hayır- TT'nin düzenleyeceği mahalli (akhisar en iyi durumda olan) draglara evet... |
|
|
|
|
|
#19 |
![]()
|
bu sezon sınıflar degişmese idi ben sınıf 2 de ahmet sınıf 3 te yarışıcaktı
ikimize yarışa girmiyoruz lisans ücretlerine ve sacma sapan katılım ücretlerine hayır __________________________________ insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür |
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |
|