|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: çok mu gerekli,biz arabamızla deil kendimizle konusuluruzz ToYoTa CeLiCa
|
öncelıler herkse ıyı forumlar dilerim arkadaslar
sadece adana draglerı hakkında duncelerınızı herkesın bılmesı ıcın burda konusulması gerektıgını dusumdum ıyı kotu hersey burda konusulsunkı yapılan eksıklerde kendılınden duzelsın avantajlar vee dezavantaj lar Saygılarla MICROSOFT
__________________________________ KrAL AdAnA
|
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: süprizleri severim
|
merhaba işin açıgı adanada yapılan mali drag yarışında seyirci izdihamı yaşandı bunu azaltmak için cok cabuk şekilde pist yaptırmamız gerekiyor pist için yer tespit etmemiz lazım kalıcı ama DÜŞÜNCELERİM BU İYİ FORUMLAR
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]() |
kimse darılmasın gucenmesin adana bu konuda çok geri öncelikle düşüncelerin değişmesi gerekli...pist miii
gülerim yaaa 3 seneden beri pist yapılacaktı adanaya ama fıss...
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]() |
araba kaldımar olayı cok guzldı
ısık fln yok bı adam sayıyor 3 ---2----1---- kalk ne guzel ya
__________________________________ R-Turbo Kalbimizdesin.... |
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
|
jengo fıs diyosunda o zaman bize yol göster tabi bir bildigin varsa iyi forumlar
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
Otomobil: çok mu gerekli,biz arabamızla deil kendimizle konusuluruzz ToYoTa CeLiCa
|
evet denıldıgı gıbı olabılır ama arkadaslar sadece dıyorum kı faydalı konusmalar yaparsan daha ıyı olur gıbı....yada napalım hersey olacagına varır
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
|
yusuf arkadasım dusuncelrınden dolayı sana tesekkur ederım....
jengo arkadasım sana gelınce elden gelen bıse varsa yapılır ama fıs demesekte olanaksız desen daha ıyı olur hemde kımseyı kızdırmamıs olursun nedersın daha ıyı deılmı mertcan arkadssım evet ısık felan yoktu ama umarım ve ısterımkı bır dahakıne ışıklı sıstem olacaktır zaten bu sayfayı acamamın sebebıde bu gıbı olanaksızlıklarım goz onune getırılmesıdır herkesın yorumları ıcın tskr ederım __________________________________ KrAL AdAnA
|
|
|
|
|
|
#8 |
![]() |
kim kimi kızdırıyor arkadaşım..pist yapılması gerekior hadi neyapacaksın elinden bişe gelecekmi...boş konuşmalar yapmayalım diosunda bunlar surekli konuşulan şeyler..adam gibi pist yapılacak okadar! elinden gelen birşey varsa buyur yap görelim...
yusuf sende kendini forum muabbetlerine iyi kaptırmışın yaa..iyi forumlar fln kaç senedir pist yapılacak yusuf adanaya...hala illegal...
|
|
|
|
|
|
#9 |
![]()
|
jengoo ben sorunları soleyın dedım arkadasım ben sıze tartısmayın dıorum benım halledecegım bıse olasaydı emın ol AMK nın basında olurdum ben yapacam demedım yapanlara ıcın sorunları goz onunde bulunduralım deedım benım sana sozlerım bu kadar gerısını dusun ole yazz kafana gore yazma yanı yazmıs olmak ıcın yazmaa
|
|
|
|
|
|
#10 |
![]()
|
iyi forumlar cengiz 3 sene öle oldu ama benimde elimden gelen bişi yok bunu sende biliyosun ama biz burda adanadaki yarışlar hakında yorum yapıyoz kanuyu başka yerlere cekme bende kendimi bir yerlere kaptırmadım bu konuda rahat ol
|
|
|
|
|
|
#11 |
![]()
|
ewet yaa hadi elınızden gelen bıse varsa yapın bu hazır cavap olmus yaa adamların dusuncelerını yanlıs bulunca hemn elınden gelen bıse varsa yap diyorr
bunu bana deıl A.M.K nın basında olanlarıcın solemelısın herkes kafasına gore yaa ohh ne gusel mıllet hani bi laf varya ağzı olan konusuor diyee aynen olelerrrr anlayan anlamıstır tartısmaya gerek yok kımseler ustune alınmasın bu lafları __________________________________ KrAL AdAnA
|
|
|
|
|
|
#12 |
|
Misafir
|
adanada birseyler yapılmıyor degil mutlaka ki yapılıyor ama sunu dusunmek lazım bu yapılanlara ne kadar destek veriliyor.
|
|
|
|
#13 |
|
Misafir
|
bence en güzel yer ist. çünkü adana çok sıcak
|
|
|
|
#14 |
![]()
|
ewet bızde yapılmıs oldugunu bılıorumn ama daha neler yapılacak bız onları goz onunde bulunduruoruzz baska bıse yok kımse laf solemıor
|
|
|
|
|
|
#15 |
![]() |
yusuf başkana sor bakalım elinden ne geliormuş?
|
|
|
|
|
|
#16 |
![]() |
bu arada ben yazmak için yazmam "microsoft" bu konuda daha yorum yapmak istemiorum bunlar çok konuşuldu çok ortaya serildi ama sonuc hep bole....
|
|
|
|
|
|
#17 |
![]()
|
elinden gelen bişi olsadı cengiz şimdiye pistimiz olurdu gelmedigi için bir şey diyemiyorum bu konu hakkında biraz çalışma yapılıyor bir proje var inşallah gerçekleşir
|
|
|
|
|
|
#18 |
![]()
Otomobil: 206
|
pist olmadığı sürece illegal olmaya devam edecek
|
|
|
|
|
|
#19 |
|
Misafir
|
slm arkadaşlar beni tanıyanınız varmı içinizde bilmiyorum ama ben A:M.K yöneticisi olarak konuşacam müsade ederseniz arkadaşla bence olayı kötü yönlü eleştirmek kimseye bi fayda sağlamayacağı gibi zarar vereceğinide bilmeniz lazım bu formu adana dışında okuyan arkadaşlarımıza adana antipatisi uyandırmayın burda konuşması çok kolay geçersiniz klavyenin başına konuşursunuz siz bir pistin maliyetini biliyormusunuz veya bunuda geçelim adanada yapılan mahalli dragda kaç kişiniz gelip bişeye ihtiyaç varmı diye sordunuz sabaha kadar çalışıp hiç uyumadan organizasyonda görev alan arkadaşlarınıza saygısızlık yaptığınızı düşünüyorum biz A.M.K olarak bundan sonra organizasyon yapmayalım siz yapın biz size dışardan destek verelim hemde sonuna kadar destekleyelim sizi yapın arkadaşlar hodri meydan. bizde organizasyonu çok iii olduğunu iddia etmiyoruz ama yinede ortada bir emek var ve bu emeğe saygı duyun.
organizasyonda bizi yanlız bırakmayan arkadaşlarımıza sonsuz teşekkürler Son Düzenleyen adova_01; 05-07-2006 12:50. |
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |
|
|
:::: Şu Anda Saat: 14:26 ::::

gülerim yaaa 3 seneden beri pist yapılacaktı adanaya ama fıss...