Kayıt ol

LinkBack Konu Seçenekleri
Eski 24-04-2006, 06:56   #96

speed - ait Avatar

Otomobil: turbotegvtec.........

miniks´isimli üyeden Alıntı
cok güsel sölemişin speed arkadaşım fakat bilmedigin bir şey var

tel örgüler sadece pistin bir tarafındaydı ve pistin öteki tarafına gecilmemesi için yapılmıştı

pekin pistin öteki tarafı neresi levent kesenin kullandıgı aracın yoldan dışarı fırladıgı yer

isterseniz bazı şeleri bilmeden yada tam örenmeden kismeyi suclamayalım
Her bir şeyi biliyorum...bütün yarışların ne şartlar altında yapıldığını ;aslında ne şartlar altında yapılması gerektiğinide.. eminim sizlerde biliyorsunuzdur...ankara hipodomda yoldan çıkan amerikan bizim önümüzdeki bariyerlerde durabilmişti..yine geçen yarışlarda sıdıka başkara son anda toparlayabildi aracını ve bir felaket önlenmiş oldu...hepimizin üzüntüsü büyük...kimse böyle bir şey yaşanmış olmasını istemezdi...bütün yarışlarda tel örgü vardı... ama bahsettiğiniz örgüler hiç bir yarışta seyirciyi bile durduramadı...kaldı ki o hızda giden bir arabayı durdursun....yada tel örgülü taraftan dalsaydı seyircilerin içine dahamı az insan ölecekti...tehlikeye rağmen BENİMDE YARIŞAN ARKADAŞLARIM var....yarışan kişilerin arkadaşlarımız yada dostlarımız olması....malesef uygun olmayan şartlarda yarışıyor olmalarını haklı çıkarmıyor....tekrarlıyorum...çuvaldı zı kendimize batırıcaz....elbetteki sadece yarışan arkadaşımız suçlu değil...federasyon, sponsor,bu organizasyondan sorumlu olan herkezi suçlu buluyorum....teşekkür ederim..........

Son Düzenleyen speed; 24-04-2006 08:03.
speed isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)   Alıntı ile Cevapla
Eski 24-04-2006, 14:34   #97

miniks - ait Avatar

Otomobil: jdmek20 haram beygir & new kangooR & mercedesEclasse

tabiki dediginiz gibi cuvaldızı önce kendimize batırıcaz ama demek istdgimde ilk yazınızda biraz fazla üzüntü ile yazdıgınızdan dolayı olan yanlışı sadece düzeltmekti ben teşekkür ederim

insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür
miniks isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)   Alıntı ile Cevapla
Eski 26-04-2006, 10:08   #98

|STI| - ait Avatar

Otomobil: 04'STİ

|STI| - MSN üzerinden Mesaj gönder
Yeni bi iddda var isterseniz buraya yazmıyayım da direk okuyun...

http://www.haberturk.com/newengine.p...haber&@=225282
|STI| isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)   Alıntı ile Cevapla
Eski 26-04-2006, 15:00   #99

levent - ait Avatar

Otomobil: Corolla D4D

Belliydi bence böyle olacağı, adamın üstüne yıkıp federasyon rahatlaaycaktı.Aksi takdirde TR'de hiçbir motorsporu organizasyonu yapılmazdı..

senna´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Giderin ogullari var konuda wcdeyim cikinca pcye gececem
levent isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)   Alıntı ile Cevapla
Eski 26-04-2006, 17:57   #100

RpmTurk - ait Avatar

Otomobil: jazz

allah yardımcısı olsun..

BOOSTPROJECTS

http://www.rpmraceevents.com/

N/A is the best..
RpmTurk isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)   Alıntı ile Cevapla
Eski 27-04-2006, 14:35   #101

TT_BOY - ait Avatar

Otomobil: Opel Astra 1.4 Turbo Sport

TT_BOY - MSN üzerinden Mesaj gönder
gerçektende alkol varmıymış ya eğer oyleyse adamın hayatı karardı valla çok kötü çoook
TT_BOY isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)   Alıntı ile Cevapla
Eski 27-04-2006, 22:33   #102
TechTurkey

Low-Rider - ait Avatar

Otomobil: Corsa C

Antalya’da 10 gün önce yapılan Türkiye Otodrag Şampiyonası’nda otomobilin kontrolünü yitirip seyircilerin arasına dalan ve 3 kişinin ölümüne neden olan Opet Takımı’nın pilotu 38 yaşındaki Levent Kesen’in alkollü olduğu yolunda müdahil avukatın iddialarını Adli Tıp raporu yalanladı.

Kesen’in kan testinde 0.90 mg/dl alkolün, 0.009 promile denk geldiğini belirten Antalya Adli Tıp Grup Başkanı Yrd. Doç. Dr. Sema Demirçin, "Bu değer, aktif alkol alımını yansıtmaz. Her insanın vücudunda bu oranda alkol bulunur. Normal cihazlar bunu ölçmez" dedi.

Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Ortopedi ve Travmatoloji Servisi’nde tedavisi süren sürücü Levent Kesen, kaza anını ve kazadan sonra yaşadıklarını ilk kez anlattı. Levent Kesen "Ölen insanlara ben daha çok üzülüyorum. Dün savcılığa giderek ifade verdim. Kesinlikle alkol almadım, almam da. Ben bir sporcuyum. Yarıştan önce yemek bile yemedim, değil ki alkol alayım" diye konuştu.

Kaza nedeni çıkan arka jant göbeği

TÜRKİYE Otomobil Sporları Federasyonu (TOSFED) tarafından oluşturulan komisyon, kazayla ilgili teknik inceleme raporunu bitirdi. TOSFED’ten yapılan yazılı açıklamada şöyle denildi: "İncelemelerimiz sonucu Pro A5 kategorisinde yarışan Levent Kesen’in aracı ve lastik izleri incelendiğinde aracın sağ arka jant göbeğinin, jant çemberinden ayrılması ile sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybederek, aracın kontrolünü yitirdiği anlaşılmıştır. Teknik nedenlerin yaratmış olduğu kaza, seyircilerin alınmış olan güvenlik tedbirlerine, uyarı ve anonslara rağmen, çitleri aşarak yaratmış oldukları olağanüstü durum, mevcut tedbirleri etkisiz kılmıştır."
kaynak:http://www.hurriyet.com.tr/gundem/4322456.asp?gid=69

...
Low-Rider isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)   Alıntı ile Cevapla
Eski 28-04-2006, 17:36   #103

TT_BOY - ait Avatar

alkollü olmadığına sevindim ya işte sporcu ruhu adam yemek bile yememişken ortaya atılan şuçlamalar çok iğrenç
Eski 05-05-2006, 17:00   #104

mıcrosoft - ait Avatar

Otomobil: çok mu gerekli,biz arabamızla deil kendimizle konusuluruzz ToYoTa CeLiCa

basımız saolsun herkese ıyı forumlr allah olenklerın aılelerıne sabır versın

KrAL AdAnA
mıcrosoft isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)   Alıntı ile Cevapla
Eski 06-05-2006, 13:22   #105

TT_BOY - ait Avatar

amiiinn...
Eski 07-05-2006, 08:38   #106

Eriador - ait Avatar

Otomobil: -

Eriador - ICQ üzerinden Mesaj gönder Eriador - MSN üzerinden Mesaj gönder
bu federasyonu anlamıyorum madem " güvenlik tedbirlerine, uyarı ve anonslara rağmen, çitleri aşarak yaratmış oldukları olağanüstü durum" diyorsun ozamn kaldırma arabaları uyarı wer herkes yerine geçene kadar yarışlar başlamicaktır de ... yüzde yüz suçlular ...

...::: Çirkin kadın yoktur , az Votka vardır derler... Geçiniz ! Çirkin kadın vardır, midesiz erkekte çoktur. Votkaya bok atip durmayalim onunda bir suçu yoktur :::...
Eriador isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)

Konu Seçenekleri

:::: Şu Anda Saat: 20:36 ::::