|
|
#343 |
![]()
Otomobil: toyota
|
emeklemeden yürümek yok arkadaşlar sen caddede istedğin kadar bas resmiyeti yok zevki yok heyecanı yaşamayan bilmez
|
|
|
|
|
|
#344 |
![]()
Otomobil: sold: meggy 1.6 turbo, clio 182, mustang gt 4.6 V8 bought allroad 2.7 TT
|
|
|
|
|
|
|
#345 |
![]()
|
valla herkes birşeyler söylüyor ama kimse tvr 71 toyotanın 06 mju 06 yı nossuz geçtiğini hemde 3 kere üstüste geçtiğini konuşmuyor...neyse gerken cevaplar pistte veriliyor.. zaten
|
|
|
|
|
|
#346 |
|
TechTurkey
|
hosgeldin once bi kendini tanitsaydin . tanitsaydinda insanlar bilseydi , bilseydide sana yorum yapsaydi " aa bu o toyotaymis" diye ...
__________________________________ Straights are for fast cars, but turns are for fast drivers!
|
|
|
|
|
|
#347 | |
![]()
Otomobil: hmm...
|
ayrıca yarışta emek harcamış + o sıcağın altında yılmadan ama sinirlenerek+yanarak bekleyen bütün yarışçılarında emeklerine ve ellerine sağlık
__________________________________ Lanet Olasıca Sokak Yarışçıları...
Son Düzenleyen R-Turbo; 05-07-2008 01:20. |
|
|
|
|
|
|
#348 | |
![]()
Otomobil: F22c Turbo, Astra 1.3 cdti, R6
|
|
|
|
|
|
|
|
#349 | |
![]()
Otomobil: 2003 bmw 525, 2010 h100
|
arkadaşım aracın gerçekten çok güzel yürüyor bende eski bir corolla sahibi olarak gurur duydum inan... bu arada nossuz kaltığını yeni öğrendim... o yüzden arabanın yürüyüşünü pek beğenmemiştim işin açığı ama nos yok sa eğer süper gerçekten...
|
|
|
|
|
|
|
#350 |
![]()
|
teşekkür ederim arkadaşlar çalışmalarımız devam ediyor. biz teknik turbo olarak elimizden geleni yapıyoruz ilk yarışta hortum sorunu yaşamasaydık daha iyi dereceler alabilirdik... artık önümüzdeki yarışlara
|
|
|
|
|
|
#351 |
![]()
|
nos basınca hortum patlattığı için basamadık ama eksiklerimizi gördük gerekenleri tamamladık ve devam ediyoruz.............sizlerinde manevi desteklerinizi bekliyoruz
|
|
|
|
|
|
#352 |
|
Misafir
|
ilk yarışta bu kadar olur tecrübe ile gelinecek noktalara bakmak lazım tvr 71 e ve aracın yapım aşamasında emeği geçen herkese tebrikler ve sonraki yarışlar için başarılar dilerim
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |
|
|