|
|
#58 | |
![]()
Otomobil: TT-R Quattro, 106 GTI, 11 CBR1000RR...
|
Ben türkiyedeki ilk dragdan bugunki olana kadar görev aldım yada katıldım, tosfed yanlısı dedin ama tosfede ben her mahalide katılım ucretinden lisans parası vermek ZORUNDAYIM............ Burda herşey yalış anlaşılıyo, mahalli organizasyonlar için her istegi tek tek dinlerim benimde elimnden gelen bukadar. yazmama kararına katılıyorum Son Düzenleyen G_TT_I; 29-08-2008 14:16. |
|
|
|
|
|
|
#59 | |
![]()
Otomobil: BUGARU+TOYEVO9
|
amannn haaa en sevmediğim şey yanlış anlaşılmaktır. ankaradan sato*saxo ve turbo toyota yı unuttunuz sınıf 3 arabası ikiside gelecek. |
|
|
|
|
|
|
#60 | |
![]()
|
|
|
|
|
|
|
|
#61 |
![]()
Otomobil: TT-R Quattro, 106 GTI, 11 CBR1000RR...
|
yanlış anlasılıcak bir durum yok. senin yazınla ilgili bi cevap yazmadım sandece okunsun.
Ben Daha fazla Cevap yazmıcam, çünkü burda birşeyleri olumlu gorupte gidip lisans alıp Türkiye Şamp. giricek pek fazla kişi cıkmaz. 27 tane lisanslı sporcu bundan sonrasını belirlicek sadece 2 taraf var 27sporcu ve ilgili klüpler. daha fazla + eklicek bişey yok. |
|
|
|
|
|
#62 | |
![]()
|
|
|
|
|
|
|
|
#63 |
![]() |
|
|
|
|
|
|
#64 |
![]() |
Bu nedemek oluyor şimdi....
yanlış görmüyorsam yarış yapılmasın diye yol kazılmış mı...
|
|
|
|
|
|
#65 |
![]() |
ne alaka kardeşim yarış yapılması için yapıldı bu pist pit alanın üzeri kapanıyor hepsi bu
|
|
|
|
|
|
#66 |
|
TechTurkey
|
inşallah güzel olur. bu sene bu işler biraz sıkıntılı ilerliyor. ne zaman nerde ne yarış olucak hiç kimsenin bi haberi yok bu yüzden taleplerde düşüyor. bu spor a olan heyecan profesyonel olarak azalıyor gibi.
__________________________________ utku selamoğlu |
|
|
|
|
|
#67 |
![]()
Otomobil: S14.5 & AE86
|
|
|
|
|
|
|
#68 |
![]()
Otomobil: Aşkım Taypar VUTUT
|
şimdi halada şunu söylüyorum yarış yapıldıktan sonra bu işlemler yapılabilirdi..acelesi yoktu bukadar süleyman üstünün kapanmasının
__________________________________ PowereD By AYDOĞDU GARAGE bnm amcaoğullarıda mermiye kafa atıyor haha nası edelim
|
|
|
|
|
|
#69 | |||
![]() |
o zaman mesajına koyduğun fotoların altına ufak bir uyarı yazarsın başkalarıda yanlış anlamaz Süleyman 83 KARDEŞİİİİMM... sanırım ben dahil hiçkimse tüm TR tarafından istenilen beklenilen güzellikteki bir pistin oraya yapıldığını görüp ondan sonra KÖSTEK olacak değil ya.. Son Düzenleyen mustafa-u; 16-09-2008 19:03. |
|||
|
|
|
|
|
#70 | |
![]()
Otomobil: White Rs @ New Kangoo
|
Ben inşaatçıyım bu resimde pist üzerine bırakılmış stabilize görüyorum. Mevcut asfalt kazınmadan bu stabilize reglaj edilecekse yanlış. Kazıldıysa eğer stabilize çok yetersiz. Yanlış görüyosam doğrusu nedir
__________________________________ Piston Garage |
|
|
|
|
|
|
#71 | |
![]()
Otomobil: E30 324d-AE86X2-Sakoturbo-VitaraX2-106 gti
|
walla siz kendi kendinizi öyle güzel baltaladınızki tebrik ederim. 30 ağustos yarışını federasyon iptal etti die inadınızdan ulusalı yaptırmadınız inşaat falan hikaye ( msn de konuştuğumuzda kendinde doğruladın bilgisayarımda kayıtlı konuşmalar) şimdi tutup yapılmış güzelim asfaltı pit alanının üstünü kapatıcaz die kazdıysanız bişeler oldukca saçma ilerliyo zaten. tavırlarınız ve tutumunuz biz ulusal lisanslı yarışcıları pistinizden soğutmuştur.kendi adıma söyleyim sizin kendi bünyenizde organize edeceğiniz hiç bir yarışa katılmayacağım.yarışcı hiçbir arkadaşımında bu tutumunuzdan hoşlanmadığını üzülerek bildiririm __________________________________ Tr FWD drag record -- 11.4sec ![]() |
|
|
|
|
|
|
#72 |
![]()
Otomobil: Lightside GP
|
vay anam vay
__________________________________ Experience is what you get when you don't get what you want.
|
|
|
|
|
|
#73 |
![]()
Otomobil: S14.5 & AE86
|
Yarışmak için bukadar para harcayan zaman ayıran adamada bunları söyletiyorsanız ciddi problem var demektir oturun düşünün !
|
|
|
|
|
|
#74 |
![]()
Otomobil: 200sx
|
afedersiniz ama bu herşeyde oldugu gibi TR'de bu işin de .oku çıkmış
zaten bir avuç insan bu spora gönül veriyor, milletin derdi birbirini bişey yapmak olmuş.. Türkiye'de bu işi gerçekten bilen, amerikada ki yönetmeliğe uygun bir şekilde organize edebilecek , bu işe gönül veren insanlara bir çıkar beklemden yardımcı olabilcek birilerinin organize etmesi lazım.. lafın kısası TOSFED'le bu iş olmaz. |
|
|
|
|
|
#75 |
![]()
Otomobil: 2008 honda 600rr
|
pıstın ıcıne hıc bı zarar verılmıyor arkadaslar sadece yarısa gırcek arkadasların gunesten etlıkenmemesı ıcın bekleme alanını ustu kapatılacak o kazılmıs yerlerde kolon yapılcakmıs o yuzden yapılmıs pıst yapılmısken tam yapılsın dıye konya tum gucuyle suleyman abım gece gunduz ugrasıyor ....konya sıcak bı sehır oldugu ıcın asvalt cok zor donuyor ve bı harekette erıyor o yuzden gunde 3 defa suleyman abı sulatıyor asvalt zarar gormesın dıye o yuzden sızlere daha ıyı hızmet vermek ıcın ugrasıyor o gordugunuz teller ıse kımse sıze yarıs esnasında rahatsız etmesın dıye gorevlıler harıcı kımseyı alınmaması ıcın yaptırıldı ve pıstın cevresı cok genıs trıbun ve cevre duzenlemesı ıcın ugrasılıyor konyaya gelcek arkadaslar ıcınde cok sevınceksınız suleyman abının bu drag ısıne ne kadar onem verdıgını gorceksınzzzz sızın ıcın yasatmaya calıstıgı ıcın
|
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |