|
|
#39 |
|
Misafir
|
Bildiğinin yanıldığına yetmediği konuşmalarından belli.Bunuda anlamayaksındır ama iptal edilecek anonslarıda gayet ciddi anonslardı.Biz izin olmadığı için başlatamadık diyoruz sen hala başlasaydı diyorsun.Oraya onu kimse dikmemis kendi dikilmisdir yani seyirci seyirci seyirci.Bizimde amatörlüğümüz ama benim rahatsız olduğum hiç takdir yok paso eleştiri.Çok merak ediyorum paralı olsaydı kaçınız gelirdi yada olduğu zaman kaçınız gelecek göreceğiz.Neyse bu böyle uzar gider dahada cevap yazıp uzatmazsan sevinirim...
|
|
|
|
#40 |
|
Misafir
|
Unutmadan ben herise video ekledim ve devamda edeceğim isteyen arkadaşlar download edebilirler...
|
|
|
|
#41 |
|
Misafir
|
tyMU arkadaşım fabrika çıkış evoları nie koydun anlamadım... araçlar yarışmadı bile! mitsubishinin sitesinden de bakabiliriz bu resimlere... keşke malibunun resmini çekseydin. gene ii proshopun subaruyu kaçırmamışsın.
|
|
|
|
#42 |
![]()
Otomobil: bekliyoruz :)
|
çok hoşuma gitti
aslıdna makinamda yer yoktu o yüzden foto çekemdim ark çekmiş snrm ondan alırsam eklerim malibuyu çektim asılnda hava tam karardında oda etrafı çok kalabalık çektim an biri dalmış araya
__________________________________ http://i39.tinypic.com/r7rdli.jpg Flickr®+DA Seni unutmayacağız Serhat |
|
|
|
|
|
#43 |
|
Misafir
|
sen kimsin ya,ne bu havalar,tripler?
cok sükür var biseler yetinioruz,parali yapin bide onu görelim. |
|
|
|
#44 |
|
Misafir
|
zuhaha gene de tebrik ederim. videoları halil arkadaşımız siteye ekliyor. bende de var bikaç resim eskort bmwnin resimleri ve bikaç araba ama hepsine halilin verdiği yerden ulaşabilirsiniz. onunla paylaşıyorum resimleri. he beni belki görmüşündür tyMU 2.lik kürsüsünde anons yapan arkadaşın yanında video çekiyordum
|
|
|
|
#45 |
![]() |
Benım arabanın resmini çeken yokmu benim çektiklerim silinmiş yanlıslıkla
|
|
|
|
|
|
#46 |
|
Misafir
|
Hımm kimim?Heristuningi ben dizayn ediyorum,pazar günüde önce kamerayla izleyebilmeniz için çekim yapıyordum sonra sizi düzenleyebilmek için şerit çektim en sonda yine düzen için anons yaptım.Kısacası canım çıktı ve o kadar yorgunluğun hiç takdir edilmeyip sürekli eleştirilmeside sinirimi bozmaya başladı.Ayrıca az önce söylediğim gibi bu konu uzayıp gider cevap vermezsen sevinirim.
|
|
|
|
#47 |
![]()
|
arkadaşlar germiyelim ortalığı , Yuregi-R sanırm bizm arakdaş çekmiş ama msnde değil şu an alırsam eklicem
bu arada ozzy görmüş olabilrm ama hatırlamıom geçtim b kaç kere ordan
__________________________________ http://i39.tinypic.com/r7rdli.jpg Flickr®+DA Seni unutmayacağız Serhat Son Düzenleyen tyMu; 13-12-2005 23:32. |
|
|
|
|
|
#48 |
|
Misafir
|
geçsen görürdün kardeş rezilliğimi
uzun boy ve 2.kürsüsü
|
|
|
|
#49 |
|
Misafir
|
hernetuningi düzenliyor olman sana böle bir konusma hakki saglamaz,uslubuna dikkat etsen bu konusmalar hic yasanm1yacakti.tamam arkadasim yaptiklarindan ötürü sana tesekkür ederiz de benim anlamadigim parali olsa gibi laflar ne alaka ? sen benim maddi durumumu bilebilirmisin yada ben seninkini?bilemeyiz dimi,birde sizi düzenlemekle ugrasiyordum diyorsun herhal biz koyunuz sende cobanimiz
dogrudurrrr
|
|
|
|
#50 | |
|
Misafir
|
Ama yinede ben çok eğlendim
|
|
|
|
|
#51 |
![]()
|
hatırlamıorum valla
implerin kalkışı foto makinasıyla çektiğm içn pek kaliteli değil http://rapidshare.de/files/9128593/000_1991.MOV.html __________________________________ http://i39.tinypic.com/r7rdli.jpg Flickr®+DA Seni unutmayacağız Serhat |
|
|
|
|
|
#52 |
|
Misafir
|
eğlenirsin tabi anasını satim! yorulunca üstüme tünedin! olum ahmet abine söle bidaha düzgün bi görev versinler... ama allah var mikrofon yakıştı sana
|
|
|
|
#53 |
|
Misafir
|
Konuşma tarzına takıldıysan kusura bakma,hak fln meselesi değil sadece emeğe saygı gösterilmemesi rahatsız olduğum konu.neyse...
|
|
|
|
#54 |
|
Misafir
|
Abi biliyorsun görev verme gibi 1 durum olsaydı istediğimiz görevi alırdıkda orda biraz görev verilmedi üstümüze kaldı
1 baktım dj arazi olmuş anons yapan eleman yok,mikrofon elimde sen mixerin başında ne gündü öyle ya
|
|
|
|
#55 |
|
Misafir
|
lan o mixer i ii bozmadım
ama gene de hakkımı yeme kardeş 1 dakika da cdleri getirdin nası iteledim
|
|
|
|
#56 | |
|
Misafir
|
![]() formu gereksiz yere kirlettigimden dolayi forum üyelerinden özr.dil. saygilar |
|
|
|
|
#57 |
|
Misafir
|
alla alla şurda ne güsel konuşuyoruz bozmayın arkadaşlar. allahıma yatarım he
k.z.y sen ne işle uğraşırsın?
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |
|
|
:::: Şu Anda Saat: 20:40 ::::

aslıdna makinamda yer yoktu o yüzden foto çekemdim ark çekmiş snrm ondan alırsam eklerim malibuyu çektim asılnda hava tam karardında oda etrafı çok kalabalık çektim an biri dalmış araya