Kayıt ol

LinkBack Konu Seçenekleri
Eski 13-12-2005, 23:03   #39
halilcakir
Misafir

Bildiğinin yanıldığına yetmediği konuşmalarından belli.Bunuda anlamayaksındır ama iptal edilecek anonslarıda gayet ciddi anonslardı.Biz izin olmadığı için başlatamadık diyoruz sen hala başlasaydı diyorsun.Oraya onu kimse dikmemis kendi dikilmisdir yani seyirci seyirci seyirci.Bizimde amatörlüğümüz ama benim rahatsız olduğum hiç takdir yok paso eleştiri.Çok merak ediyorum paralı olsaydı kaçınız gelirdi yada olduğu zaman kaçınız gelecek göreceğiz.Neyse bu böyle uzar gider dahada cevap yazıp uzatmazsan sevinirim...
Eski 13-12-2005, 23:08   #40
halilcakir
Misafir

Unutmadan ben herise video ekledim ve devamda edeceğim isteyen arkadaşlar download edebilirler...
Eski 13-12-2005, 23:11   #41
ozZzy
Misafir

tyMU arkadaşım fabrika çıkış evoları nie koydun anlamadım... araçlar yarışmadı bile! mitsubishinin sitesinden de bakabiliriz bu resimlere... keşke malibunun resmini çekseydin. gene ii proshopun subaruyu kaçırmamışsın.
Eski 13-12-2005, 23:12   #42

tyMu - ait Avatar

Otomobil: bekliyoruz :)

çok hoşuma gitti aslıdna makinamda yer yoktu o yüzden foto çekemdim ark çekmiş snrm ondan alırsam eklerim malibuyu çektim asılnda hava tam karardında oda etrafı çok kalabalık çektim an biri dalmış araya

http://i39.tinypic.com/r7rdli.jpg
Flick+DA
Seni unutmayacağız Serhat
tyMu isimli üye çevrimiçidir (Online)   Alıntı ile Cevapla
Eski 13-12-2005, 23:16   #43
k.Z.y
Misafir

sen kimsin ya,ne bu havalar,tripler?
cok sükür var biseler yetinioruz,parali yapin bide onu görelim.
Eski 13-12-2005, 23:16   #44
ozZzy
Misafir

zuhaha gene de tebrik ederim. videoları halil arkadaşımız siteye ekliyor. bende de var bikaç resim eskort bmwnin resimleri ve bikaç araba ama hepsine halilin verdiği yerden ulaşabilirsiniz. onunla paylaşıyorum resimleri. he beni belki görmüşündür tyMU 2.lik kürsüsünde anons yapan arkadaşın yanında video çekiyordum
Eski 13-12-2005, 23:24   #45

Yuregi-R - ait Avatar

Otomobil: Type-R Turbo

Yuregi-R - MSN üzerinden Mesaj gönder
Benım arabanın resmini çeken yokmu benim çektiklerim silinmiş yanlıslıkla
Yuregi-R isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)   Alıntı ile Cevapla
Eski 13-12-2005, 23:28   #46
halilcakir
Misafir

Hımm kimim?Heristuningi ben dizayn ediyorum,pazar günüde önce kamerayla izleyebilmeniz için çekim yapıyordum sonra sizi düzenleyebilmek için şerit çektim en sonda yine düzen için anons yaptım.Kısacası canım çıktı ve o kadar yorgunluğun hiç takdir edilmeyip sürekli eleştirilmeside sinirimi bozmaya başladı.Ayrıca az önce söylediğim gibi bu konu uzayıp gider cevap vermezsen sevinirim.
Eski 13-12-2005, 23:30   #47

tyMu - ait Avatar

arkadaşlar germiyelim ortalığı , Yuregi-R sanırm bizm arakdaş çekmiş ama msnde değil şu an alırsam eklicem
bu arada ozzy görmüş olabilrm ama hatırlamıom geçtim b kaç kere ordan

Flick+DA

Son Düzenleyen tyMu; 13-12-2005 23:32.
Eski 13-12-2005, 23:34   #48
ozZzy
Misafir

geçsen görürdün kardeş rezilliğimi uzun boy ve 2.kürsüsü
Eski 13-12-2005, 23:35   #49
k.Z.y
Misafir

hernetuningi düzenliyor olman sana böle bir konusma hakki saglamaz,uslubuna dikkat etsen bu konusmalar hic yasanm1yacakti.tamam arkadasim yaptiklarindan ötürü sana tesekkür ederiz de benim anlamadigim parali olsa gibi laflar ne alaka ? sen benim maddi durumumu bilebilirmisin yada ben seninkini?bilemeyiz dimi,birde sizi düzenlemekle ugrasiyordum diyorsun herhal biz koyunuz sende cobanimiz dogrudurrrr
Eski 13-12-2005, 23:36   #50
halilcakir
Misafir

ozZzy´isimli üyeden Alıntı
geçsen görürdün kardeş rezilliğimi uzun boy ve 2.kürsüsü
off off hatırlatma abi ya hala belim tabanlarım başım kısacası her yanım ağrıyorAma yinede ben çok eğlendim
Eski 13-12-2005, 23:38   #51

tyMu - ait Avatar

hatırlamıorum valla
implerin kalkışı foto makinasıyla çektiğm içn pek kaliteli değil
http://rapidshare.de/files/9128593/000_1991.MOV.html

Flick+DA
Eski 13-12-2005, 23:38   #52
ozZzy
Misafir

eğlenirsin tabi anasını satim! yorulunca üstüme tünedin! olum ahmet abine söle bidaha düzgün bi görev versinler... ama allah var mikrofon yakıştı sana
Eski 13-12-2005, 23:38   #53
halilcakir
Misafir

Konuşma tarzına takıldıysan kusura bakma,hak fln meselesi değil sadece emeğe saygı gösterilmemesi rahatsız olduğum konu.neyse...
Eski 13-12-2005, 23:41   #54
halilcakir
Misafir

Abi biliyorsun görev verme gibi 1 durum olsaydı istediğimiz görevi alırdıkda orda biraz görev verilmedi üstümüze kaldı1 baktım dj arazi olmuş anons yapan eleman yok,mikrofon elimde sen mixerin başında ne gündü öyle ya
Eski 13-12-2005, 23:47   #55
ozZzy
Misafir

lan o mixer i ii bozmadım ama gene de hakkımı yeme kardeş 1 dakika da cdleri getirdin nası iteledim
Eski 13-12-2005, 23:47   #56
k.Z.y
Misafir

halilcakir´isimli üyeden Alıntı
Konuşma tarzına takıldıysan kusura bakma,hak fln meselesi değil sadece emeğe saygı gösterilmemesi rahatsız olduğum konu.neyse...
yok estafurullah ne kusuru bende varsa sen kus.bkma,sagolun güzel bir gün yasattiniz bizlere ama her yorumun pozitif olmasini beklemeyin,biraz özelestiri yapabilseniz

formu gereksiz yere kirlettigimden dolayi forum üyelerinden özr.dil.

saygilar
Eski 13-12-2005, 23:49   #57
ozZzy
Misafir

alla alla şurda ne güsel konuşuyoruz bozmayın arkadaşlar. allahıma yatarım he k.z.y sen ne işle uğraşırsın?

Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)

Konu Seçenekleri

:::: Şu Anda Saat: 20:40 ::::