|
|
#1 | |||
![]() |
haberleri sonuçları alalım
|
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: Efswap b16(loading..) - 94 hb si
|
mert arkadaşımızada burdan tebrikler ilk yarışda 1. lik yakıştı..
ozana da ayrı tebrik tabi oda pa 106 dan sonra 2. geldi mşlh. arac güzel olmuş.. izmirde az katılımlı kalabalık bir ortam vardı sıcakdan domates gibi olduk güzel bir gündü yinede.. bu arada neredeyse bütün araclar fodepar yaptı yada bayrakçılarda iş yoktu
__________________________________ BOOSTPROJECTS N/A is the best.. Son Düzenleyen RpmTurk; 09-04-2007 10:29. |
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
Otomobil: White Megi III
|
Merti bende tebrik ederim çok güzel yarışmış gelemedim ama duyumlar öyleydi.
Ozanıda tebrik ederim 106sı çok güzel yürüyor. Video falan çeken varsa izlemek isteriz.TypeR ı mrk ediyorum
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]() |
Merte, Ozana, Ali Özemene, tebrikler...
__________________________________ BoostProjects |
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
Otomobil: Efswap b16(loading..) - 94 hb si
|
33 aracın start aldığı ve tribünleri dolduran binlerce seyirci ile bir şenlik havasında geçen yarışa 1. etapta olduğu gibi mahalli olmasına karşın İzmir dışından Konya, Muğla, Fethiye, Aydın, Antalya, İstanbul, Denizli, Didim, Bodrum gibi illerden gelen yarışçılar oldu.
Özellikle kategori 1 ve Kategori 2 de yapılan eleme yarışları müthiş bir çekişmeye sahne oldu. Kategori 1 de Bodrum’lu Diler Demirtaş Suzuki'si ile birinci olurken Kategori 2'deki müthiş mücadeleyi Ali Özmen birinci etapta da aldığı birinciliği kimseye kaptırmadı… Kategori 3'te ise Balıkesir’li 3 kapı numaralı Merty Murat Honda Civic marka otomobili ile mücadeleden zaferle ayrılan isim oldu. Kategori 4'te günü 16 kapı numaralı İzmir’li Mustafa Şimşek birincilikle bitirip kupayı kaldırırken, 5. Katagoriden Taylan Gördüren 25 numaralı 300 ZX Nissan marka otomobili ile BMW 3.25 otomobili ile yarışan Sadık Şimşeği geçmekte zorlanmadı. Dizel kategorisinde ise Kategori 7 de yarışmaya İzmir'den katılan 19 kapı numaralı Şahan Hancı birinci olurken, Kategori 8'in galibi tanıdık bir isim olan İzmir'li Adem Çetmen’i geçmeyi başaran Coşkun Akay oldu. Etabın tek bayan yarışçısı olan Özlem Hepgün izleyicilerden büyük ilgi görmesine rağmen dereceye girmek için yeterli olamadı. Yine de kendisine bir kupa armağan eden İzmir Otomobil Kulubü Başkanı Erol Hülagü bayanları da pistlerde görmekten mutluluk duyduğunu belirtti. Kategorilerine göre ödül alan pilotlar şu şekilde ödül töreninde yer aldı; Kategori 1 1. Diler Demirtaş 2. Hasan Kılınç 3. Aytaç Öztürk Kategori 2 1. Ali Özmen 2. Ozan Çalışkan 3. Rıfat Kahraman Kategori 3 1. Mert murat 2. Hüsamettin Balkaner 3. Tuncay Dundar Kategori 4 1. Mustafa Şimşek 2. Serkan Zeybek 3. Nazım Sarıkaya Kategori 5 1. Taylan Gördüren 2. Sadık Şimşek Kategori 7 1. Şahan Hancı 2. Serkan İlker 3. Hamdi Üçüncü Kategori 8 1. Coşkun Akçay 2. Adem Çetmen Şampiyonanın 3.etap yarışı 10 Haziran Pazar günü İzmir Yarış Pisti’nde gerçekleştirilecek __________________________________ BOOSTPROJECTS N/A is the best.. |
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
Otomobil: jdmek20 haram beygir & new kangooR & mercedesEclasse & mercedesCclasse & turbo civic
|
yarısmaya katılıp dereceye gırenlerı kutluorum. özellıkle mert arkadsımızı tebrık edıyorum...
__________________________________ insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür |
|
|
|
|
|
#7 |
![]() |
Dereceye giren arkadaşları tebrik ederim, bu arada mert özellikle ilk yarışı ilk deneyimi olmasına rağmen ii yürütmüş ctr'sini , artık mertte virüsü kaptı
öteki yarışlardada başarılarının dewamını diliyorum...![]() ![]()
Son Düzenleyen CTR; 09-04-2007 13:14. |
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
Otomobil: Black ES7
|
Mert kardeşimi canı gönülden kutluyorum, çok güzel ve temiz yarıştı, type-R 1. viteste hep arkada kalmasına rağmen 2 3 ve 4. viteslerde zorlanmadı, aracın sesi gidişi harikaydı ve en son egsozunun kopması olayın en güzel ayrıntısı oldu
ilk kez katıldı ve yarış başlamadan bugün burdan 1. olarak çıkıcam dedi ve de başardı helal olsun...ilk kalkış yaptıkları astra gsi da çok iyiydi ben hiç böyle giden bi astra gsi görmemiştim açıkcası ama mert e yetmedi tabi... Eroll un da dediği gibi domates gibi olduk izmir işte
|
|
|
|
|
|
#9 |
![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Son Düzenleyen CTR; 09-04-2007 14:59. |
|
|
|
|
|
#10 |
![]()
Otomobil: Focus 1.6Tİ-vct, BMW e90
|
pa ya merte ve ozana tebrıkler..
video çeken varmı acaba mert ile pa nın kalkışları mrk edıorum... __________________________________ Straights are for fast cars, but turns are for handling cars Best handling FWD car replica Focus St
|
|
|
|
|
|
#11 |
![]()
Otomobil: 106GTI & GT30R civic D16
|
yarısa giren herkesi kutlarim.özellikle kardeslerim 20DC,20AT VE NOT.........gerçekten güzel bir yaristi.....
|
|
|
|
|
|
#12 |
![]()
Otomobil: yok
|
dereceye girenlere tebrikler..
swiftin sahibini ayrıca tebrik etmek istiorum heryarısta var ve hep 1. tebrikler
__________________________________ Bazen Diyorum Kendime,Ne Çok Değer Vermişim Değersizlere...
|
|
|
|
|
|
#13 |
![]()
Otomobil: type-R;vitara ;ix-35
|
herkeze çok teşekkürler arkadaşlar
özellikle gökhan arkadaşıma minikslere ve cemal abime ayrıca teşekkür ediyorum yarışa katılmamda çok yardımcı oldular __________________________________ rüyalarını gerceklestirmenin en kolay yolu uyumaktır |
|
|
|
|
|
#14 |
![]()
|
tabi tolga abiyi unutmayalım
onada çok teşekkürler
__________________________________ rüyalarını gerceklestirmenin en kolay yolu uyumaktır |
|
|
|
|
|
#15 |
![]()
Otomobil: Black ES7
|
|
|
|
|
|
|
#16 |
![]()
Otomobil: turbotegvtec.........
|
yüreğimizi hoplattın ilk kalkışta 3 te kesicide kalınca..hah dedik verdi kalkışı....son anda yırttın yine...sonraki kalkışların zaten bence gayet iyiydi...rahat ve zorlanmadan aldın kalkışların hepsini....tam tahmin ettiğim gibi oldu...bence sen bu işi biliyorsun kardeşşş
)))))tekrar tekrar tebrik ederim... |
|
|
|
|
|
#17 |
![]()
|
saol abi yaa heycan vardı valaa
pist ayrı bişi ilk kalkışta ne devire ne ışıklara baktım sonra toparladım __________________________________ rüyalarını gerceklestirmenin en kolay yolu uyumaktır |
|
|
|
|
|
#18 |
![]()
Otomobil: jdmek20 haram beygir & new kangooR & mercedesEclasse & mercedesCclasse & turbo civic
|
heya mert pist cok ayrı bişimiş bende bu hafta anladım
__________________________________ insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür |
|
|
|
|
|
#19 |
![]()
|
sende mi katıldın moruk
__________________________________ rüyalarını gerceklestirmenin en kolay yolu uyumaktır |
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |
|