|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: SUBARU 01' WRX + 99' FORESTER TURBO / HONDA SCOOTER
|
Son Düzenleyen AvcI; 07-07-2007 08:30. |
|||
|
|
|
|
#2 |
![]() |
sınıf 1> 5 araç
sınıf 2> 2 araç sınıf 3> 10 araç sınıf 4> 6 araç sınıf 5> 7 araç sınıf 6> 3 araç hayırlsı olsun katılan arkadaşlara başarılar seyircilerde zevkli eğlenceli bir gün geçirirler umarım |
|
|
|
|
#3 |
![]()
Otomobil: bekliyoruz :)
|
Katılan arkadaşlara başarılar
__________________________________ http://i39.tinypic.com/r7rdli.jpg Flickr®+DA Seni unutmayacağız Serhat |
|
|
|
|
#4 |
|
TechTurkey
|
Başarılar, güzel bi yarış olur inşallah.
__________________________________ "If you aren't breaking parts on your car, you aren't going fast enough" "If you can leave two black stripes from the exit of, one corner to the next, you finally have enough horsepower" |
|
|
|
|
#5 |
![]()
Otomobil: jdmek20 haram beygir & new kangooR & mercedesEclasse & mercedesCclasse & turbo civic
|
güya bizim grupta ekstra bi kişi daha vardı daha kayıt yaptırmadan sordugumda sölemişlerdi cemal abi sende yaptımamıştın daha kayıt telde konuşmuştuk hatta hatırlarsan
bu gercekmiydi yalanmıydı şimdi giren kişi neden cıksın yarıştan parasını yaksın ki ? biz zaten yarışa giricez teşvik amaclı bile sölenmiş olsa cok büyük bir ayıp burdan ANOK ta görevli beni telefonla arayan EMRE beyi kınıyorum herkese hayırlı olsun kazasız belasız zevkli bir gün gecirmek dilegi ile yarışan herkese şimdiden başarılar dilerim H.Hilmi Aynacı __________________________________ insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür |
|
|
|
|
#6 |
![]()
Otomobil: i"S" it love
|
justy turbo
![]()
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
Otomobil: GC8 JUN
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
TechTurkey
|
sonuçlar güzel subi Ve justy kalkışı çok güzeldi
herkesi kutluyorum
__________________________________ www.drecu.com www.EcuFast.com Ne Büyüktür Emeğe Saygı Duyan İnsan...!!! |
|
|
|
|
#9 |
|
TechTurkey
|
__________________________________ www.drecu.com www.EcuFast.com Ne Büyüktür Emeğe Saygı Duyan İnsan...!!! |
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |
|
|