|
|
#210 |
![]()
Otomobil: type-R;vitara ;ix-35
|
çok büyük terbiyesizlik sanki kaza hoşlarına gitmiş
__________________________________ rüyalarını gerceklestirmenin en kolay yolu uyumaktır |
|
|
|
|
|
#211 |
![]()
Otomobil: Mjet-jiguli
|
![]() ![]() ![]() ![]() :
__________________________________ DÜNYADAKİ CENNETİM MEMLEKETİM... |
|
|
|
|
|
#212 |
|
TechTurkey
|
hangi mal yaptı o işi nick alabilirmiyim ?
bide kazalı llsun olmasın kimi ne bağlıo yaw bu iş ya harbi gerizekalılar bunlar ya __________________________________ www.drecu.com www.EcuFast.com Ne Büyüktür Emeğe Saygı Duyan İnsan...!!! |
|
|
|
|
|
#213 |
![]()
Otomobil: Mjet-jiguli
|
bu sitde deil zaten yapanların mesajları resimler ve konu baslıgı degişltirildi
ctr nin üistegi üzerine __________________________________ DÜNYADAKİ CENNETİM MEMLEKETİM... |
|
|
|
|
|
#214 |
![]() |
ee içten pazarLıkLı insanlar coktur kardeşim..her yuze güLen dost deilki..
|
|
|
|
|
|
#215 |
![]()
Otomobil: .:. VTI .:.
|
Ben yazmışım Cemal abinin toparladığı anın videosu varmı diye ama. Benim nazarımın geçeceğini sanmıyorum. 10. sayfadamı 11. sayfadamı ne yazmışım Cemal abinin toparladığı anın varmı videosu diye.
Son Düzenleyen MiaMi; 12-07-2007 12:31. |
|
|
|
|
|
#216 | |
![]()
Otomobil: Eg k20 TURBO
|
|
|
|
|
|
|
|
#217 |
![]() |
bu tür durumlarda böyle kıl kuyruklar cıkıyor cemal abi bende yaşamıştım
ellerine ne geçiyo çok merak ediyorum ama güzel bi cevabı var bu yapılanın
|
|
|
|
|
|
#218 |
![]()
Otomobil: e60 / e53
|
ankaraydı istanbuldu derken geçmiş olsun demeyi unuttuk.. geçmiş olsun CTR
__________________________________ |
|
|
|
|
|
#219 |
![]()
Otomobil: Pro Cee'd
|
Öncelikle gecmis olsun Cemal, Allah tekrarından korusun.
Emrah kardesim tebrikler yine yıktın ortalıgı, özgün ve pasaoglunun da eline saglık. Yarısa katılan, ciddi emek harcamıs tüm kardeslerimizi abilerimizi de kutluyorum, sonunda kupa olsun olmasın draglarda bize inanılmaz keyif veriyorsunuz. Ankara olayına gelince de bir İstanbullu olarak ben bile durumu icerledim. Hic kimse 3-5 it köpek icin orada yasayan insanları genellemeye alamaz. Heryerde var bunlardan ve sonu yok, engel de olamıyoruz malesef... Bu nedenle kırıcı olmak yerine, su sitede deger bilerek, arkadaslıgın dostlugun farkında olarak mesajlar yazarsak eminim hem site acısından hem bizler acısından cok daha iyi olur. Sevgiler. __________________________________ Tuned by EcuFast.
|
|
|
|
|
|
#220 |
|
Misafir
|
Slm millet uzun bir aradan sonra dayanamadım yazayım dedim,
Antalya'da yaşanan üzücü bir olayın ardından rafa kaldırılan drag yarışları bu sene daha derli toplu organize edilmeye çalışılıyor, pistlerde yarışmanın zevkini çıkarıp, güzel şeyleri paylaşmak yerine çocuk gibi İstanbul, Ankara muhabbeti yapıyorsunuz hiç yakıştıramadım. Cemal kardeşimiz gerçekten ciddi bir tehlike atlattı ve olabilecek en ufak hasarla olayı atlattı...Allah beterinden yalnız Sevgili Cemali değil bu işe gönül vermiş tüm dostları korusun.... Bundan sonraki yarışlarda herkesin daha dikkatli olmasını yarış sonrası yorumlarda herkesin daha sağduyulu olmasını bekliyorum. Piste Köpek çıkması olacak iş değil ama unutulmamalı Formula1'de yarış esnasında piste tavşan fırlaması, Ralli Şampiyonasında yolun ortasına insanların çıktığını, uluslararası bisiklet yarışında çekim yapmak isteyen gazeteciyle bisikletçinin kazası v.b.... organizasyon en üst seviyede dahi olsa bir takım aksaklıklar ne yazıkki oluyor, önemli olan bu aksaklıklardan ders çıkarıp önlem almak veee yapıcı eleştirilerle en iyi desteği vermek. Cemal tekrardan geçmiş olsun, CTR'de ufak tefek çizikler var, oda halledilir, Allah beterinden saklasın |
|
|
|
#221 |
![]()
Otomobil: Msupra
|
|
|
|
|
|
|
#222 |
![]() |
![]() savas abı dıkkat et dusme vıdeo cekecegım dıe ![]() gercekten guzl bır gun olmus sanırım tek eksık benmısım ![]() artık seneye gorumsek uzere
__________________________________ R-Turbo Kalbimizdesin.... |
|
|
|
|
|
#223 |
|
Misafir
|
aha benim araba. bi çekici bu kadar mı güzel olur etkiler insanları resmi ile AHAHHAHAHAHAHAH UHAHAHHAHA
|
|
|
|
#224 | |
![]()
Otomobil: N/A
|
|
|
|
|
|
|
|
#225 | |
![]()
Otomobil: K11a - whooperS
|
katılıyorum eueheuh Ho$geldin abi
|
|
|
|
|
|
|
#227 |
![]()
Otomobil: :)
|
cemal abi geçmiş olsun..
resim çeken ve ekleyen herkezede teşekkürler çok güzel bir drag yarışı olmuş.. __________________________________ R 1 3 5 └┼┼┤ ///M-Power . 2 4 6 |
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |
|