|
|
#153 |
![]()
Otomobil: K11a - whooperS
|
Katılımı arttırmak için atılımlar yapsalar halbuki çokta güzel paralar kazanırlar. Mesela merkezi bir yerlerden otobüs kaldırmak gibi. Cuzi bir rakamı vermeye herkes hazırdır tahminimce sonuçta çok daha maliyetle benzin yakmayı göze alan insanlar var. Bunun yanında gelen adam yemekte yiyecek , bir $ekilde tesise para kazandıracak. Bunları dü$ünebilen bir i$letmeci fln gelmedikçe katılımcı da az olur kanaatindeyim. Bn mesela gelmedim nedeni ise çok netti ; SICAAAK!
|
|
|
|
|
|
#154 |
|
Misafir
|
|
|
|
|
#155 | |
|
TechTurkey
Otomobil: .......
|
![]() ilginç __________________________________ Her Lafa vericek bi cevabım yok,olsada asaletimden değil seni sallamadığımdan susarım. |
|
|
|
|
|
|
#156 |
|
Misafir
|
ismail abi tabıkı fodepar vardı,ama haklı olduğun konularda vardı,1.si benım transbreak şanzımana bağlı olduğu için şanzımanda ısındığı için ,transbreak kaçırmaya başladı,ışıkların 3 u yanmaya başlıyınca benım araba ılerlemeye başladı bır boydan fazla ılerledım ,benım tarfaımdakı startı veren arkadaş fodepar dıye kaputuma ele attı durdurdu ,ama yanlış olan sadece bayrak sallıyan çocuk bunu farketmedı ve bayrak kaldırmadı ve farkındaysan aynsıı camaroyla kalkmamda da oldu ,kasten veya hak yemek gıbı bı durum olması soz konusu değil,son olarakda böle bı hata olsa olsa bıle bırakalım yarışarak bırıncı olmayı bırımız arabası arıza yapıyo dıye sevınmeyelım veya hata yaptı dıye,ben hayatımda ılk defa geçildim bunuda sen başardın ben şu ana kadar her zman 2-0 almışımdır bu maçları ,oda senın akıttğın su methanol karışımı sıvının starta dokulmesınden patınaja kaldım normalde bu yasak bılıyosun kural kıtabına bakarsan radyator ıntercoller suları dokulmucek,am ben ağzımı açmadım çunku ben yarışa geldım .ben ne puana bakarım ne de 1.liğe,yarıştımmı ona bakarım
|
|
|
|
#157 |
|
Misafir
|
2.side kuleden goren arkadaşlara startta olmakla ordanızlmek arasında çok fark var ,start çizgisini lambalar sonmeden 10 sm bıle geçsen bu fodepardır ,arabamın on camında fodepar var dıye el var nasıl gıdebılrım ,lutfen ben acemı bır ınsan değilim ,yorumlara dıkkat edelım
|
|
|
|
#158 |
![]()
Otomobil: Msupra
|
teşekürler cengiz saolasın
|
|
|