|
|
#1 | |||
![]() |
Genelde zevkli bir yarıştı ilk defa körfezde bir yarış 11.00 dabaşlayıp 14.30 da bitti sanırım , grup 1-3-4 en fazla katılımın olduğu gruplardı ..
justy ile emrahın kalkışları yine güne damgasını vurdu bence keşke justy debriyaj bitirmeseydide 1 kalkış daha olsaydı finalde ... ksk_vtec tolganın ilk drag yarışıydı lastik problemi olmasa turbo civic coupe çok daha iyi olacaktı 3.vitesde bile sara sara yürüdü... turbo s2k 'ların finalide fena değildi, kasmadan selahattin aldı m supra ile taxinin kalkışlarıda fenaydı gene yan yan gitti geldi ismail artık fıs fıs deil yan ismail oldu desek yerıdir ![]() Yorumları resimleri videoları paylaşalım arkadaşlar Son Düzenleyen CTR; 05-08-2007 18:24. |
|||
|
|
|
|
|
#2 | |
![]()
Otomobil: -
|
Buyrun günün fotoları güzel bir gündü.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Son Düzenleyen SaRaC; 05-08-2007 18:21. |
|
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Otomobil: k20a2... UD corsa...
|
katılım yıne cok cok cok azdı malesef. ızleyen desenız katılımcılarla gelenler harıcı cok az kısı vardı.cekısmelı grup olan sınıf 3 ve 4 harıcı pek kaydadeger yarıs olmadı bence. Selahattın kardesı 1. lıgı ıcın tebrık ederım. makıne canavar gıbı masallah delı dolu yuruyor. dıger sarı S2k da cıddı guzel yuruyen bır aractı.KSK Vtec tolgacım sarmaktan kurtulamadın,yenı lastıklerını takamaman kotu oldu bırdahakıne ınsallah yetısır camurlukların
saxo turbolar ıyı yuruyordu ama hondalara guclerı malesef yetmedı ama yınede tebrıkler
|
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]() |
eline sağlık talha
__________________________________ retro vwmk2 |
|
|
|
|
|
#5 |
![]() |
selçuk konunu birleştirdim burdan dewam etsek konular dağılmadan
Son Düzenleyen CTR; 05-08-2007 18:21. |
|
|
|
|
|
#6 |
|
|
okı abı sorun degıl
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
Otomobil: Focus 1.6Tİ-vct, BMW e90
|
mahallı sonuçlarını bılen varmı? 106ların grupta?
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
|
ZD gokhan almıstır sanırım. onu zorlayacak arac yoktu
|
|
|
|
|
|
#9 |
![]() |
mahahliler biz 4 de çıktığımızda yeni başlamıştı ama fazla katılım yoktu eğlence günü için katılım ücreti çok fazlaydı 155 ytl dediler.. saydığım kadarıyla 5-6 araba vardı...
|
|
|
|
|
|
#10 |
![]()
Otomobil: -
|
Son Düzenleyen SaRaC; 05-08-2007 18:43. |
|
|
|
|
|
#11 |
![]()
Otomobil: Type R
|
genel anlamda güzel bir gündü.fakat çok fazla katılım yoktu malesef ve tabiki seyircide çok değildi.katılımcı arkadaşları tebrik eder başarılarının devamını dilerim.
SAYGILAR __________________________________ [SIGPIC][/SIGPIC] WOİCE CAR Hİ-Fİ
|
|
|
|
|
|
#12 |
![]()
Otomobil: Focus 1.6Tİ-vct, BMW e90
|
|
|
|
|
|
|
#13 |
![]()
Otomobil: 2011 fd6 2008 cordoba
|
selahattın kardesı yuzlerce defa tebrık etmek ıstıyorum o nasıl guzel bır gıdıstır.ıı cozmus aracı gram sarmazmı o arac bodykıt falan yıkılıyor arac masallah dıyorum.justy subaru gune damgasını ahmetın subaruyu gecerek vurdu bence talıhsızlık ıste 2denemede kalkısta makıne sorun cıkardı.arızası cıkmasaydı gunun aracı hıc suphesız justy subaru olcaktı.turbo cıvıc ıcın 1.7 barın azızlıgıne ugradı demekten baska bısey demıyorum.katılım azdı
supra motorlu bmw cok fenaydı gıdısı falan superdı. mahallıde zade yıne almıs 1.lıgı duyduguma gore Son Düzenleyen yusufbatırel; 05-08-2007 19:41. |
|
|
|
|
|
#14 |
![]()
Otomobil: e30 318is-Mjet-jiguli
|
bence güzel bi gündü katılım seyirci olarak azdı ama genede güzeldi ben yarış msuprayı izlemek için gittim yani gittiin hakkını verdiler silah gibi patır patır patlatıyodu allah nazarlardan saklasın katılan herkesi tebrik ediyorum
__________________________________ DÜNYADAKİ CENNETİM MEMLEKETİM... |
|
|
|
|
|
#15 |
![]()
Otomobil: tabanvay
|
kötü kötü kötü nerde o kazadan önceki draglar hem katılım patlaması hem ziyaretçi patlaması oluyodu özledim dğrusu ama gene de olsun kulağımızın pası sliniyo
güzel bi gündü....
|
|
|
|
|
|
#16 |
![]()
Otomobil: Fiesta 1.4 ASM/ST
|
sarı s2000 de ankaradan beri ne değişiklikler yapıldı acaba ? çünkü saxo yu gecmesi çok zor görünüyordu. belki pist kısa olduğundan olabilir ama ikisi de 300 diye biliyorum.
|
|
|
|
|
|
#17 | |
![]()
|
3 denemede sarı sk basıncı arttırmıstı bence buyuk ıhtımalle yanyan gıdıyordu ılkıyle alakası yoktu gıdısının... |
|
|
|
|
|
|
#18 |
![]()
Otomobil: Fiesta 1.4 ASM/ST
|
ha ben izmitteki yarışı izleyemedim şu andaki gidişini bilmiyorum. ama ankarada özellikle uzunda beyaz saxo çok iyiydi diğerlerinden.
|
|
|
|
|
|
#19 |
![]()
|
|
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |
|
|
:::: Şu Anda Saat: 18:18 ::::

saxo turbolar ıyı yuruyordu ama hondalara guclerı malesef yetmedı ama yınede tebrıkler