|
|
#96 |
![]()
Otomobil: yok
|
tesekkurler resimler için
__________________________________ Bazen Diyorum Kendime,Ne Çok Değer Vermişim Değersizlere...
|
|
|
|
|
|
#97 |
![]()
Otomobil: CİVİC / EJ9
|
ben bişi demıyorum anlamadımda valla cıkışta ınsan gıbı yol alıyorum bır gram ses yok polıs benı tutuyor nerde plakan bu aracın rengı nıye böle ıkısatt kavga ettım ama ceza yazmasına deıl adam onumde yanlıyor patlıyor durmuş bana yazıyor ellı tane yanlıyan varken:S:S:S:S
__________________________________ www.ilovemyek.com __________________ Ek hatchback Bir insan, başkalarını övme hastalığına yakalanmışsa, bunun sonu gelmez. Bu kimse, menfaati gereği fasık ve zâlimleri de övebilir. |
|
|
|
|
|
#98 |
![]() |
Mahalliye kadar kalmadım ben ne oldu mahalli yaw??
|
|
|
|
|
|
#99 |
![]()
Otomobil: Focus 1.6Tİ-vct, BMW e90
|
|
|
|
|
|
|
#100 | |
|
TechTurkey
Otomobil: www.Sancom.com.tr
|
Geçmiş olsun hadi bakalım ....
__________________________________ http://www.techturkey.com/forummisc/imza.gif http://img242.imageshack.us/img242/9...nleriimzaa.jpg |
|
|
|
|
|
|
#101 | |
![]() |
|
|
|
|
|
|
|
#102 |
![]()
Otomobil: 1g63
|
|
|
|
|
|
|
#103 |
|
Misafir
|
izlemeye gelemedim ama izlemiş kadar oldum
fren mesafesi olayını önceden farkedememiş olmalarıda hem üzücü hemde yaptıkları işin hakkını veremediklerini kanıtlar nitelikte.kötü bi kaza yaşanmamış olmasıda sevindirici. pistteki saçmalıklar her geçen gün artıyor. allah sonumuzu hayır etsin... |
|
|
|
#104 |
|
Misafir
|
hülagü yine çok konuştu susmadı.. ulusalın yarısına kadar yarışı müzik eşliğinde izledik ne anlamı vardı müziği açık tutmanın çözemedim... fren mesafesi konusunda yazılan herşeye ketılıyorum.. biz amatör halimizle tribüne çıktığımızda tahmin ettik fren mesafesinin sorun olacağını yetkililerin göz yumması çok ilginç.... bu arada piste girişte araç 3 ytl yaya seyirci 1 ytl yazıor sıradan dolayı o yazıları görmeden biraz geride ödedim 4 ytl.. yazıları gördüm neden 4 ytl ödediğimi sordum araçta 2 kişisiniz ondandır dediler asfalyalar attı bende
![]() böyle bi saçmalık olurmu!!!! brandalı bi tribün bulmak güzeldi..
|
|
|
|
#105 |
![]()
Otomobil: type-R;vitara ;ix-35
|
adam çok konuştu çokkk
__________________________________ rüyalarını gerceklestirmenin en kolay yolu uyumaktır |
|
|
|
|
|
#106 |
![]()
Otomobil: jazz
|
herzaman yaptıkları şey..
|
|
|
|
|
|
#107 |
|
Misafir
|
o konuşan kesin saab dan para almış
|
|
|
|
#108 |
![]()
Otomobil: jdmek20 haram beygir & new kangooR & mercedesEclasse
|
yarışa gelemedik zatena aracımızda yoktu cemal abinin de aracı yetişemedi sınıf 2 de katılım olmamış cok ilginç gercekten
ayrıca mekanik sporda herşey olabilir kimsenin bişey den utanması gerekmez utanıcak olsa zaten piste cıkıp lastik eritmez !!! fren mesefasi izmirde bir problem gercekten bizim de cemal abi ile bir kalkışımızda cemal abi aynı işkenceyi cekmişti ve hala daha düzeltilememekte ısrar ediliyor anlamış degilim resimler için teşekkürler __________________________________ insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür |
|
|
|
|
|
#109 |
|
Misafir
|
bize yine selcuk yolları gözükcek yeni sezonda sanırım
|
|