|
|
#1 | |||
![]() |
Bir kısmımız tanır hatırlar, Ali geçen sene King of Europe un Yunanistan ayağına katıldı, tek ayağa katılmasına rağmen hatrı sayılır bir puan elde etti. Ali bu sene King of Europe un tüm ayaklarına katılarak Türkiyeyi temsil edecektir. Daha epeycene zamanı var ilk yarışa. Buradan kendisini tebrik ediyor, yarışların tüm ayaklarında yanında olmaya çalışacağım
. Araba camiasındaki insanların haberi olsun istedim. Burdada Ali hakkında kısa bir özet var.(ingilizcedir)Turkish Ali Atacik enters Hell King of Europe Series __________________________________ Son Düzenleyen Boost Up; 06-02-2012 20:30. |
|||
|
|
|
| Teşekkür Edenler | 2000HC, :pEAce:, Acurol, alex, Asimos, berkay_aydin, BurakCengizhanoğlu, crazydog, dodoo, Eray Yümsel, Fırtına_siR, Günkut, Hondafatih, JDM VTİ, |
|
|
#2 |
![]() |
Başarılar dilerim
En iyi şekilde temsil edeceğine şüphe yok |
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
Otomobil: R Laguna 2.0
|
arda fotodan tam çözemedimde cbe yi genellikle süren bi arkadaş vardı ali o arkadaşmıdır
başarılar dilerim kendisine inş iyi şeyler elde eder kendi ve ülke adına __________________________________ ''Neye İnanırsan Bir Gün Onu Yaşarsın'' Eşşeğe gereğinden fazla değer verirsen,
Kendini yarış AT'ı sanarmış. |
|
|
|
|
|
#4 | |
![]() |
Kendisi yerine teşekkür ediyorum
Sonradan konuya girer okur, benim accountumdan 1-2 birşeyler yazar muhakkak Aynı zamanda CBE nin sahibi
|
|
|
|
|
| Teşekkür Edenler |
|
|
#5 |
![]()
Otomobil: Fiat Punto T-jet Sport 3k-Renault Fluence
|
Başarılarının devamını diliyoruz
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]() |
Basarilarinin devamini diliyoruz ve takipteyiz Allah c.c. yuzunu kara cikartmasin
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
Otomobil: Pure White
|
güzel yerlerde görmek isteriz .
__________________________________ Hareli köyün polisajcısı !!! ![]() 88 coming soon...
Son Düzenleyen ruudvan; 06-02-2012 21:36. |
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
Otomobil: Manevi F10, Symbol
|
Ali abinin masallahi var, devami gelir umarim bu basarilarin
|
|
|
|
|
|
#9 |
![]()
Otomobil: :)
|
Motors TV de tekrari vardi yunanistan yarisinin, ismini gorunce sasirmistim, insallah bu sene tum yarislarda seyrederim...
|
|
|
|
|
|
#10 |
![]() |
Ali gecen sene deneyim kazanmıstı, bu sene daha basarılı olacaktır.
__________________________________ ***LAND OF HARDCORE DRIFTERS *** Drift Kulübü - Başkan Yardımcısı Blog'um ! http://drifttr.com/ |
|
|
|
|
|
#11 |
![]()
Otomobil: Turbo 106 GTİ S16
|
Geçen sene arkadaşın yarışından video varmı acaba çok merak ettim aynı zamanda çok da gururlandım tabiiki
başarılarının devamını dilerim
__________________________________ S!nek Performance Race Parts & Aftermarket
pejocan 1.6 lt. 0-400 best tıme 13.302 |
|
|
|
|
|
#12 |
![]()
Otomobil: yok yok dedim inanmadınız bak noldu şimdi
|
CBE'de SC mi vardı acaba yanlışmı hatırlıyorum sesi müthişti o araç sanırım. Başarılarının devamını dilerim
|
|
|
|
|
|
#13 | ||||
![]() |
sağolasın conem
![]() Teşekkürler sağolun. Elinden gelenin en iyisini yapacaktır Sağolasın Mertim ![]()
|
||||
|
|
|
|
|
#14 |
![]() |
bu sezon turbo kovalicak ali SC sux TC rulez
başarılar kardeşime adamın hammadesi o hakediyo
__________________________________ Drift Spec TenekE30 Swap M50B25 + Supercharger + Nos EcuFast 'Dr.Ecu Özgün Güleç PPR Motorsport 'Kaan Güvenir AlpineStar Garage 'Fatih Çelik Performans Debriyaj Ankara 'Şahin Binboğa |
|
|
|
| Teşekkür Edenler |
|
|
#15 | |
![]() |
bakalım turbo yapıcakmış inşallah sıkıntısız sorunsuz olur
|
|
|
|
|
|
|
#16 |
![]()
Otomobil: Quatro
|
Umarım çok daha iyi yerlere gelip bizi en iyi şekilde temsil eder. Allah yardımcısı olsun. başarılarının devamını dilerim..
|
|
|
|
|
|
#17 |
![]()
Otomobil: 6K2 Ibiza AKL
|
allah yolunu açık etsin
müthiş bir haber , destekçisiyiz
__________________________________ I Love Trance ![]() TECHNICAL RESEARCH in ACOUSTIC NEURAL CONSCIOUSNESS ENHANCEMENT |
|
|
|
|
|
#18 | |
![]() |
![]() Çok sağolun
|
|
|
|
|
|
|
#19 |
![]()
Otomobil: sr20det s13,5//speedy_Honda CRX//205 GTİ/57 Chevrolet Bel_air/75 Ford Mercury Monarch..
|
benim nissan ı istanbula götürdüğümde eğitime denk gelmiştik orda binme şansım oldu cbe ye gerçekten cbe de süper alide iyi kullanıyo inşallah daha iyi yerlere gelir
|
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |
|
|
:::: Şu Anda Saat: 01:06 ::::

. Araba camiasındaki insanların haberi olsun istedim. Burdada Ali hakkında kısa bir özet var.(ingilizcedir)

bakalım turbo yapıcakmış inşallah sıkıntısız sorunsuz olur