mehmetim köfteleri hazırlat erkan ustayla geliyoruzzzzz![]()
![]()
maaşallah çupramıza sabırsızlıkla bekliyoruz...
mehmetim köfteleri hazırlat erkan ustayla geliyoruzzzzz![]()
![]()
maaşallah çupramıza sabırsızlıkla bekliyoruz...
Bilmiyorum ali.daha ayar yapilmadi.mekanik olarak bitti. Bugun yarin belli olur.bende merakk ediyorum acikcasi. Ozgune sormak daha iyi olur![]()
BDEVO9
www.sunishotels.com
Yarın marşa basılıcakmış bizde merak ediyoruz enjektör nasıl olucak diye![]()
INFINITE PERFORMANCE
Aynen yigit kardesim. İns setup istedigimiz gibi olursa ciddi gucler cikacak gibi. Olmazsa 30a geri donus yaparizenjektorler rs4 den daha iyi ama ne kadar buyuk inu bilmiyorum. Yurtdisinda +550whp diolar bu enjektorlere
BDEVO9
www.sunishotels.com
BDEVO9
www.sunishotels.com
BDEVO9
www.sunishotels.com
BDEVO9
www.sunishotels.com
gtx35 twin scroll bile olsa çok yukarda dolucaktır,yüksek bi hp çıksada tahminimce güç bandının çok yukarısında gelicek sonra devir biticek zaten.olmaz değil olur tabi ama keyifsiz olur kanımca gtx3076 keyfini vereceğini sanmam ama bi deneyin bakalım canlı görmek daha iyi her zaman
INFINITE PERFORMANCE
Nerde yakalayacak bakalim.denemedik demeyiz. Daha oncede belirttim yukarilarda yakalarsak turbo degisimi 1 gun. İns olurda tfsi icin bir onculuk yapmis oluruz. Setup i sen biliyorsun zaten. Gtx3076 yada gecsek 5858e de gecsek bu araba guzel gucler cikartack. Hersey bizim elimizde. 35le tepkisini bir gorelimde. Gerisi kolay.
BDEVO9
www.sunishotels.com
Eyw yigit saolasin
BDEVO9
www.sunishotels.com
inş güzel sonuçlar çıkar zaten ilk proje den beri aracınızın yürümesini kendi aracım gibi istiyorum.ar ge li işler pahalı olduğundan sizin aracınız bize örnek olacak.inş 600 lü hp lerde olması dileğiyle.
Thanks to
TURBO ZONE
REMAPS
Eyw dogukan saolasin.
BDEVO9
www.sunishotels.com
BDEVO9
www.sunishotels.com
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)