Aman kanka sonra Ppr kaan gibi olur mazallah :D
Printable View
e85 denemesi gelicekmi peki..
Benimde ihtiyacım var özgün +10hp ye gelince banada yap şu yakıttan;)
20 adımda çokanat yiyene yazılımı ücretsiz yapıyo Özgün :D
sonunda ng ninde dynosunu gördükya bu yeter.gercekten cok ıyı deger cıkarmış emeği gecen herkesin eline saglık.maşallah.
Emeği geçenleri tebrik ediyorum gerçekten güzel bir güç çıkarmış. Bu arada gevurlar baya dürüstlermiş. Egzantriğin güç bandını harbiden söyledikleri yerde olduğunu görmüş olduk.
Mami başkan 20 adımda çokonat yiyemeyebilirsin ama 3 kornada alayımızı yersin bence. :D
Maşallah emeği geçenlerin eline sağlık
Massallah 200 ustu bir 106 gti görmek herkeze nasip olmaz emegi gecenlerin emegine saglik
200hp üstü 106 gerçekten maşşallah emeği geçenleri tebrik ediyorum çok iyi sonuç.
Masallah mami abi cok cok basarili bir guc tekrardan masallah
maşallah tek kelime ile kusursuz ama artık bi rakip 106 çıksın şu ng ye :D kazasız belasız kullanırsınız inşallah.
200 hp ustu 106 bı adamdan beklenırdı oda yapmıs ;)
maşallah, süper bir değer çıkmış :)
Masallah abi cok iyi degerler kazasiz belasiz kullan..
mami boeing seni çağırıyormuş ses hızını nasıl geçecez diye. Bu ne be 200 hp 106 hem de N/A. Helal olsun. :D
maasallah abi
106 da yeni bir çığır açtın
kazasız belasız
Mami etanol sadece senin değil arabanın da kafasını güzelleştirmiş :) Arabanda senin gibi görünen kısmın iki katıda kaputun altında saklı :) Tebrik ederim.
mami abiyi ağaoğluna benzetiyorum yapıcam dedım dedi yaptı ve oldu başarılı kocaman bi MAŞALLAH...EMEĞİ GECEN HERKEZİN ELLERİNE SAĞLIK....
Mmaşallah super deger super egrı
Mami super degerler tebrikler...
Tüfek tüfek..maşallah reis
Harika değer, Emeği geçenlerin ellerine sağlık, Allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin
Darısı başımıza
n/a şu ana kadar yapılan en iyi 106 sanırım.maşallah reis .
araba yürüyokii koşuyo masallah abi
hala yakıtın ve etkisindeyim. bu nedir yaa.
maaşallah. kem gözlere şiş :D
Maşallah suphanallah (:
kazasız belasız abii ikleri yapmak hep senin işin zaten...
Maşallah ..
Masallah cok ıyı ..
way amqq:) ben 106 almaya gıdıyorum. allah kaza bela vermesın.
maşallah güzel degerler. 204.5 hp motor dyno degerleri. tekerde kaç hp veriyor? 160 hp mi?
normal bi araça %10 etanol koysak ne kadar fark eder.
değerler çok iyi
edit: 10 bg fark ediyormuş,
soruyu şöyle değiştireyim %10 ethanol ekledik diyelim araç ne kadar avans açabilir yazılıma ellemeden 10 bg in hepsini alabilir mi ? illa yazılımı mıncıklamak gerekiyor mu ?
bunuda şunun için soruyorum , tavsiye edilen 98 oktan yakıta ulaşamadığımız için ethanolle bu farkı kapatmak için, ama yazılıma mudahale etmeden arac kendini ne kadar açabiliri merak ettim
teşekkürler
Maşallah emeği geçenlerin eline sağlık.