valla kardesım benı mutlu ettı bayram dan dolayı baya kalabalıktı yol tedırgın bastım gozlukte yoktu gozumde :D
ona rahmen 7.0 gorunce sevındım 6xx ler cok zor olmasa gerek yok
100 200 konusu acılınca vıts gecısı gorunecektır zaten grafıkte
Printable View
Orcun maşşalah cok güzel ve gerisinin de gelebileceğini tahmin ettigimiz bir deger, daha iyilerine ınsallah.
Maşallah güzel güç çıktı. Yanlız ben 200 shot basılacak halini merak ediyorum. 100 shot o hacimde makinanın dişinin kovuğuna gitmez. Şimdi birde bu makinanın stok verisi kaç hp ?
Orcun masaallah kardesim
O fabrikasyon 215 Mustang'a çıksa 199 felan verir en fazla herhalde 200 göremez. Onun üstüne 382 Mustang çıkartmış olması çok iyi. Ama genede 200 shot ister. :D
Maşşalah kanka emeklerinin karşılığını alıyorsun yavaş yavaş tebrik ederim dahada güzel olcak inş
güç bir kenara da tork da iyi geldi :)
Kendime tesekkur ediyorum..
200 shot ile 5 başı 4 sonu çıkarırsa şaşırmamayın
ay canım benım senın agzın ne soyluyor oyle :D
senın yerın ayrı yavrum sen nıye kendıne tesekkur edıyorsun ımzamda kocaman varsın zaten senın desteklerın arastırmaların tartısılmaz zaten
5 bası ıddalı olur kanka onun ıcın sıfır patınaja ıhtıyacımız olucak
6 bası olsun bızım olsun yeter :icon_tup:
Masallah kardesim
700nm tork + üzerine 100shot daha çok yaw :D
Massallah moruk cok guzel eminim daha iyi sureler gelicektir ama +100 whp yle 4 sn imkansiz.ki bana soracak olursaniz 2. 100 de tam anlamiyla buna yakin guc cikmaz diye dusunuyorum kisaca 200 bastiginizda 175 180 hp max alirsiniz tabi bu benim dusuncem elbet sizinde bildiginiz ayrintilar vardir tekerde net 200 hp alabilirsiniz ama o zamanda olmaz 4 lu saniyeler..
Deneme videolarini merakla bekliyorum kocaman massallah mustange
Eyvallah fati bilirsin senin bilgi ve tecrubelerine saygim sonsuz
Evet bende 4 lu snler cok zor olur yada cok buyuk risk ister
Suan icin 100-200 7.0 tam geldi ama inan berbat attim vitesi ve suan icin 6 li snler gelir
100 whp nos daha basar ve tutunur 6 nin basi gelir diye duusunuyorum
5 li snler gelirse supriz olmaz