|
|
#1 | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
TechTurkey
|
__________________________________ www.drecu.com www.EcuFast.com Ne Büyüktür Emeğe Saygı Duyan İnsan...!!! |
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: honda civic
|
tşkler.........
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
TechTurkey
|
saol kanks
__________________________________ utku selamoğlu |
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: mk1 R
|
bilgileriniz için teşekkürler..
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
Otomobil: Civic Sedan + 205 1.6GTI
|
eski bir konu ama güncellemek istiyorum..
d16 turbo "simdilik" nonvtec ama arac obd1 disbiritor, wiring vs ile p28 takılı halde. s300 ya da neptune'dan hangisini neden tercih etmeliyim? aralarinda fiyat farkı yok gibi desem yeridir.. |
|
|
|
|
|
#6 | |
![]() |
|
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
Otomobil: ek3 civic
|
hondata s300de bana yardımcı olabilirmisiniz .ogrenmek istedigim bazıseyler var.
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
TechTurkey
|
sorarsan tabiki yardım edebilirz
__________________________________ www.drecu.com www.EcuFast.com Ne Büyüktür Emeğe Saygı Duyan İnsan...!!! |
|
|
|
|
|
#9 | |
![]() |
ama kullanıbılırlık açısından Neptune daha guzl __________________________________ R-Turbo Kalbimizdesin.... |
|
|
|
|
|
|
#10 |
![]()
|
su anda elimde yapmıs oldugumuz ayar degerleri var ama aracıma ben bunu yukleyemıyorum.adım adım ne yapmamı anlatırsanız cok sevinirim arkadaslar.daha once yapmadım cunku.
|
|
|
|
|
|
#11 |
|
TechTurkey
|
Programı aç USB ile bağlan Yukarıdaki yıldırım işareti Sarı olacak ondan sonra
yüklemek istediğin programı aç yukarıda File/open CTRL+U yap uıploading diyecek ondan sonra F10 ile Realtime degerleri görebilirsin OLmaz ise teamviwer.com dan uzaktan erişimi yükle ben sana yardım edeyim arabaya bağla yükleyeyim __________________________________ www.drecu.com www.EcuFast.com Ne Büyüktür Emeğe Saygı Duyan İnsan...!!! |
|
|
|
| Teşekkür Edenler |
|
|
#12 |
![]()
|
tmm grds.deneyim eger olmazsa haber ederım sana sadecee bunu yapınca olacak?baska1 sey yapmama gerek varmı?
|
|
|
|
|
|
#13 |
![]()
Otomobil: Honda 98 Vti
|
Özgün s200 ne gibi değerleri karşılar atmo bir araçta? Ve bağlantı şeması nasıldır? Teşekkürler. Ayrıca s200 için illede p28 mi olması lazım standart ecu ya bağlanabilir mi? vti için soruyorum.
|
|
|
|
|
|
#14 |
![]()
Otomobil: 306 GTI-6
|
Güncel çekmek istedim, hondata s300 ve neptune rpt revaçta bu aralar.
|
|
|
|
|
|
#15 |
![]() |
başka bişey yok gardas
__________________________________ Hayatta en hakiki mürşit ilimdir. - Mustafa Kemal ATATÜRK |
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |
|