|
|
#1 | |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
TechTurkey
|
Haltech Platinum sprint 500
Bence çok başarılı bir Piggyback Hem de Standalone olmuş son 3 sene önceye kadar Haletch’ ten açıkçası bu kadar büyük bir atak beklemiyordum çok güzel bir beyin yapmışlar orijinal ECU ile paralel Bağlayıp çalışabilme özelliği mevcut basit bir araçta ( Çok özellikleri olmayan) sıkıntısız şekilde Standalone olarak bağlanabilme özelliğine sahip ve çok fonksiyona sahip bir ECU Turbo Ve atmosferik bütün araçlara bağlanabilir.
__________________________________ www.drecu.com www.EcuFast.com Ne Büyüktür Emeğe Saygı Duyan İnsan...!!! |
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
|
|
| Teşekkür Edenler |
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: Peugeot 206Gti
|
üstad desteklenen rolanti motoru tipi nedr?
__________________________________ kimse beni sevmiiiii
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
Otomobil: 1.2 SloWMotion TDI, x16xel
|
tabi birde fiyatı nedir
__________________________________ 205 gti, 207 RC 1.2 SloWMotion TDI eski kullanıcı adım : 207rc emrah |
|
|
|
|
|
#4 |
![]() |
Fiyat 990 ile 1150 arasi degişiyor dolar olarak
__________________________________ X POWER MUSTAFA GENC http://www.pprmotorsport.com/ Best car part dealer! www.boostprojects.com |
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
Otomobil: 1.8t gt35 ---e39 m5--audi s3 8L--octavia RS
|
0Z' chrysler stratus 2.5 v6 için kullanbilirmiyiz
__________________________________ 0-400 = 10.4sn. AUDİ QUATTRO & 1.8t gt3582R+HALTECH ECU+NOS = ![]() ![]() ![]() E39 ///M5 ![]() ![]() ![]() AUDİ S3 8L ![]() ![]()
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
Otomobil: LEON FR stage 3 TFSİ :) | Chevrolet Captiva | Discovery2 | Kymco 500cc ATV :)
|
Oz bizim 2.0tfsi med9 larda iş yaparmı ki
__________________________________ M.CAN EKER... ![]() PRoject01 Garage söylemiştim sana ![]() MCanEkerPhotography: http://www.facebook.com/?ref=logo#!/MCanEkerPhotography |
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |
|