|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: Punto Evo
|
Goodyear lastik kampanyasından elime geçti lakin iphone nun navigasyonu bana yeterli geldiğinden kullanma gereği duymadım. Sadece meraktan
cihazı bi 10 dk lığına kurcaladım. Evde duracağına birinin işine yarasın benimde 17inc lik yavrulara lastik parasına destek olsun diye satılığa çıkardım fiyatı 150TL olarak düşünüyorum. Sitemizdeki bu güzide insanlarada fiyatta ikramım mutlaka olur. Cihazı internetten aktive ettiğiniz andan itibaren 2 yıl garanti + 30günlük SBN sigortanın ücretsiz kırılma çalınma vs. lere karşı sigortasıda bulunmakta. İncelemek isteyenler ürünü linki takip etsin özellikleri falan güzel bir bakın derim ilana. Piranha Nitro Navigasyon Ömürboyu Ücretsiz Harita Güncelleme - Navigasyon Cihazı ve Araç Elektroniği Ürünleri sahibinden.com'da - 67269985
__________________________________ 0-100 ü olmayan adam... |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
|
Günceller günceli
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
|
satılmıştır
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |
|
|
:::: Şu Anda Saat: 01:14 ::::

cihazı bi 10 dk lığına kurcaladım. Evde duracağına birinin işine yarasın benimde 17inc lik yavrulara lastik parasına destek olsun diye satılığa çıkardım fiyatı 150TL olarak düşünüyorum. Sitemizdeki bu güzide insanlarada fiyatta ikramım mutlaka olur. Cihazı internetten aktive ettiğiniz andan itibaren 2 yıl garanti + 30günlük SBN sigortanın ücretsiz kırılma çalınma vs. lere karşı sigortasıda bulunmakta. İncelemek isteyenler ürünü linki takip etsin