|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: e21 323
|
Fren Lambalarınızın Klasik Yanmasından Sıkılmadınız Mı?
Çakar Setlerine Dünyanın Parasını Vermek Zorunuza Mı Gidiyor? " 1. SINIF " Kendi Üretimim Olan Fren Çakar Sistemimi Sonunda Sizlerle Buluşturuyorum! !! DİKKAT !! KAMYONLAR ve OTOBÜSLER DAHİL BÜTÜN ARAÇLARA UYGUNDUR* 5 Farklı Yanma Modu Bulunmaktadır. Modlar Arası Geçişi Dilerseniz Devremizin Üzerindenki LED 'den de Takip Edebilirsiniz. Devremizde Kullanılan Yazılım Sayesinde İsteğe Özel Animasyonlar Hazırlanır. Sisteme Bağlayacağınız Bir Buton Sayesinde, Kolaylıkla İstediğiniz Moda Geçiş Yapabilirsiniz. Kullanımı ve Kurulumu O Kadar Basit ki Montajını Kendiniz Rahatlıkla Yapabilirsiniz. Devremiz Titreşime, Toza ve Suya Dayanıklı Olarak Elde İmal Edilmektedir. Boyutları Klasik Ampulden Bile Küçüktür. http://img835.imageshack.us/img835/6...0124141950.jpg MODLAR: 1. MOD FRENE BASILI SÜRE BOYUNCA, HER ARABA'NIN FABRİKA ÇIKIŞINDAKİ FREN İKAZI ŞEKLİNDE YANAR.( NORMAL FREN İKAZI ) 2.MOD FRENE BASILI SÜRE BOYUNCA, 3sn BOYUNCA SAĞ YANAR SOL SÖNER, SOL YANAR SAĞ SÖNER. SONRA NORMAL FREN İKAZI 3.Seçenek FRENE BASILI SÜRE BOYUNCA, 5SN BOYUNCA SAĞ VE SOL BİRLİKTE YANIP SÖNER, SONRA NORMAL FREN İKAZI 4.Seçenek FRENE BASILI SÜRE BOYUNCA, DEVAMLI IŞIK GÜCÜ YARIYA DÜŞER VE ARDINDAN TAM GÜCE ÇIKAR. 5.Seçenek FRENE BASILI SÜRE BOYUNCA, DEVAMLI TAM SÖNÜKTEN TAM GÜCE AĞIR AGİR GECİS YAPAR. EL YAPIMI FREN ANİMATÖRÜ - YouTube Devrenin Gücünü Görmeniz İçin 5 Metrelik Şerit LED 'e Bagladım. Sonuç; fren cakarı 5 metre smd serit led - YouTube Piyasadan Kolaylıkla Bulunabilecek LED Stop Farları Denemesi LED Stop Lambası Denemesi - YouTube Tasarım ve Deneme Aşamalarındaki Tezgah Testleri FREN ÇAKAR DEVREM | Facebook iletisim için mesaj atabilir yada 505 342 16 14 numarasından ulasabilirsiniz .devre bedeli 30 tl dir.Hilmi Doğan |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: 2005 vtec2
|
hayırlı satışlar, bize göndericeğiniz devrenın fotoğrafını da koyabılırmısınız ?
yani asıl sormak istediğim anımasyonları nasıl değiştrieceğimiz ? |
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
|
hocam devre uzerınden bı kablo yardımı ıle buton çekiyoruz.cekdigimiz butona frene basarken basıp cekmemız sonucu mod degişiyor.dugmeye tekrara basana kadar aynı modda gidiyor.aracı ıstop ettıgınızde mod degısmez sıfırlamaz.nerde hangı modda bırakırsanız ordan devam eder
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
|
ilan toplu satıs ılanı degildir
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
EcuFast
Otomobil: CARBON EVO & GOLF TDI
|
Benim anlamadığım dikdörtgen parçayımı satıyosun sen. sanıyorum ledli olan ampüllerde iş görüyo. bizde ledli ampül yok ona nasıl yapıcaz. otobüs kamyon araba fark etmez demişsinde. illa kamyona ledli stopmu takmamız lazım bunu kullanmak için
__________________________________ BLACK MAMBA |
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
|
illa led sart degil ancak 30 hz lık 50 hz lık modlarda o tepkime hızına normal ampul yetısemeyecegı ıcın ledlı ampul kullanmak lazım.piyasadakı ampullerı begenmedıgım ıcın satmıyorum.ancak smd led den ampul ımalatı uzerıne calısmalarım devam edıyor
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
|
|
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
Otomobil: FİAT PUNTO 1.4 8valf TURBO loading..
|
opel corsa için hiç örnek varmı
|
|
|
|
|
|
#9 |
![]()
Otomobil: FD6
|
Arkadan gelen araçlar için çok tehlikeli degil mi bu fren lambası animasyonları. Kaza sebebi direkt
__________________________________ Galiba benzini Gucci’den, elektriği Armani’den, doğalgazı Burberry’den alıyoruz. Başka türlü hem bu kadar pahalı olmaz, hem bu kadar güzel giydirilmez !!! |
|
|
|
|
|
#10 |
![]() |
bende aynı şeyi düşündüm ek olarak belki sis lambasına bağlanır rollingde felan dikkat çeker iyi olur
|
|
|
|
|
|
#11 |
![]()
|
istenirse baglanır
|