Leclerc bence sene başından beri hatta gecen sene alfa romeo da bile belliydi böyle bir sükse yapacağı.. Açıkcası ben şaşırmadım ve kendisini yaklaşık 3-4 yıldır takıp ediyordum.
Leclerc ve verstappen geleceğin şampiyonları olacak eğer iyi bir araçları olursa.
Vettel artık emekli olsun yada altsıra takımlarda görev yapsın. 4 Şampiyonluğu var yıllık 50 mdolardan fazla maaş alıyor. Yeterince parası var. Ailesi ile vakit geçirsin dünyayı gezsin balığa cıksın. Artık şu araca alış be kardeşim. Arkasını hissedemiyorum diyor sene başından beri. Tecrüben ve geçmişin var fakat başarı malesef gelmedi.. Geçen sene almanyada yatığı basit kazadan sonra tamamen bitti vettel. Üzücü fakat hayat böyle.
Ayrıca Ferrari bundan sonra ki yarışlarda çok güçlü olamayacak. Çünkü ne lastik kullanımında ne de yerebasma gücü mercedes ve redbull seviyesinde değil. Bundan sonra düzlüklerin çok olmadığı pistlerdeyiz ve Mercedes öne cıkıcak bu bir gerçek. Ferrari nin bu seneki aracı tamamen farklı konsepte ve yere basma gücü üretemiyor. lastikleri düzgün aralıkta çalıştıramıyor. Araç virajlarada çok fazla kaydığı için lastikleri daha fazla aşındırıyor. Binotto da bu sene için aracı geliştircez ama keskin değişikler yapmıca dedi.
Yani anlayacağınız mercedes ve ham çok rahat rakibi olmadan şampiyonluğu alacak..