Geç oldu ama hayırlı olsun, umarım güzel bir organizasyon olur. Söylediklerine göre planlanan güzel şeyler var, yapılabilirse track day sıklığı da artar gibi ama bakalım. Umarım bu işin altından kalkabilirler ve bilet fiyatlarını abartmazlar.
Geç oldu ama hayırlı olsun, umarım güzel bir organizasyon olur. Söylediklerine göre planlanan güzel şeyler var, yapılabilirse track day sıklığı da artar gibi ama bakalım. Umarım bu işin altından kalkabilirler ve bilet fiyatlarını abartmazlar.
Instagram: @yavuzshootin
Son günlerde pistte kazalar oldukça arttı, çok dikkat etmek lazım.
100 hp. 500 hp. 1000 hp hepsi aynı seansta
Maalesef bu işi yapamıyorlar
...
Hocam kazalarla yönetimin alakasını anlamadım. Oldukça arttı dediğiniz 2 kaza oldu, biri Mercedes biri Supra -ki ona kaza da diyemeyiz.
Mercedes'in talihsizliğine üzgünüz tabi ama ordaki olay tamamen sürücülerde, diğer arkadaşın aşırı direksiyon hamlesi sonucu oldu ve pisti hemen temizleyip tekrar diğer seansa açtılar.
Supra olayı ise fren hortumunun kopmasıyla yaşanan bir olay. Şans eseri olayı canlı görmüş biri olarak sürücünün muazzam hamlesiyle hiçbir araca hasar vermeden, kendi aracının da yalnızca jantını eğerek atlattığı bir olaydı. Kimse hasar almadığı için bunu kaza olarak değerlendirmemeliyiz bence, 12. virajda böyle fren yetersizliği çok oluyor.
Araçları güce göre ayırma olayı da eskiden beri uygulanmadı diye biliyorum. Eskiden günü satın alıyorduk ve hangi seansta olacağımız mail olarak iletiliyordu, şimdi saatine kadar seçip alıyorsunuz. Sonradan "Sizi aracınızın gücü sebebiyle şu seansa aldık." gibi bir şeyle karşılaşsanız eminim bundan rahatsız olurdunuz. İnsanlar saati müsaitliğine göre ayarlıyor çünkü.
Benzer güçteki araçları aynı seansa doldurunca da kimse kimseyi geçemeyecek ve trafik oluşacak gibi geliyor bana. Şu anda arabası güçlü olanlar düzlüklerde diğerlerini geçiyor ve daha homojen bir dağılım oluyor pist üzerinde.
Yanlış anlaşılma olmasın, iki yönetimle de aramda hiçbir bağ yok. Gördüklerimi değerlendirip yazıyorum.
Saygılar.
Instagram: @yavuzshootin
Şahsen sosyal medyada gördüklerime göre "iki iyi sürücü" gibi bir tanımlama var. Çok katılamadım.
"İyi" olan sadece BMW sürücüsü bence, arabayı aynada görüp "ananııııı" diye kaçtı adam![]()
Diğeri baktı fren yok, el frenini çekti ve araba uçarak, o esnada viraja giren 3 arabanın üzerine gitti. Ölüm bile olabilirdi o hızla o araçlara yandan çarptığında. Aradan geçip gitmesi tamamen tesadüf.
El frenini de çekiyorsan öyle çekmezsin veya en azından direksiyonu sola değil sağa kırar başka bir şey yaparsın... diye düşünüyorum.
İyi yırtmışlar diyorum sadece.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)